nolur yardım yalvarıyorum

bende

ama ben fazla zorlamadim güllük güllistanlik degildi elbette, ama yillarin verdigi acilari üzerimden silip atmak beni cok rahatlatmistizemuszemus

kadın "karın 1. planda ben 2. plandamıyım" diye sormaya cesaret edip bu yüzden tartışacak kadar cesur..böyle bi ilişki..cinsellik var mı yok mu hiç umurumda olmazdı açıkçası...
başka bi kadının varlığı bile yeter devam etmemesi için..

ayrıca düzen kurulana kadar zordur...o da en fazla bi kaç sene...

ben kendime yakıştıramazdım kesinlikle...1sn tereddüt etmeden çeker giderdim...

sadece muhabbet için gizli gizli sürekli telefonda görüşülür mü canım
neymişo, o kadar vazgeçemediği tatlı muhabbet, merak ettim

yine bir şey diyeceğim..
hadi diyeyimde içimde kalmasın.
yemeğe çıktığını nereden biliyorsunuz. hey yarabbim. yemek yerine bir otele gitmedikleriniden emin misiniz.
adam kalkıp tabii yemeğe çıktım diyecek. yattım der mi...

seni mutlu etmek icin degil sucluluk duygusunu örtmek icin almis malesef
belkide dogrulari söyledigim icin bana kiziyorsundur simdi

sadece muhabbet ne demek ya kusura bakma arkadaşım aynı şeyi sen yapsan sadece muhabbet desen ne derdi acaba bu erkekleri anlamıycam hiç bir zaman kadın yapınca affet bile denmez ama kadın şans vermek zorunda alsanaalsanasmile

su yoruma bu youmuda ekleyince kadinin neden 1. 2. muhabbeti yapmaya cesaret etmesinin sebebi
aralarinda sadece muhabbet olsaydi böyle deme cesareti bulamazdi
bencede cinsellik olmus

Zaten görüyoruz buradada hep bu tarz erkekler aldatıyor
Kocam beni seviyor diyip rahat olmaktansa
Acaba diyip dikkatli olmakta fayda var aldatanı affetmemek için :umursamaz:

Canım ben bekarım.. ama şöyle bir düşündüm, başıma gelse ne yapardım diye... çok kırıcı çok yaralayıcı bir durum.. ama belli ki düzelmeyecek.. eşiniz düzelse dahi siz unutamayacaksınız ki o da düzelmeye meyilli görünmüyor.. umarım en doğru kararı verirsin. ama vereceğin karar son derece bencil olsun ve sadece kendini kendi mutluluğunu düşün olur mu...

Telefonda 1 değil, 2 kere yakalamışsınız.
Hadi diyeceğim 1 şansı haketmiş vermişsiniz.
2. ninde kıymetini bilememiş.
3. şansı vermişsiniz, hala birşeyleri düzeltmiyor.
Yani kısaca biten bitmiş bence.
Şu saatten sonra size çiçek alsa ne olur, yemeğe götürse ne olur,
yalvarsa ne olur.
Onca zaman size yalvarmış ,sizi ikna etmişte, ne olmuş.
Yine yapmış yapacağını.
Bana bunu bırakın 2-3 kere, 1 kere yapan adama bile güvenmezdim ben.
Güvenmediğim bir insanında yüzüne dahi bakamam.
Eşiniz telefonla konuşmuş göya ama , ileriye gitmediklerini nereden biliyorsunuz.
İleriye gitme ihtimalleri oldukça yüksek.
Hadi diyelim ki ileriye gitmediler, bu kadar yaşanan yeterli değil mi?
Aldatmamış mı oldu şimdi.
O zaman herkes kendine bir telefon arkadaşı bulsun, laylamlom yaşasın gitsin.
Kusura bakasında böyle adamlar bir zahmet evlenmesin, keyiflerine baksınlar.
Karısı evde otursun, oda onunla bununla eğlensin.
Bunu kabul edebiliyorsanız diyecek birşey yok.
Bana göre biten bitmiş.

