- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
-
- Konu Sahibi NightStalker
Yerim seni :) hayırlısı olsun hepimiz adınaAhah hepimiz tongaya düştük tamam gulum beklemedeyiz biz bizde seni unutmayız. Hayırlısıyla doğur anlat beklemedeyiz
Esra ablacim mrb aynı konulara adapteyiz galibaBende geldim kafam Leyla olarakbenim de az bir sürem kaldı int suanda kadar Doğum ilgili bir video izlemedim siz anlatın tecrübeli annelerimiz biz okuyalım bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
Esra ablacim mrb aynı konulara adapteyiz galibaben de merak ettim baktım birisi 2 hafta önce bekliyor bak bizimki gibi
merhaba canım bu merak bizi bitirecekEsra ablacim mrb aynı konulara adapteyiz galibaben de merak ettim baktım birisi 2 hafta önce bekliyor bak bizimki gibi
Aynı şekilde ya bazen ağrım oluyo bi anda ağrı giriyo hemen panikliyor eşim bişey mi oldu noluyo diyekız bebekleri erken geliyormuş diye duydum bana doktorum 3 şubat dedi ama benim kafamda ya 25 ya 29 ocak var bekliyoruz bakalım
7.5 saat.. aman allahım..Benim 37+2 de suyum gelmişti ,3 cm açıkla gittim,1,5 saat sonra sancı başladı ,şiddeti artıp dayanamayınca 8 cm de epidural istedim 10 cm açıklıkta 3. Ikınmada birazda ebenin karnına bastırmasıyla doğurabildim,evet kamikler açılıyor, ama epidural olduğumdan o acıyı hissetmedim,sonrası bol bol mutluluk gözyaşı,bebişi hemen kucağıma aldım daha silinmeden ten tene temas önemli ilk doğunca,kelime yetmez anlatmaya, eşimde çok heyecanlı idi oda ağladı tabi; toplamda suyun gelmesi ve bebişin doğması 7,5 saat sürdü ,lakin ıkınma doğum son 20-25 içinde oldu,öncesinde açılma bekleniyor her dakika ıkınmıyorsun yani
Şimdi ikinciye yine normal doğurucam inşallah
Canım 7,5 saat uzun bir süre değilki7.5 saat.. aman allahım..
Benim kayınvalidem 3 gün açılma beklemiş eşimdeCanım 7,5 saat uzun bir süre değilki24 saat bekleyen var ve o süre boyunca sancı çekmiyorsun zaten korkma
SAT in kaç canım :)
eneem valla o kadar dirayetli ve sabırlı biri olarak sanırım hayatımda ilk defa baya baya tırsıyorumCanım 7,5 saat uzun bir süre değilki24 saat bekleyen var ve o süre boyunca sancı çekmiyorsun zaten korkma
Gece 1de başlamış . Ertesi günü öğlen doğum yapmışsınız. Cook fazla bir saat. Nasıl dayandınız peki . O sancılar bütün gece çektiniz mi. Arada bir mi geliyor. Herkes 10 12 saat 1 gün boyunca şancı çekiyor ertesi günü doğum yaptığını söylüyor. Nasıl bir sey bu yaSelam kızlar bende 2 yıl önce oğlumu 37+5 te doğal normal yolla dünyaya geldi ilk nişan geldi aradan yarım saat sonra suyum geldi bir saat sonrada sancılar başladı gece 1 gibi başaldı ertesi gün 13:55 oğlumu kucağıma aldım ne ilaç ne suni sancı ne epidural hiçbirşey istemedim tamamen doğal oldu ve hiç dikişim bile olmadan epizyo yapılmadan doğum çok korkulacak bir şey değil tam tersi bir mucize size tavsiyem eşinizde girsin doğuma bebekle aralarında farklı bir bağ oluyor ve herşey yolunda giderse normal tercih edin
Gece 1de başlamış . Ertesi günü öğlen doğum yapmışsınız. Cook fazla bir saat. Nasıl dayandınız peki . O sancılar bütün gece çektiniz mi. Arada bir mi geliyor. Herkes 10 12 saat 1 gün boyunca şancı çekiyor ertesi günü doğum yaptığını söylüyor. Nasıl bir sey bu yaSelam kızlar bende 2 yıl önce oğlumu 37+5 te doğal normal yolla dünyaya geldi ilk nişan geldi aradan yarım saat sonra suyum geldi bir saat sonrada sancılar başladı gece 1 gibi başaldı ertesi gün 13:55 oğlumu kucağıma aldım ne ilaç ne suni sancı ne epidural hiçbirşey istemedim tamamen doğal oldu ve hiç dikişim bile olmadan epizyo yapılmadan doğum çok korkulacak bir şey değil tam tersi bir mucize size tavsiyem eşinizde girsin doğuma bebekle aralarında farklı bir bağ oluyor ve herşey yolunda giderse normal tercih edin