Normal doğum hikayeleri

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
31
Merhabalar hamişler ve bebişkosu doğanlar
Bugün bu konuyu açma sebebim biraz motivasyon ihtiyacımızın oluşu ve fazlaca merak.
Annem eskiden hep anlatırdı "Nasıl bişey Anne doğum? " diye sorduğumda "40 tane kemiğinin birden kırıldığını düşün" derdi. Öyle bir acıymış. Tabi herkesinki aynı olmaz ama annem öyle bi anlatmış ki benim aklımda da sanki herkeste böyle oluyormuş gibi kalmış
ben 36. Haftada girmek üzereyim karnımda minnak bi kız bebesi var.
Sorularıma geleyim..
Özellikle kız bebeği olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Doğumunuz nasıl geçti?
Eşinizin tepkisi doğuma saatler kala ve dogumdan sonra nasıldı?
Doğumun geldiğini nasıl anladınız?
Kafamda deli sorular , tesekkurler

Normal doğum herşey yolunda giderse en güzeli. Bazı sebeplerden sezeryan olabiliyo tabi. Benim arkadaşlarımdan bi kaç 3-5 ıkınmada doğurmuş sanırım sancı çekmesi biraz sıkıntılı. Allah kolaylığını verir inşallah :)

Selam canım 3 yıl once oglumu normal dogurdum. 40. Haftada dogdu. Dogum hıkayelerını bende burada cok okuyodum. Kendı dogum hıkayemı yazmıcam cunku pek pozıtıf degıl ama ınanın kı anlatılanlar kadar zor degıl gıkım bıle cıkmadan 10 cm acıklık oldugunda 2 saatın ıcınde dogum oldu. Hıc korkmayın ebeler ne dıyosa dınleyın sakın olun. Esim yanımdaydı hep o bana cok destek oldu. Bol bol yuruyus yapın hava soguk bıle olsa. Benım suyum gelmıstı uyuyodum o sekılde uyandım. Dusa gırdım nısan gelmıstı o sırada da sonra hastaneye gıttık. Ama ınsanoglu ıste o kadar sancıda cekse acıda cekse hepsı unutuluyo ve birde bakıyosun ki ıkıncı bebegın hayallerini kuruyosun bile. Sizlere hayırlı dogumlar diliyorum simdiden...

Bende geldim kafam Leyla olarak benim de az bir sürem kaldı int suanda kadar Doğum ilgili bir video izlemedim siz anlatın tecrübeli annelerimiz biz okuyalım bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

En merak ettiğim konu bu benim kızım olucak inşallah . Bende merak ediyorum tam günün de mı yoksa daha mı erken gelecek diye :) babasına kalsa bugün gelsin diyor . En ufak agrilarimda doğum mı geldi diye heyecanlanıyor :) babası gibi olursa birazcık erken gelir meleğim :)

Aynı şekilde ya bazen ağrım oluyo bi anda ağrı giriyo hemen panikliyor eşim bişey mi oldu noluyo diye kız bebekleri erken geliyormuş diye duydum bana doktorum 3 şubat dedi ama benim kafamda ya 25 ya 29 ocak var bekliyoruz bakalım

Selam kızlar bende 2 yıl önce oğlumu 37+5 te doğal normal yolla dünyaya geldi ilk nişan geldi aradan yarım saat sonra suyum geldi bir saat sonrada sancılar başladı gece 1 gibi başaldı ertesi gün 13:55 oğlumu kucağıma aldım ne ilaç ne suni sancı ne epidural hiçbirşey istemedim tamamen doğal oldu ve hiç dikişim bile olmadan epizyo yapılmadan doğum çok korkulacak bir şey değil tam tersi bir mucize size tavsiyem eşinizde girsin doğuma bebekle aralarında farklı bir bağ oluyor ve herşey yolunda giderse normal tercih edin

Vaaaay süpermiş sizinki. Aslında korku yok bende de merak var hep. Yoksa acıya dayanıklıyım. Esim malesef yanımda olamicak doğuma almıyorlarmış. İçimde hep bi ukte olarak kalicak..

Vaaaay süpermiş sizinki. Aslında korku yok bende de merak var hep. Yoksa acıya dayanıklıyım. Esim malesef yanımda olamicak doğuma almıyorlarmış. İçimde hep bi ukte olarak kalicak..
Olsun siz üzmeyin kendinizi öyle si belki hayırlıdır çon güZel bir duygu inşallah sende bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

Kızlaar kızlaarr keske bugun gitswydim doguma yanlis vurgu olmus orda bende heyecandim simdi gorebildim foruma :) 38+5 hafta ve gunum dogum bugun degil yarin kontrole gittigimde bakalim beler olucak :) hepinizi cok opuyorum ama size soz kesinlikle unutmuycam bu topigi dogurur dogurmaz yazicam :)

Ahah hepimiz tongaya düştük tamam gulum beklemedeyiz biz bizde seni unutmayız. Hayırlısıyla doğur anlat beklemedeyiz

bende merakla bekliycemm doğum hikayelerinizi güzel bi konu olmuş :) inş bana da nasip olur buraya yazmakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…