Evliliğiniz bitmese bile, sizin ilişkiniz bitmiş zaten.. Yine de şanslısınız, size destek çıkan bir aileniz var, mesleğiniz var, ekonomik özgürlüğünüz var.. Ayrılmak zor gelse de çok kısa sürede atlatırsınız bence çünkü bir süre sonra daha sağlıklı düşünmeye başlayınca size yapılan haksızlığı daha iyi kavrayacaksınız ve sevginizin yerini zaten nefret alacak.. hiç bir kadın kendisine bunu yapan erkeği sevemez bence. Seven hiç bir erkek de aynı anda 2 kadını idare etmez. Eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum.

Çok zor bir durum bizler konuşuruz ancak ama yaşayan bilir.Kolaydan konuşucağım canım ama kolay değil biliyorum.Eşinle herşey düzeldi diyelim tekrarlamaz mı sence?Diyelim ki tekrarlamaz sen hep şüphe ile kendini yemez misin unutabilir misin?Çocuğun olmadığı halde bak ayrılık ne kadar zor çocuğun olduktan sonra kaldırabilir misin?Belki eşin çok iyi bir insan belki çok seviyor seni ama ufacık bir ortamı değerlendirecek kadar zayıf bir erkek bu konuda demek ki.Bence yol yakınken olayı beyninde dramatize etmeden sanki çıktığından ayrılıyormuşsun gibi düşünerek ayrılmalısın.Zor evet ama bu şekilde yaşamak daha mı kolay bunun teraziye koy bence

Yaa bu aldatma tek gecelik bir şey değil ki, ya da sadece yatak ilişkisine dayanmıyor ki.. Baya aşıklar gibi sürekli telde konuşmalar, yemeğe çıkmalar hatta kaprisler.. Yoksa o aşağılık kadın nasıl 'ben mi karın mı ' diye bir soru sorabilir. Bu sadece sex için yaşanan bir aldatma değil bence..

bunu silmeyi unutmussun:sinifsinif: ups pardon alinti yaptim artik silsende anlami yok
:hulya:
cityangel merak ettim konuyu niye actin niye siliyon
bosver sen ailesinide ara özür dile, eskisinden dahada mutlu olursun dememizimi bekledin yoksa:1rolleyes:

eşinizi haklı çırakarıcak gerekçeler üreteceğinize
nasıl kurtulacağınıza dair gerekçeler üretmeyi deneseniz
çok duyuyorum aldatılan kadın
affettikten sonra eşim beni çok seviyo
diyip acizleniyo kendiniz kandırmyın
ihanetle kırlılan gururunuzu bi araba 2 tatlı
sözle daha da kırmayın
çok sevse başka kadınla beraber olur mu
nasıl bi sevgidir bu şaşıyorum.

Bildiği gerçekleri yazıyoruz kızcağızın ne yapması gerktiğini oda biliyor farklı bir şey duymjak istiyor sanırım Allah kolaylık versin.Doğruyu hayırlıyı yaptırsın inşallah.

iş senden çıkmış.

kocan senden vazgeçmiş. affettirmeye bile çalışmıyor.

daha yaşın gençken boşan ve 2. bir eş bul. bundan sonraki aşk hayatında mutluluklar dilerim.

hatta kocanı bir güzel kıskandır öyle boşan.

aaaa olur mu öyle şey ben evli kadınım filan da deme.

kocanla artık bir olayınız kalmamış. adam seni istemiyor. geri dönüşü yok artık bunun. onu bir güzel kıskandır ortak arkadaşlarınız vasıtasıyla snra da boşan.

durdugun kabahat. Seni deli yerine koyarak inkar etti konusmasini sonra itiraf etti.. cok tehlikeli bu tipler

yere bakan yurek yakan cinsinden

ailende arkanda bence gururunu ve onurunu kurtar

bu adam cidden tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…