Noluur yardım ediin :(

Dilekna_46

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
1
0
30
Kızlar çok utanıyorum ama sormak zorundayım :KK43: erkek arkadaşımla bakire olduğum için iliskiye giremiyoruz sevişmeyi tercih ediyoruz . Ama o vajinamı emmek istiyor bende sekli degisir sarkar diye hayir diyorum . Vajinanın sekli emme ile degisir mi ??

:KK70::KK70::KK70:

Valla tatlim degisir degismez, birsey diyemiyecegim ama emme olayi baslarsa devami gelir, benden soylemesi :KK66:

Herşeyi yapıyorsunuz evlenince de ben bakireyim oluyor ne güzel.. Evleneceğin adama bu yalanları yedireceksen ve için rahat edecekse durma devam et hiç birşey olmaz. Ama Bide şey de var bu zar delisi erkeklere böyle kızlar da müstehak bence

Herşeyi yapıyorsunuz evlenince de ben bakireyim oluyor ne güzel.. Evleneceğin adama bu yalanları yedireceksen ve için rahat edecekse durma devam et hiç birşey olmaz. Ama Bide şey de var bu zar delisi erkeklere böyle kızlar da müstehak bence
Yok herseyi yasaninca kocam beni doyuramiyor diye konu acar bir kac yila

Bu tipleri girdukce oglum yok iyiki diyorum
Allah ar perdesini yirttirmasin kizlarimin

Amin abla aminnn

Kiz icimden dedim ki bilgece nerde, valla espirili bi yorum patlatirsin sandim.

Hatta dedim ki, ne olacak tatlim sekli bozulursa estetik yaptirirsin, dersin sandim :KK70:
Ya canim bu cok igrenc kibledim ben. Espri yapamayacagim kadar acik ve cirkin bir konu..

X