Noluuuur BANA BİŞEY SÖYLEYİN Sevgilimin amacı ne?

Bu kadar dramatize ederseniz işin içinden çıkamazsınız.

Kızım sen varryaaa kaçirma bu çocuğu offf erkekkk yaa oda seviyo ama naz yapıyoooo

Dalga geçtiginizin farkindayim
Tabikide dalga geçiyorum bunun farkındasın ama bu kadar sacmalayan bir adamın sana değer vermediği ve seni sevmediği ortadayken neden ayrılmayın kendine bu kötülüğü reva görüyorsun?

Ne uğraşıyorsun böyle dengesiz insanlarla sana karşı sevgiyi bırak saygısı yok değer mi uğraşmaya. Engelleyip numaranı değiştirmen gerekirdi şimdiye...

Gelip ..kecek gidip ..kecek öyle bişey arıyor, değer vermiyor size.

Böyle ortamlara götürecek "kari-kiz" bulamayınca götürmek için cepte tutuyor. Ne bu Behlül mu ?

Lütfen ben yabancıyım ancak bukadar olabiliyor Farkli ulkeden katılıyorum hatalarımı maruz görün
Bilmiyordum kusura bakmayin..o halde cok normal..iyi bile mutlaka belirtin bundan sonraki yazilarinizda..aksi halde turk sanilarak tekrar linc yemeniz olasi

Ya onun çevresinde okadar kiz varki anlatamam 2aydan sonra ilk buluşmamizdi bana çaktirmadan birilerini engelleyip mesaj siliyordu ben çok sevdigim için herşeye göz yumdum
Herşeye göz yumarsanız değersiz olan siz olursunuz, kendinize değer vermeyi öğrenin ki, başkaları da size değer versin.

18 yaşındasınız diyecem arkadaşlarım KARİLARİ diye bir cümle kurmuşsun ama ortam ve seviye 18 bile değil ucuzluk kokuyor her yerden adam boş kaldıkça takılalım diyor neyini anlamiyorsun

Engelleyin gitsin kimsenin size bu kadar saygısızlık yapmasına izin vermeyin.
Engeli acarim dayanamam derseniz numaranızı değiştirin onun numarasını da her yerden silin bakin gerçekten çok değerlisiniz kimsenin sizi sahiplenmesine ihtiyaciniz yok siz sokakta kalmış kedimisiniz çok afedersiniz de. Böyle beş kuruş etmez erkekler kim oluyor da bir kadını sahiplenecekler

18 yaşındasınız diyecem arkadaşlarım KARİLARİ diye bir cümle kurmuşsun ama ortam ve seviye 18 bile değil ucuzluk kokuyor her yerden adam boş kaldıkça takılalım diyor neyini anlamiyorsun
Afedersiniz ucuzluk kokan nedir ? Ve azarbaycanliyim burada erken yasta evlenebiliyorlar 23yasinda sevgilim Ve arkadaslarinin bazıları evli sizin ucuzluk anlayışınız nedir acaba

Afedersiniz ucuzluk kokan nedir ? Ve azarbaycanliyim burada erken yasta evlenebiliyorlar 23yasinda sevgilim Ve arkadaslarinin bazıları evli sizin ucuzluk anlayışınız nedir acaba
Olgun insanlar böyle davranmaz ergence geldi bu aranızda ki muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…