Nolur yardımcı olun.

Hahaa ikiz zor diyolar ama Allah'tan gelene eyvallah dyeceksinn
Rabbim için hiçbişi zor değildir unutma. Ben aylarca hasretim bu duruma meğer bi yerde hata yapıyormuşuz doğru yöntemleri uyguladığım an tabi rabbiminde izniyle çok şükür gebe kalabildim

Yaa nerde acaba hata yapıyor ciftler
biz hep aynı yöntemi yapıyorduk bi ay farklı yöntem denedik tuttu valla bu iş nasıl işliyo yinede anlamış değilim. ben hep ayaklarımı dikip beklerdim, bu kez yüzüstü yatıp bi bacağımı karnıma çekerek en az 40 dk fln yattım.

Rabbim için hiçbişi zor değildir unutma. Ben aylarca hasretim bu duruma meğer bi yerde hata yapıyormuşuz doğru yöntemleri uyguladığım an tabi rabbiminde izniyle çok şükür gebe kalabildim
Yöntem nedir söyler misiniz rica etsem..bizde çalışmalara başladık çok istiyoruz inşallah bizede nasip olur hayırlı olsun bu arada hamilelik haberini okurken çok mutlu oldum gülümsedim☺

Yaa nerde acaba hata yapıyor ciftler
Benimde 3 gün var adetime bakalım ne umutluyum ne umutsuz teste yapmayı düşünmüyorum gecikmeden

Benimde 3 gün var adetime bakalım ne umutluyum ne umutsuz teste yapmayı düşünmüyorum gecikmeden
Ben adet bitimi hemen ilişkiye girdim sonra yıkanıp belime yakı bandı yapıştırdm iki gün sonra çıkardım. Her ilişki sonrası 40dk en az yüzüstü uzandım ve çok afedersiniz pozisyonda doggy olursa daha etkili. Yakı bandını birde yumurtlama dönemi yapıştırdım ve yine iki gün sonra çıkardım.

Bende bu ay ovulasyon testi yaptım takvime göre k yumurtmam farklıydı ovulasyon testinde adete 9 10 gün kala yumurtlamam oldu

Eklentiler

• 20201201_180817.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 34
B de geçen ay çok belirti vardı kesim hamileyim diyodum aşerme mide bulantısı göğüslerin büyümesi ama adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…