Sevdigim beyle 10aydir çıkıyoruz arada kavgalarımız oldu ama bikere benimle 1ay konuşmadi çok çekici biri bunun kendiside farkinda benimleyken başkalarla görüşmüş fln birgün içkiliyken kimse sen olamaz falan dedi kavga ettigimiz dönem arkadaşını gördüm bana aramaya başladi beni hiç görmemişti senden hoşlabdim onun eski sevgilisi oldugunu bilmiyordum ama fln demeye başladi bende sevgilimle ilgili konular sordum oda her ne boku varsa anlatti kimlerle oturdu icti kalkti yatti fln hepsini anlatti sonra buda onla telefonda gorustugumizi bildi kavgalar ettik kavgamizdan 2ay gecti yilbaşi mesajlari yazıştık tebrik fln sonra son kez görüselim dedi o gün gelemedi ertesi gün yilbaşi partimiz var arkadaşlarım karilarini sevgililerini getiriyor benimle gel dedi bende geldim o gun gayet iyiydi seni seviyorum biz deliyiz falan herkesin icinde seviyorum diyip bakişlar surekli ertesi günü yok bizden olmaz başkalarla olur dimi dedigimde başkalar benim arkadaşımla konuşmadi dedi anlatmaya calistim ben farkli bisey deil seni konustum dedim bana anlatma dedi arasam açmadi gece kendisi ariyor gündüz kafasi gidip gelip ariyor seni seviyorum dedigimde bende seni seviyorum ama birlikte olmayalim diyor bir bakiyorum seni sevmiyorum yuregimde sana yer kalmadi arkadaş kalalim dedi ne amacı anlamadim