• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur yardım yalvarıyorum

yorumları mı beğenmedi konu sahibi ???

baksanıza yazılanlar silinmiş ama sağolsun bunların olabileceğini tahmin eden bazı arkadaşlar alıntı yapmış..

boşa kürek çekmiş konu sahibi anlaşılan..

madem çocuğun yok madem işin var madem ailen sana destek oluyo ne diye bekliyosun ki? bütün uzmanlar ewlilik terapistleri bas bas bağırıyo affedilen erkek 2. 3. kez mutlaka tekrarlar diye.. istisnalar olabilir tabi ama.. diğer arkadaşların dediği gibi madem sadece muhabbetti karın mı ben mi ön planda sorma cesaretini nerden alıyo? artı bana göre konuşmuş olması bile aldatmak deildir de nedir? illa yatması mı lazım. bi kadın kocasından gizli telefonda bi erkekle sürekli konuşsa o adamla yemeğe çıksa ne olur?

bu kesinlikle mazur görülecek bir davranış değil..affetmeyin ve boşanın..bir kere yapan hep yapar,çoçugunuz da yokmuş madem asla affetmeyin derım ben..

madem çocuğun yok madem işin var madem ailen sana destek oluyo ne diye bekliyosun ki? bütün uzmanlar ewlilik terapistleri bas bas bağırıyo affedilen erkek 2. 3. kez mutlaka tekrarlar diye.. istisnalar olabilir tabi ama.. diğer arkadaşların dediği gibi madem sadece muhabbetti karın mı ben mi ön planda sorma cesaretini nerden alıyo? artı bana göre konuşmuş olması bile aldatmak deildir de nedir? illa yatması mı lazım. bi kadın kocasından gizli telefonda bi erkekle sürekli konuşsa o adamla yemeğe çıksa ne olur?

ne olur tabiki cinayet :)
konu sahibi arkadas anlasilan yorumlari sevmemis ..
sanirim
aman bosver bak nasil pisman bi daha yapmaz hem senin kocan seni cok seviyormus donup baska kadinlara asla bakmazmis affet gitsin dememizi bekliyordu galiba ..
ne zaman akillanicaz biz kadinlar ne zamannnn
cocuk yok, aile tam destek, isi var, maddi sikintida yok daha ne ?

Ben olsam affetmezdim arkadaşım..
Aldatılmışsınız..
İhanet sadece yatakta olmaz..:delphin:

ya zaten 4 kere yemeğe çıktılarsa ve o kadın "ya karın ya ben diyebiliyorsa " zaten sex de vardır işin içinde.Ya ben bu kadınları da anlamıyorum ya kadının düşmanı kadın.Allah yuva bozanın yuvasını bozsun.Karaktersiz kadın etrafta bekar erkek mi kalmadı. O adamın da Allah belasını versin, sev peşinden koş yıllarca çabala sonrada elde edince b*k var gibi başka kadınlara koş kaydirigubbakcemile4 tek kelimeyle şerefsizlik alsanaalsanasmile

canımmm benim
affetmek zor affetmemkte zor
seni zor bir süreç bekliyor
ve bilki o kadın eşinden uzaklaşmaz seni bile bile devam eden ve edecek bir kadın var karşında
eşinin de anladığım kadarı ile bir zaaffı var
yine aynı şeyleri yaşama ihtimalin çok yüksek
iyi düşün sonunda kendin için hayırlı bir kara ver ......

Bence de o kadın artık uzaklaşmaz.Aksine daha çok döner adamın etrafında,boşanacak da beni alacak diye.Bre s.rt.k seni alınca sana da aynısını yapmayack mı bilmiyorumkismile

bunu silmeyi unutmussun:sinifsinif: ups pardon alinti yaptim artik silsende anlami yok
:hulya:
cityangel merak ettim konuyu niye actin niye siliyon
bosver sen ailesinide ara özür dile, eskisinden dahada mutlu olursun dememizimi bekledin yoksa:1rolleyes:

Canım konuyu sinirli bi anında açıp sonra yorumları okuduktan sonra pişman olmuş olabilir bu çok normal.Yani bazen oluyor ki arkadaşların duymak istemediği yorumlar yapabiliyoruz guclubacismile ama ben arkadaşın adına çok üzüldüm sonuçta hala eşini seviyor ve biz ne kadar ayrıl desek de onun yüreği aynı kanıda değil boshayallersmile ben arkadaşın konuyu silmesine tuhaf bakmıyorum.affetmek istediği için yorumların kafasını karıştırmasını istememiştir.Cityangel hayırlısı senin için neyse o olsun canım umarım mutlu olursun :Saruboceq:

Back