• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardımcı olun.

Deryagnay, 😘 dun gorunmuyodu ,ama bugun gercekten belli gulum. 😍Cok sukur. Allah cc tamamina erdirsin insaallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲❣Unutmadigin icin de ayrica tesekkur ederim 🤗)
evet inanamıyorum hala, yarın kan vercem bakalım kaç çıkacak. darısı başına canım inş

Merhabalar, ben 9 aydır gebelik hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Her ay belirti testler derken hep hüsrana uğradım ancak bu akşam bana bir süpriz oldu. Hayal gördüğümü sandım ama eşimde eltimde gördü. Adetime 4 gün var ve test yaptım. Çok silik çıktı ama hemen çıktı. Birde siz bakın görebilcek misiniz yarın tekrar yapcam.
Yok

2. Cizgi yok testiniz negatif
Tabi hanımefendi doğru, burda herkes kör bi siz doğru görüyorsunuz zaten. Sizinde adetinize üç gün varmış test yapıp atın bakalım bizde yorumlayalım gereksiz asılsızca olur mu?

Eklentiler

• 20201126_204801.webp
    20201126_204801.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 93
Kusura bakmayin bn bu testinizi gormedim digerini yorumladim burda gozukuyo diyerinde negatif gozukuyo
Asıl siz kusura bakmayın. ben önceki testi dalgınlıkla unuttum, buna yorum yaptığınızı düşündüm. Çok özür dilerim gerçekten çok terbiyesizce davrandım.

Back