Normal doğum bir harika:)

Cok saol canim aklimdaki sorular sayende cevap bulduu bide ben şunu merak ediyorum çatı mayenesii hangi hafta yapilir hazirliksiz yakalanmamk adina
Son haftalara doğru yapiliyor canım. Benim doktorum doğumda bol bol bakicam zaten önceden bakmama gerek yok diyip bakmamisti canim ya sağolsun kolay doğumlarınız olsun inşallah

Son haftalara doğru yapiliyor canım. Benim doktorum doğumda bol bol bakicam zaten önceden bakmama gerek yok diyip bakmamisti canim ya sağolsun kolay doğumlarınız olsun inşallah
Anladim canimm iyi ozaman cok sevindim henüz bi baskasina acmaya hazir deilim de psikolojmen kendimi hazirlamam lazim once 30 haftalik oldum 36 dan sonra bakar heralde ozaman da hazırlıkli giderim inşallah cok tesekkur ederim canim yardimci oldugun icinn )

Aynen canim ne demek :)

Gerçek mi ya bu yazdıklarınız inşallah Allah bana da böyle sağlıklı ve hayırlı bi doğum nasip eyler ya. Perine masajı yaptın değil mi . Bende yapacağım ama bi türlü cesaret edemiyordum yapacağım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…