Nolur yardımcı olun.

Evet ben o testinizi gormedim geri geri gelip bastan okudum yorumlari o sekilde gordum
Ben onu dün yaptım, negatif dediğinize. Aslında fotoda gözükmüyor ama normalde görünüyordu. Bugünde erken gebelik testi yapınca yanılmadığımı kanıtlamak için tekrar foto attım.

Ben onu dün yaptım, negatif dediğinize. Aslında fotoda gözükmüyor ama normalde görünüyordu. Bugünde erken gebelik testi yapınca yanılmadığımı kanıtlamak için tekrar foto attım.
Erken gebelik testiniz pozitif

Kan sonucunuzu paylasin merakettim insallah gbesinizdir bnim bazi adet belirtilerim vr okdr siddetli dgil her ayki gbi adetime 3 4 gun vr ama test yapmaya cesaretim yok korkuyorum pozitifi gormekten
Pozitif çıkmasını istemiyor musunuz?

Pardon sen bni anla kiz iste negatifi
Anladım canım. Ama her bayanın belirtileri farklı bak inan bana. Ben aylarca kusmalar bulantılar bilmem neler yaşadım hep negatifti. Bu ay içime şüphe düşüren belirti, durup dururken bi anda belimde feci bir kitlenme oldu iki büklüm oldum dikelemedim aynı anda kasıklarım ağrıdı. Sonra ki günler sağ kasığımda batmalar oluyordu şüphelenip test yaptım çıktı. Şimdi yine kasıklarımda ağrı var ama böyle adet olcam demekten daha fazlası tuhaf. Sanki baloncuklar patlıyo içerde bişiler tepişiyo öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…