Yuva yıkmak zor diyenlere hep aynısını söylüyorum...
Öyle zor ki boşanmak,ayrı bir düzen kurmak,alışkanlıklarından vazgeçmek..
Bunları çok iyi anlarım ama ihanet olmadığı ve o dönem çalışmadığım halde tüm düzenimi bozan kadınım ben!
Evlilik yürümüyorsa zorlamanın anlamı yok..
Kırıcı olmak istemem ama sizden başka bir kadına aşk dolu gözlerle bakmasını affedebilecek misiniz,unutabilecek misiniz?
haklısınız hepiniz sonuna kadar haklısınız canım çok acısada öyle..
insan heralde beklemediği iyi bir evlilikte böyle bi olay yasayınca aptala dönüyor hiç düşünmemişim planlamamışım bana ondan hoşanmadım asık olmadım sadece muhabbetti diyor ama tabiki tutulur bi tarafı yok
tabiki bana anlattığı kadarıyla biliyorum herşeyi ama onu yapmamış olma ihtimalini yüksek tutuyorum belki ego tatmini istedi tabi ne şekilde olusa olsun bahanesi olmaz ama dediğim gibi 6 senedir tanıyoruz eğer böyleyse ben 6 senedir bir yalanı yasamışım herkesin bildiği benim eşimin hayatta o taraklarda bezi bile yoktu yolda gecen kadına bile bakmazdı herkes şoktaa bu yüzden bu kadarını yaptıgını düşünüyorum öğle aralarında yemege çıkmışlar eşim evine gayet düzenli geliyodu ve bu b.ku yerken ben bilmiodum tabi bana doğum günümde araba aldı beni mutlu etmek için çırpındı dedim ya üzerime titrerdi titremeye dewam etti ama bu arada bu işler oluyomuş
haklısınız hepiniz sonuna kadar haklısınız canım çok acısada öyle..
insan heralde beklemediği iyi bir evlilikte böyle bi olay yasayınca aptala dönüyor hiç düşünmemişim planlamamışım bana ondan hoşanmadım asık olmadım sadece muhabbetti diyor ama tabiki tutulur bi tarafı yok
kadın "karın 1. planda ben 2. plandamıyım" diye sormaya cesaret edip bu yüzden tartışacak kadar cesur..böyle bi ilişki..cinsellik var mı yok mu hiç umurumda olmazdı açıkçası...
başka bi kadının varlığı bile yeter devam etmemesi için..
ayrıca düzen kurulana kadar zordur...o da en fazla bi kaç sene...
ben kendime yakıştıramazdım kesinlikle...1sn tereddüt etmeden çeker giderdim...
su yoruma bu youmuda ekleyince kadinin neden 1. 2. muhabbeti yapmaya cesaret etmesinin sebebiyine bir şey diyeceğim..
hadi diyeyimde içimde kalmasın.
yemeğe çıktığını nereden biliyorsunuz. hey yarabbim. yemek yerine bir otele gitmedikleriniden emin misiniz.
adam kalkıp tabii yemeğe çıktım diyecek. yattım der mi...
tabiki bana anlattığı kadarıyla biliyorum herşeyi ama onu yapmamış olma ihtimalini yüksek tutuyorum belki ego tatmini istedi tabi ne şekilde olusa olsun bahanesi olmaz ama dediğim gibi 6 senedir tanıyoruz eğer böyleyse ben 6 senedir bir yalanı yasamışım herkesin bildiği benim eşimin hayatta o taraklarda bezi bile yoktu yolda gecen kadına bile bakmazdı herkes şoktaa bu yüzden bu kadarını yaptıgını düşünüyorum öğle aralarında yemege çıkmışlar eşim evine gayet düzenli geliyodu ve bu b.ku yerken ben bilmiodum tabi bana doğum günümde araba aldı beni mutlu etmek için çırpındı dedim ya üzerime titrerdi titremeye dewam etti ama bu arada bu işler oluyomuş
konuyu sildim konu kapatmayı bilmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?