Noluur yardım ediin :(

:KK76::KK76::KK76:Fake fake :KK76::KK76::KK76:fake fake

Bugun pazar kizlar ogrenciler evde erkekler evdee .eeee yeterlimi sizce?

Vq
Kızlar çok utanıyorum ama sormak zorundayım :KK43: erkek arkadaşımla bakire olduğum için iliskiye giremiyoruz sevişmeyi tercih ediyoruz . Ama o vajinamı emmek istiyor bende sekli degisir sarkar diye hayir diyorum . Vajinanın sekli emme ile degisir mi ??
Valla benden söylemesi bu emme işinden sonra gömme işide gelir ve bakirelik yalnızca bir.zardan ibaret değildir diye düşünüyorum

Yalniz ben vajinanin nasil emildigini anlamis degilim. Vajina kadin ureme organidir ve yapisal olarak disarida degil uzanti seklinde iceriye dogru sekillenmistir. Boru gibi dusun yani. Bu durumda ya neyi emdirdiginin farkinda degilsin ya da sevgilin insan degil leylek. Her iki durumda da bu islerden uzak dur derim. Hadi kolay gelsin.

arkasinda durmayacagin seyler yapmayacaksin. Yasadiklarinizdan sonra o zar sizi bakire kilmaz :)

O ney di giiii?
Kucukken cikolata delisiydim.
Annem cok kizardi cikolatayi cok yememe.
Bir gun kahvaltilik cikolataya dayanamadim
Annem anlamasin diye, altini bicakla delip yemistim.
Ust taraf kusursuz duyordu ama, alt lavabo gideri gibi.
Guyya annem anlamadi :KK53::KK53:
Seninki de o hesap...
:KK70::KK70:

illahi cok güldüm buna :)

Alacağım kız Bakire olsun el değmemiş olsun aynı zamanda hemde AKILLI (!) olsun deyip gününü gün eden adamlara böyle kadınlar layık işte. Oh mis.
Emdir emdir.
Eskaza sarkarda ileride kocan sorarsa " valla emdirirken sarkmadı kocacığım. " dersin. İnanır o sana dert etme sen keyfine bak. :KK70::KK70:

Allah'ım sen gençlerimize akıl ihsan etle
Onlari ıslah et yarabbimmm.
Senin o bakireligin yerin dibine batsin!

X