- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Koyulasmis gittikce.Buda testlerim belki umudu olanlara ufakta olsa yol gösterir.
testler aşadan yukarıya;
bata 5 kala
bata 4 kala
bata üç kala
bata bir kala
bat 2 gün geçince
bat 4 gün geçince
Evet ablası büyüdük1hafta daha buyudunuzmu siizzzzz
Yerim sizi beeeeEvet ablası büyüdükdarısı başına inş.
bazen oluyo o.Yerim sizi beeeeSenin bugun kù msjlar bana dusmedi.Ben Seni merak edip paylasimi bastan bulup tesaduf gordum yaa.niye boyle nolduki?☹
Ya hayirli olsun fotoğraflar bana umut verdi bat 8 Aralık sırayla testlerde belirginlesmis ya umut doldum çok heycanli hahaTeşekkür ediyorum. Ya o bi anlık gafletle oldu. İlk fotoda zaten belli değil
inş rabbim sanada nasip eder canım benim. rabbimden istemesini bildin mi veriyor.Ya hayirli olsun fotoğraflar bana umut verdi bat 8 Aralık sırayla testlerde belirginlesmis ya umut doldum çok heycanli haha
Hangi sonucu?Sonucu merak ettim
Aminnn insaallah hamileler duası kabul olur derler duaniza alın ninş rabbim sanada nasip eder canım benim. rabbimden istemesini bildin mi veriyor.
Canım benim inş. Ben herkese içten dua ediyorum. Rabbim her isteyene çifter çifter bol bol nasip etsinAmiAminnn insaallah hamileler duası kabul olur derler duaniza alın n
Hahaa ikiz zor diyolar ama Allah'tan gelene eyvallah dyeceksinnCanım benim inş. Ben herkese içten dua ediyorum. Rabbim her isteyene çifter çifter bol bol nasip etsin
Rabbim için hiçbişi zor değildir unutma. Ben aylarca hasretim bu duruma meğer bi yerde hata yapıyormuşuzHahaa ikiz zor diyolar ama Allah'tan gelene eyvallah dyeceksinn
Yaa nerde acaba hata yapıyor ciftlerRabbim için hiçbişi zor değildir unutma. Ben aylarca hasretim bu duruma meğer bi yerde hata yapıyormuşuzdoğru yöntemleri uyguladığım an tabi rabbiminde izniyle çok şükür gebe kalabildim
biz hep aynı yöntemi yapıyorduk bi ay farklı yöntem denedik tuttu valla bu iş nasıl işliyo yinede anlamış değilim. ben hep ayaklarımı dikip beklerdim, bu kez yüzüstü yatıp bi bacağımı karnıma çekerek en az 40 dk fln yattım.Yaa nerde acaba hata yapıyor ciftler
Yöntem nedir söyler misiniz rica etsem..bizde çalışmalara başladık çok istiyoruz inşallah bizede nasip olur hayırlı olsun bu arada hamilelik haberini okurken çok mutlu oldum gülümsedim☺Rabbim için hiçbişi zor değildir unutma. Ben aylarca hasretim bu duruma meğer bi yerde hata yapıyormuşuzdoğru yöntemleri uyguladığım an tabi rabbiminde izniyle çok şükür gebe kalabildim
Yaa nerde acaba hata yapıyor ciftler
Benimde 3 gün var adetime bakalım ne umutluyum ne umutsuz teste yapmayı düşünmüyorum gecikmedenbiz hep aynı yöntemi yapıyorduk bi ay farklı yöntem denedik tuttu valla bu iş nasıl işliyo yinede anlamış değilim. ben hep ayaklarımı dikip beklerdim, bu kez yüzüstü yatıp bi bacağımı karnıma çekerek en az 40 dk fln yattım.
Ben adet bitimi hemen ilişkiye girdim sonra yıkanıp belime yakı bandı yapıştırdm iki gün sonra çıkardım. Her ilişki sonrası 40dk en az yüzüstü uzandım ve çok afedersiniz pozisyonda doggy olursa daha etkili. Yakı bandını birde yumurtlama dönemi yapıştırdım ve yine iki gün sonra çıkardım.Benimde 3 gün var adetime bakalım ne umutluyum ne umutsuz teste yapmayı düşünmüyorum gecikmeden
Bende bu ay ovulasyon testi yaptım takvime göre k yumurtmam farklıydı ovulasyon testinde adete 9 10 gün kala yumurtlamam olduBen adet bitimi hemen ilişkiye girdim sonra yıkanıp belime yakı bandı yapıştırdm iki gün sonra çıkardım. Her ilişki sonrası 40dk en az yüzüstü uzandım ve çok afedersiniz pozisyonda doggy olursa daha etkili. Yakı bandını birde yumurtlama dönemi yapıştırdım ve yine iki gün sonra çıkardım.
B de geçen ay çok belirti vardı kesim hamileyim diyodum aşerme mide bulantısı göğüslerin büyümesi ama adet oldumBen adet bitimi hemen ilişkiye girdim sonra yıkanıp belime yakı bandı yapıştırdm iki gün sonra çıkardım. Her ilişki sonrası 40dk en az yüzüstü uzandım ve çok afedersiniz pozisyonda doggy olursa daha etkili. Yakı bandını birde yumurtlama dönemi yapıştırdım ve yine iki gün sonra çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?