Normal Doğum Yapan Annişler Bir Bakabilirmisiniz?

He buarada çok az açılmam varmış ama bebişin suyu iyi seviyedeydi

canim benim ya atlatmissin ama cok sukur.
korkma doktorun dedigi gibi bol bol istirahat et cok ayakta kalma ne olur ne olmaz.
kasilma derken karnin tas gibi mi oluyordu nasil bir kasilma?
suan iyisiniz ama dimi

Teşekkür ederim canım iyiyim şu an şükür evet hatta ultrason muayenesi esnasında bile denk geldi de gördü doktor kasıldığımı.Karnım resmen tümsek olup semsert oluyo iki taraflı.Açılma için bişey yapma gereği duymadı çünkü su seviyesini gayet iyi buldu ben de izne ayrılcam yoksa bana kalsa bebeğe daha fazla zamsn kalsın diye daha geç ayrılcaktım işten.artık yıllık iznimi bu ay kullanıp temmuz başıma doğum izni dönemime gireceğim

allah iyilik versin canim bnm aman iyi olunda bazen gun icinde karnim tas kesiliyor benimde ondan sordum..
mecburen erken kullanicaksin iznini baksana senin kiz erken gelmek istemis :)
sabirsiz oluyorlar cok cabuk nazlaniyorlar valla simdiden :)
benimkide dudak bukuyordu ultrasonda

Kuzum benimmm buyuk tuvaletin varmis gibi hissedersin belin agirir gidersin tuvalete bisey gelmezz o his dogumun yakin oldugunu gosteriyo

Kuzum benimmm buyuk tuvaletin varmis gibi hissedersin belin agirir gidersin tuvalete bisey gelmezz o his dogumun yakin oldugunu gosteriyo

anladim abla sagolasin zaman daralinca boyle acaba hissedermiyim acaba belli olur mu die kafamda deli sorular :)
zaten muayne haftada 1 e dusecegi zaman doktor tahmini bisi der sanirim 10 gun icinde gelebilir vs die

anladim abla sagolasin zaman daralinca boyle acaba hissedermiyim acaba belli olur mu die kafamda deli sorular :)
zaten muayne haftada 1 e dusecegi zaman doktor tahmini bisi der sanirim 10 gun icinde gelebilir vs die
Canim kafasi donmus zaten seninkinin kasilmalari dahissedersin onlar siklasacak duzenli hale gelecek ayyyy ne heyecanli bi nekleyis yatagi beşiği hazir di mi

Canim kafasi donmus zaten seninkinin kasilmalari dahissedersin onlar siklasacak duzenli hale gelecek ayyyy ne heyecanli bi nekleyis yatagi beşiği hazir di mi

suan asiri duzensiz abla gunde bazen 2 3 defa oluyor birde tuhaf kasik agrisi..
cati agrisi surekli var zaten..
bu hafta insallah hallolucak kaynim alicak besigi soz vermisti dedik sen alma die yok ben alicam diyor onu bekliyoruz 20sine kadar ses seda cikmaz ise biz alicaz bebisin ne zaman gelecegi belli degil

merak etme kuzum çok da erken gelmez bı ay daha en az ordadır o

Bende öyleyim tuvalet konusunda altıma kaçırmadan doğurursam iyi

A Angel1888
canim hickirdiginda kalp ritmi gibi gup gup zipliyor resmen icerde ileri haftalarda hissediyorsun.
mesela suan da hickiriyor baya hemde hickiriyor hem sinirleniyor ayaklariyla geriyo resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…