- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Genelde pozisyona misyoneri diyorlar bide bi doktor ayakları dikmenin alakası olmadığını söylüyordu ben diktim ama belime yastık koydumBen adet bitimi hemen ilişkiye girdim sonra yıkanıp belime yakı bandı yapıştırdm iki gün sonra çıkardım. Her ilişki sonrası 40dk en az yüzüstü uzandım ve çok afedersiniz pozisyonda doggy olursa daha etkili. Yakı bandını birde yumurtlama dönemi yapıştırdım ve yine iki gün sonra çıkardım.
Valla hiç ovü. Takibi yapmadım. Bebek için yatağa gidince tüm istek kaçıyordu. Sadece istediğimiz de beraber olduk.Bende bu ay ovulasyon testi yaptım takvime göre k yumurtmam farklıydı ovulasyon testinde adete 9 10 gün kala yumurtlamam oldu
Onu denedim tutmadı işte.Genelde pozisyona misyoneri diyorlar bide bi doktor ayakları dikmenin alakası olmadığını söylüyordu ben diktim ama belime yastık koydum
Ya zaten haftada 3 4 kere düzenli ilişki varsa olur diyorlar bende meraktan yaptım ve şaşırdım normal yumurtlamam sisteme göre farklıydı testde farklı çıktıValla hiç ovü. Takibi yapmadım. Bebek için yatağa gidince tüm istek kaçıyordu. Sadece istediğimiz de beraber olduk.
Nasip işi işte bi spermin tutunması bile yetiyor napsak değişmez ya nasip ne zamansaOnu denedim tutmadı işte.
Bizim ayda 5 6 olmuştur hamile kaldığım aydaYa zaten haftada 3 4 kere düzenli ilişki varsa olur diyorlar bende meraktan yaptım ve şaşırdım normal yumurtlamam sisteme göre farklıydı testde farklı çıktı
Aynen öyleNasip işi işte bi spermin tutunması bile yetiyor napsak değişmez ya nasip ne zamansa
İşte nasip yakalamışsın gününüde. Umutlanmıyım diyorum aman adet olurum 3 güne diyorum karnım ağrıyor hemen googleden karın ağrısı hamilelik belirtisimi cart curt diye aratıyprumB
Bizim ayda 5 6 olmuştur hamile kaldığım ayda
Karın ağrısı niye belirti olsun işte takılıyor ister istemezİşte nasip yakalamışsın gününüde. Umutlanmıyım diyorum aman adet olurum 3 güne diyorum karnım ağrıyor hemen googleden karın ağrısı hamilelik belirtisimi cart curt diye aratıyprum
İnan bana kaç ay bende senin gibiydim. Sonra bunu deneyince vesile oldu işte.İşte nasip yakalamışsın gününüde. Umutlanmıyım diyorum aman adet olurum 3 güne diyorum karnım ağrıyor hemen googleden karın ağrısı hamilelik belirtisimi cart curt diye aratıyprum
Bende denerim ya nolcak sanki denemesi bedavaİnan bana kaç ay bende senin gibiydim. Sonra bunu deneyince vesile oldu işte.
Bencede durduğun kabahat.Bende denerim ya nolcak sanki denemesi bedava
Evde değilim artık dönünceBencede durduğun kabahat.
Gebeliğiniz hayırlı olsunRabbim için hiçbişi zor değildir unutma. Ben aylarca hasretim bu duruma meğer bi yerde hata yapıyormuşuzdoğru yöntemleri uyguladığım an tabi rabbiminde izniyle çok şükür gebe kalabildim
Tüm yorumları okudum ,Yumurtala günlerini takip etmedin o zaman öyle mi anlıyorumİnan bana kaç ay bende senin gibiydim. Sonra bunu deneyince vesile oldu işte.
Kuzum var inşallah hamilesindir güzek haberlerini alırız inşallahMerhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.
Not; ikinci resim bir sonra ki günün testi.
canım anlatayım tabi. ben aylarca ayaklarımı diktim ama olmadı hep hüsran yaşadım. hamilelik belirtileri oldu bulantı falan adetimde gecikti ama hamilelik olmadı.Tüm yorumları okudum ,Yumurtala günlerini takip etmedin o zaman öyle mi anlıyorum
Birde abdest alma olayı var , bu yakı çıkarılıp takılıyor mu ? Yani onunla abdest alınır mı ? Nasıl yaptınız detaylıca yazsanız lütfen
Var gebeyim canım beş haftalık yarın ultrasona gideceğim inşallahKuzum var inşallah hamilesindir güzek haberlerini alırız inşallah
Çok sağol cevabın içincanım anlatayım tabi. ben aylarca ayaklarımı diktim ama olmadı hep hüsran yaşadım. hamilelik belirtileri oldu bulantı falan adetimde gecikti ama hamilelik olmadı.
sonra annem yakı bandı yapıştır dedi. bu yakı bandı eczanede satılıyor delilkli yara bandına benzer yapışkan bir bez. adetimin bittiği gün temizlenip ilişki yaşadım tekrar abdest alıp yakı bandı belime yapıştırdım. hemen kalçamın üstüne. baya ısıtan bişiy, ısısı geçince çıkardım. abdest geçirmiyor. birde her ilişki sonrası yüzüstü yatıp bi bacağımı karnıma doğru çektim en az yarım saat bekledim. ben yumurtlama takibi yapmadım akıntım gelince anlıyorum. yakı bandını birde yumurtlamadan önce yapıştırdım, çıkarınca tekrar ilişki oldu. rabbimin izniylede gebe kaldım. denemenizi tavsiye ederim hiçbir zararı yok zaten.
Yakı bandınu tekrar kullanmanıza gerek yok.
MaşallahVar gebeyim canım beş haftalık yarın ultrasona gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?