- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
-
- Konu Sahibi NightStalker
Canım toplamda 16 kg aldın hergün 1 saat yürüyüş yaptım 2.830 gr doğdu 37+5 tebenim de en merak ettiğim konulardan biri.
normal doğum yapan arkadaşlar kilonuz,hamilelikte hareketliliğiniz nasıldı ve bebek kaç kilo doğdu? sezeryan tek korkum oldu merak ediyorum?
Canım ilk başlada sancı 10 dk da bit geliyor 30 sn felan sürüyor adet sancısının biraz daha fazlası gibi sonra 7 dk bir sonra 5 dk bir sonra 3 dk bir şeklinde ben doğuma kadar 3 kere duş aldım sıcak su çok rahatlatıyordu birde plates topuna oturup daireler çiziyordumGece 1de başlamış . Ertesi günü öğlen doğum yapmışsınız. Cook fazla bir saat. Nasıl dayandınız peki . O sancılar bütün gece çektiniz mi. Arada bir mi geliyor. Herkes 10 12 saat 1 gün boyunca şancı çekiyor ertesi günü doğum yaptığını söylüyor. Nasıl bir sey bu ya
Gerçekten adet sancısının şiddetlisi mi ? Kime sorsam onun tarifi yok diyorlar :/Canım ilk başlada sancı 10 dk da bit geliyor 30 sn felan sürüyor adet sancısının biraz daha fazlası gibi sonra 7 dk bir sonra 5 dk bir sonra 3 dk bir şeklinde ben doğuma kadar 3 kere duş aldım sıcak su çok rahatlatıyordu birde plates topuna oturup daireler çiziyordum
Canım şöyle söyleyeyim 5. Cm açılmaya kadar adet sancısı nın biraz fazlası 5 cm den sonra evet biraz daha fazla ağrı oluyor ama onuda derin nefesler alarak dolaşarak atlatıyoraun zaten abartıyorlar bence tabi herkesin ağrı eşiği farklıdkr ki benim ağrı eşiğin çok düşüktürGerçekten adet sancısının şiddetlisi mi ? Kime sorsam onun tarifi yok diyorlar :/
Ağrı eşiği derken .. ? Mesela benim âdetlerim çok sancılı geçerdi. Yataktan kalkamazdım. O anlamda mi diyorsunuz . Kimi insanlar sancısız atlatıyor meselaCanım şöyle söyleyeyim 5. Cm açılmaya kadar adet sancısı nın biraz fazlası 5 cm den sonra evet biraz daha fazla ağrı oluyor ama onuda derin nefesler alarak dolaşarak atlatıyoraun zaten abartıyorlar bence tabi herkesin ağrı eşiği farklıdkr ki benim ağrı eşiğin çok düşüktür
Benimde adetlerim çok sancılı geçerdi hatta iğne vurulmadan geçmezdi ama doğum sancısı çok hafif adet sancısı gibi başlayıp gittikçe şiddetleniyor ve doğumdan sonra hiç adet ağrısı çekmedim bçrdaha adetlerim ağrısız oldu normal doğurunca geçer derlerdi de inanmazdımAğrı eşiği derken .. ? Mesela benim âdetlerim çok sancılı geçerdi. Yataktan kalkamazdım. O anlamda mi diyorsunuz . Kimi insanlar sancısız atlatıyor mesela
Evet onu ben de duymuştum. InşaAllah öyle olurBenimde adetlerim çok sancılı geçerdi hatta iğne vurulmadan geçmezdi ama doğum sancısı çok hafif adet sancısı gibi başlayıp gittikçe şiddetleniyor ve doğumdan sonra hiç adet ağrısı çekmedim bçrdaha adetlerim ağrısız oldu normal doğurunca geçer derlerdi de inanmazdım
Heralde kanama olması gibi bişey tam bilmiyorumnişan ne demek acaba?
Hiç ürpermeyin sakın yalan söylemedim çelyim acı ama doktor bebeği rahimden çıkarınca anında o acı geçiyo anında derlerdide inanmazdım yemin ederim sanki bıçak gibi kestiler ağrımıçok güzel anlatmışın gözün aydın canım. ama o acı çektiğin kısımlarda ürperdim ne yalan söyleyim darısı başımıza artık