- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Adet belirtilerim vrBelirtin varsa yap canım ve şüphen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet belirtilerim vrBelirtin varsa yap canım ve şüphen
Bekle o zaman.Adet belirtilerim vr
Bende dünkine yorum yapacaktım neredeyse iyiki de yapmamışımAynen bayan dünküne yorum yapmış, bende de akıl kalmadı heyecandan kadına ayıp ettim.
Çok teşekkür ederim, evet belli yeni olduğu rabbim daimi eder inş. Olmayanlarında tez zamanda nasibi doğar.Bende dünkine yorum yapacaktım neredeyse iyiki de yapmamışımgebeliğiniz daha çok yeni..hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz inşaALLAH
![]()
Hamile etiketi yapmis ya, sonuç pozitif hamile.Konu sahibii sonuç nedir
Onu görebiliyorum fakat belki onu o an testi görünce yaptı ve doktorda başka bir şey çıktı (Allah korusun) herşey mümkünHamile etiketi yapmis ya, sonuç pozitif hamile.
tebrikler canım hayırlı olsun
Kan testi de pozitif, adete üç kala sonuç 19.9 , haftaya ultrasona inş.Onu görebiliyorum fakat belki onu o an testi görünce yaptı ve doktorda başka bir şey çıktı (Allah korusun) herşey mümkün
Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin :))Kan testi de pozitif, adete üç kala sonuç 19.9 , haftaya ultrasona inş.
Teşekkür ediyorum. Ya o bi anlık gafletle oldu. İlk fotoda zaten belli değilAz kalsın bende ilk teste göremedım çizgiyi yazacaktım iyi ki tek tek okunuşum papara yerdik
Yeni hamiş stres topuna çevirirdi bizişaka bi yana hayırlı olsun
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğinTeşekkür ediyorum. Ya o bi anlık gafletle oldu. İlk fotoda zaten belli değil![]()
amin hepimizin inş Allah olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin![]()
Siz bilgili bi hanıma benziyorsunuz. Adetim iki ay gecikmeli geliyordu. Son adetim geçen ay 30undaydı. Bu ayda otuzunda mı yada geç mi gelirdi bilemiyorum ama kan testini erken yaptım değer normal mi sizce? Haftaya doktora gitcem.canım daha çok minik bebişin adetin 10 gün gecikene kadar hicbir iş yapma dinlen bolca ağır kaldırma ilaç kullanma krem bile sürerken içeriğine bak hemen folik asite başla kan değerlerine baktır d vitamini ve b12 değerlerin bunlar önemli bu aşamada
canım doktora adetin geciktikten 10 gün sonra git yani ayın 10 unda git anca görunur kese son adetin 30 undaysa bebiş 4+3 filan oluyor ortalama değer normal benimde çok düşük çıkmıştı adet günümde gitmiştim ben test için her gun ikiye katlayacak değerin bu dönemde hafif açık renkli yerleşme kanaması olabilir ama bikac damla fazla değil ilk 3 ay çok önemli en önemli dönem adetinden 10-15 gün sonraki dönem kimyasal olup olmadığı bu dönemde anlaşılıyor o yüzden stresten uzak dur ve ağır iş yapmaSiz bilgili bi hanıma benziyorsunuz. Adetim iki ay gecikmeli geliyordu. Son adetim geçen ay 30undaydı. Bu ayda otuzunda mı yada geç mi gelirdi bilemiyorum ama kan testini erken yaptım değer normal mi sizce? Haftaya doktora gitcem.
teşekkür ederim bilgin için. zaten randevular dolu alamıyorum. muhtemelen ayın onuna kalcak gibi. biraz sabırsızımcanım doktora adetin geciktikten 10 gün sonra git yani ayın 10 unda git anca görunur kese son adetin 30 undaysa bebiş 4+3 filan oluyor ortalama değer normal benimde çok düşük çıkmıştı adet günümde gitmiştim ben test için her gun ikiye katlayacak değerin bu dönemde hafif açık renkli yerleşme kanaması olabilir ama bikac damla fazla değil ilk 3 ay çok önemli en önemli dönem adetinden 10-15 gün sonraki dönem kimyasal olup olmadığı bu dönemde anlaşılıyor o yüzden stresten uzak dur ve ağır iş yapma