- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
-
- Konu Sahibi NightStalker
Bende misafir olayim bu konuya bakalim gercekten neler gelicek :) herkese hayirli dogumlar. Bu arada 38+5 bugun bekliyoruz oglumu :)
En merak ettiğim konu bubenim kızım olucak inşallah . Bende merak ediyorum tam günün de mı yoksa daha mı erken gelecek diye :) babasına kalsa bugün gelsin diyor . En ufak agrilarimda doğum mı geldi diye heyecanlanıyor :) babası gibi olursa birazcık erken gelir meleğim :)
Selam kızlar bende 2 yıl önce oğlumu 37+5 te doğal normal yolla dünyaya geldi ilk nişan geldi aradan yarım saat sonra suyum geldi bir saat sonrada sancılar başladı gece 1 gibi başaldı ertesi gün 13:55 oğlumu kucağıma aldım ne ilaç ne suni sancı ne epidural hiçbirşey istemedim tamamen doğal oldu ve hiç dikişim bile olmadan epizyo yapılmadan doğum çok korkulacak bir şey değil tam tersi bir mucize size tavsiyem eşinizde girsin doğuma bebekle aralarında farklı bir bağ oluyor ve herşey yolunda giderse normal tercih edin
Olsun siz üzmeyin kendinizi öyle si belki hayırlıdır çon güZel bir duygu inşallah sende bebeğini sağlıkla alırsın kucağınaVaaaay süpermiş sizinki. Aslında korku yok bende de merak var hep. Yoksa acıya dayanıklıyım. Esim malesef yanımda olamicak doğuma almıyorlarmış. İçimde hep bi ukte olarak kalicak..
Ahah hepimiz tongaya düştük tamam gulum beklemedeyiz biz bizde seni unutmayız. Hayırlısıyla doğur anlat beklemedeyizKızlaar kızlaarrkeske bugun gitswydim doguma yanlis vurgu olmus orda bende heyecandim simdi gorebildim foruma :) 38+5 hafta ve gunum dogum bugun degil yarin kontrole gittigimde bakalim beler olucak :) hepinizi cok opuyorum ama size soz kesinlikle unutmuycam bu topigi dogurur dogurmaz yazicam :)
bende merakla bekliycemm doğum hikayelerinizi güzel bi konu olmuş :) inş bana da nasip olur buraya yazmakk
oğlum olcak benim de :) hepimize kolay normal doğumlar nasip etsinn inşÂmiiiin insallahhh... sizin bebisin cinsiyeti nedir belli mi