- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.140
-
- Konu Sahibi Littlestar
Doğru söylüyorsun canım her doğum her insanın yapısı farklı tabi :)
Hayırlı olsun bebişin nasıl gidiyor annelik :) ben ilk zamanlar çok acemiydim sen nasılsın :)
Ayy nasılda minik mis kokuludur o :)Amin kuzum Rabbim hepimizin evlatlarını korusun iyiyiz ama çok acemiyiz Annem olmasa çok zor imdat Anne diyorum bazen elim ayağım birbirine giriyor ağlayınca hayırlısıyla bir kırkımız çıksa çok küçüğüz daha
Vallahi yaaAllah bağışlasın :) iyi bari azcık sancı yaptı da haber verdi
Teşekkürler canım benim amin inşallah hepimizinki :)Ne kadar güzel pozitif bir doğum hikayesi
Öncelikle tebrik ederim bebisinize kavuştunuz allah anali babalı büyütsün. Bişey soracaktım masajı nasıl yaptınız acaba.. vajinal bölgeyi parmaklarla aca aca yapılan masaj mi
Hayran kaldım yaa inş banada bole doğum nasip olur normalden çok korkuorum ama bakalım hayırlısı :)Amasyali05 bak burada canım :)
Hiç korkma canım senin ki bundan da kolay olur inşallah :)Hayran kaldım yaa inş banada bole doğum nasip olur normalden çok korkuorum ama bakalım hayırlısı :)
Amin inş cnm...Hiç korkma canım senin ki bundan da kolay olur inşallah :)
Masajin nasıl yapildigini anlatır mısınız acaba :)37.haftadam sonra canım günde bir kere beş on dakika kadar
Canım internetten perine masajı diye bak fikir edinirsin yaparken eşinden de yardım alabilirsinMasajin nasıl yapildigini anlatır mısınız acaba :)
Tamam canım teşekkür ederim:)Canım internetten perine masajı diye bak fikir edinirsin yaparken eşinden de yardım alabilirsin
Rica ederim tatlım kolay doğumların olsun ❤Tamam canım teşekkür ederim:)
Estağfurullah canım hiç te fazla değil:)
1.yanında kimse olmuyor kesinlikle almazlar zaten yanına kimseyi
2.devlet hastanesinde doğum yaptım doğum odası tek kişilikti doğumdan sonra iki kişilik odada kaldım
3.Bende kapalıyım canım doğumhanede kısmında hiç erkek görmedim ben açıkçası eşimi falanda almadılar içeri bence rahat olabilirsin o konuda
4.örtüyorlar :)
5.Benim ebem çok iyiydi canım bana değil kızmak yap kızım utanma diyordu :)
6.doğdu gözüöün önünde yıkayıp giydirdiler verdiler kucağıma canım benim eşim değil annem vardı yanımda onu çağırdılar dışarıdan doğumdan sonra dediğim gibi erkek alıyorlardı içeri :)
Kolay doğumların olsun inşallah P pnrrnp
Cok saol canim aklimdaki sorular sayende cevap bulduu bide ben şunu merak ediyorum çatı mayenesii hangi hafta yapilir hazirliksiz yakalanmamk adinaSelamlar. Bu konuyu açtığınızı görünce çok sevindim. Bir kaç sorum olucak biraz komik sorular ama merak ediyorum. Kimse de doğum hikayesini anlatırken bunlara cevap vermiyor ama benim kafama çok takılıyorlar açıkcası. İnşaAllah cevaplarsınız. :)
1. Alttan açıklığın kontrolünü yaparken yanınızda yapan kişi haricinde kimse oluyor mu? Bakılan odada yalnız mı oluyorsunuz? Mesela refakatçi olarak kayınvalidem geldi diyelim onun yanında alttan kontrolün yapılmasını istemiyorum kendisine çıkta diyemiyeceğim
2. Sizde nerde yaptınız doğumu bilmiyorum . ama burda çoklu odalar var. Birden fazla hasta var yani aynı odada. Herkesin yanında mı doğumun başlaması bekleniyor, yoksa içeri ameliyathaneye alıp orda mı bekliyoruz doğumun başlamasını?
3. Ameliyathaneye girene kadar her tarafımız açık bir şekilde koridorlarda mı gezdiriyorlar acaba ben kapalı olduğum için bundan da çok korkuyorum.
4.Doğumda normal fimlerdeki ve instagramda doktorların paylaştığı normal doğum görüntülerinde ki gibi bacaklar felan örtülüyor mu (yani sadece malum yer açık diğr yerler o mavi örtüler ile kapalı) doğum olurken yoksa tamamen açık mı ?
5. İdrar-dışkı gibi bir şey gelince ebe ya da doktor bağırıp azarlıyor mu?
6.Bebeğimle birlikte doğumhaneden çıktık demişsiniz. (Refakatçi olarak sadece eşimizin olması yeter li mi acaba, çocuk kaçırma olayları oluyor deyip korkutuyorlar. Ben aslında eşim haricinden kimse olsun istemiyorum yanımda daha rahat olurum diye düşünüyorum. ) Bebeğiniz kucağınız damı çıktınız yoksa çıkana kadar herhangi br süreçte yanınızdan ayırdılar mı bebeği. Yoksa gözünüz önünde yıkayıp temizleyip kucağınıza mı verdiler :)
Biliyorum biraz fazla sordum ama inşaAllah cevaplarsınız. Diğer okuyan arkadaşlarda hikayelerini bu konularda paylaşırlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.