Ya onun çevresinde okadar kiz varki anlatamam 2aydan sonra ilk buluşmamizdi bana çaktirmadan birilerini engelleyip mesaj siliyordu ben çok sevdigim için herşeye göz yumdumYilbasi aksaminyalniz kalmak istememis belki sevisiriz diye de ummus. Ertesi gun hayatina devam etmis.
Lütfen ben yabancıyım ancak bukadar olabiliyor Farkli ulkeden katılıyorum hatalarımı maruz görünBizde sizin ne dediginizi anlamadik...cumlelerinizi toparlayin lutfen.dilbilgisini katletmissiniz...noktalama isaretleri var, kullanin..
Çok sevdiğin için göz yumma hiçbir saygısızlığa. Bırak gitsin nereye giderseYa onun çevresinde okadar kiz varki anlatamam 2aydan sonra ilk buluşmamizdi bana çaktirmadan birilerini engelleyip mesaj siliyordu ben çok sevdigim için herşeye göz yumdum
Çok sevdiğin için göz yumma hiçbir saygısızlığa. Bırak gitsin nereye gider
Aşk okadar kötü birsey ki kendime diyorum bitti yok arasada acma diye 1kere ariyor aninda açıp cevap veriyorum ufak bişey dese hemen affediyorum kendimden nefret etmeye başladım artik ama onsuz mutlu olamiyorumÇok sevdiğin için göz yumma hiçbir saygısızlığa. Bırak gitsin nereye giderse
Belli ki yaşın daha çok genç. Üstünden zaman geçip gerçek bi aşk yaşadığında bunları hatırlamayacaksın bile. Bırak bu sana saygı duymayan ne yaptığı belli olmayanıAşk okadar kötü birsey ki kendime diyorum bitti yok arasada acma diye 1kere ariyor aninda açıp cevap veriyorum ufak bişey dese hemen affediyorum kendimden nefret etmeye başladım artik ama onsuz mutlu olamiyorum
Kim kiminle belli değil. Amacını sormuşsunuz da sevgilinizin de sizin de amacınız canımız sıkıldıkça bir turlayıp geri dönelim gibi duruyor
Gerçekten öyle herkes öyle diyor ama bilmiyorum onunlayken mutluyum huzurluyum konuşmasi olsun yanindayken sahiplenmesi sevmesi ama uzaklaşınca degisiyor ben düştüm çukura çıkamiyorumBu adamın tam olarak neyine aşıksınız?
-Size saygı duymuyor
-Sizi sevmiyor
-Sizinle görüşürken başkalarıyla takılıyor
Tam olarak bu yukarıdakilerden hangisi bu adamı vazgeçilmez yapıyor sizin için
Yaşim 26 ve okadar salakca aşık olmuşum okadar şeye ragmen vazgecemiyorumBelli ki yaşın daha çok genç. Üstünden zaman geçip gerçek bi aşk yaşadığında bunları hatırlamayacaksın bile. Bırak bu sana saygı duymayan ne yaptığı belli olmayanı
Gerçekten öyle herkes öyle diyor ama bilmiyorum onunlayken mutluyum huzurluyum konuşmasi olsun yanindayken sahiplenmesi sevmesi ama uzaklaşınca degisiyor ben düştüm çukura çıkamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?