Resimde görünmüyor ama sabah idrarıyla yapınMerhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.
Fikrim degismedi, testte 2. Cizgi yok, sabah bir daha yapintekrar çektim. birde yarın yaptıktan sonra çekerim.
Yok inanın eşimede eltimede gösterdim onlar var ama çok silik dedi. Fotoğrafta belli olmuyor. Zaten adet olmadım da. Yarın tekrar yapcam. Ben baktığımda gayet rahat görüyorum, aylardır bunu bile görememiştim çok heyecan yaptım inşallah sevincim kursağımda kalmaz.Kendi cizgisini falan mı göruyorsum acaba bende cok görürdüm,çekince kamerada belli olmazdı
Bnde goremedim gulum ya. Adetim 1gun gecince yaparim ben olsamYarın tekrar yapayım. Fotoğrafta çıkmıyor çünkü.
Bnde goremedim gulum ya. Adetim 1gun gecince yaparim ben olsam
Biliyorum gözükmüyor fotoğrafta zaten. ama normal bakınca görünüyor du bakalım tekrar yapcam.Bnde goremedim gulum ya. Adetim 1gun gecince yaparim ben olsam
Benim bu yaptığım da beş dakikada çıktı hemen o yüzden inanamadım eşimede eltimede gösterdim evet var ama çok silik dediler. Adetime 4 gün var.Bejimde bata 3gun var test yaptim ama cikmadi ilk dakkasindada cikmayinca dogru oldugunu sanmiyorum zaten acaba erkenmi yaptim yoksa umidi kesmelimiyim bu ay
Insaallah vardir kuzumBiliyorum gözükmüyor fotoğrafta zaten. ama normal bakınca görünüyor du bakalım tekrar yapcam.
İnşallah canım, atarım. Ama beta hcg bana hamilesin diyene kadar inanamıcam net iki çizgi çıksada o kadar ki hüsrana uğramaktan korkuyorum.Insaallah vardir kuzumbizede at yarin sonucu
Erken yapmissin gulum .adetleriniz gecmeden ne umitlenin, nede umitsizlige kapilin. Erken gebelik testinde silikler bile sonra dan yukselmeyebiliyor. Kimyasali ogrenmek hicde isimize yaramiyor uzulmekten baskaBejimde bata 3gun var test yaptim ama cikmadi ilk dakkasindada cikmayinca dogru oldugunu sanmiyorum zaten acaba erkenmi yaptim yoksa umidi kesmelimiyim bu ay
1.de Kimyasali yasadim .2.de kalbi durdu.Husrani cok iyi anliyorumİnşallah canım, atarım. Ama beta hcg bana hamilesin diyene kadar inanamıcam net iki çizgi çıksada o kadar ki hüsrana uğramaktan korkuyorum.
Genelde 3 4gun kala yapilanlarda sonucun dogru olma olasiligi yuksek oluyo bende bi sansimi deniyim dedim ama olmadi bu ayda sanirim 13kasimda yumurtladimErken yapmissin gulum .adetleriniz gecmeden ne umitlenin, nede umitsizlige kapilin. Erken gebelik testinde silikler bile sonra dan yukselmeyebiliyor. Kimyasali ogrenmek hicde isimize yaramiyor uzulmekten baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?