nolur yardım yalvarıyorum

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
96
İstanbul
3,5 yıllık evliyim evlilik öncesi 2,5 yılda beraberliğimiz oldu deli gibi severek evlendik öyleki herkes gıpta etti eşimin bana davranışlarına sevgisine. ve hala daha da böyleydi evliliğimizde hiç bir sorun yok bi dediğim iki olmaz mütiş bir evlilik dewam ediyordu tam böyleyken ortada hiç bişey yokken sadece ben eşimin bi şeyler karıştırdığını düşünürken bununda tek sebebi telefonunu her aradığımda biri ile görüşüyo oldugundan kıskançlıklar yapıyodum ve her seferinde sen nedemek istiyosun hakaret mi ediyosun benim seni ne aldatmaya zamanım var ne ihtiyacım var diyodu sonra bundan 3 ay önce bir tartışmamız sonrası eşimi tuvalette biri ile konuşurken yakaladım inkar etti gaipten sesler duydugumu bile söyledi neyse bağıra çağıra pandomim koptu ve itiraf etti bi arkadasının kız arkadasının arkadası olan hatun benim eşimi beğenmiş arkadasından eşimin tel nosunu istemiş ve sonra konuşmaya baslamışlat hiç görüşmemeişler sadece bi kere kadın eşimi gördüş işte okadar yalvardı ağladı hiç bişey olmadı zaten en fazla 20 gündür olan bi olay falan dedi ağladım boşanıcam dedim sadece tel konuşması ve deli gibi bi pişmanlık olduğunu düşününce tamam dedim affettim 1 haftada çözdük olayı aileler bilmedi 1 ay sonrasında eşimi görev için baska bi şehre göndereceklerdi bu bi sene önceden belliydi bende annemleriin yanına gidecektim gitmeden bir gün önce eşime eğer bir daha böyle bişey yaparsan yapmandan çok benim yapacaklarımdan korkuyorum boşarım dedim ve gittim herşey çok güzel telefonlar mesajlar eski günlerimize geri döndük eşim 3 günlük zar zor bi izin alıp benim yanıma geldi ve ben kadının numarasını telefonunda görerek yine yakaladım .aslında ben onu affettikten 1 hafta sonra dewam etmiş. babama ve anneme söyledim sonra ortaya çıktıki eşim bu kadınla dediğine göre 4 kez görüşmüş yemek yemişler ve sürekli telefonda konuşuyolarmış sonra kadın ben ikinci plandamıyım karın 1. plandamı falan diyince kavga etmişler ve bitmiş . Ailem eğer boşanırsan maddi manevi yanındayız dediler ama karar senin dediler eşim yalvardı ağladı babama yuva kurtar pişmanım dedi babam bi şans daha var dedi bana bu arada onun ailesi kendi meselenizi kendniz cözün bizi karıştırmayın dedi onlarlada bu laf üzerine bayramda el öpmeye anne baba istemiyorum bitmiştir artık dedim suratlarına kapadım telefonu. şimdi eşime tamam dedim içime sinmeyerek ama o suan sanki aldatan benmişim gibi soğuk bana oda tramva yasamış onunda zamana ihtiyacı varmış kendisine gelmesi için hiç takmıyo beni bi öyle bi böyle ben herşeyi geçtim bu kadar seye rağmen affettim bana seni tekrar asık edicem evliliğimizi kurtarıcam beni bırakma dedi ve durusuna bak babasına teli kapatmamı takıyo annemlerin yüzüne bakamazmış artık bunu takıyo ben niye yaptım herşey güzelken nasıl yaptım ben böyle bi insan değildim sorguluyorum bende diyo ama evde iki yabancıyız ben bekledimki affettirmek için elinden geleni yapar bi çiçek alır bi yemege haftasonu bi tatile götürür hiç bi şey yok ne yapacağımı sasırdım ha zamanla düzelir belki ama ben bu karakterle bu duruşla yapabilirmiyim bu adamdan çocuk babası aile reisi olur mu?
bu arada cocuk yok iyi bir işim var aslında boşanmaya cesaret edemeyeceğim bu anlamda bi muhtaçlığım kesinlikle yok ailemden de dolayı ..ancak seviyorum yada öyle sanıyorum.
bana yardım edin nolur

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok zor bi durum...öncellikle rabbim yardımcın olsun...sevdiğin bir adamın heleki bu eşin olduğunda onun ihanetiyle karşılaşmak heralde herkezin haldırabiliceği bişi olmazdı die düşünüyorum...seni sabrından dolayıda kutluyorum...ama 1 yanlış 2 yanlış 3 yanlış.........eeeee doğrusu hiç olmicakmı bu adamın....nereye kadar yanlış yapmaya devam edicek.....yani hata üstüne hata yapan bi insanın düzeliceğine olanak vermiyorum...çünkü adamda alışkanlık yapmış tabiri caizse...
peki sende bulamadığı neyi başka bi kadında buluyo bu adam??

hala bu adamımı seviyorsunuz. bazı bayanları anlamam mümkün değil. bir kere yakalamışsınız. bir daha yapmam demiş ,affetmişsiniz ,ama haftasına yine devam etmiş.
yine affetmişsiniz.
birde hem suçlu hem güçlü
size karşı tribal enfeksiyona girmiş. girer tabii. vermişsiniz eline herşeyi.
ya bu erkeklerin kaldımayın bir yerlerini.vazgeçilmez olduğunun farkında
nedir bu alttan almalar. siz yapsanız o çoktan boşamıştı sizi.
yok ,gerçekten yok.
ben erkeklerde suçu bulmuyorum.
gerçekten tek suçlu bu tarz bayanlar.
adam diyor zaten ben yapsamda beni bırakamaz affeder. rahat yapıyor yine. ee,yapar da. maddiyat iyi arkada aile var.
hala seviyorum diyorsanız oturun çekin o zaman ne diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasım zaten sorunun çözümünü yazdıklarından bulmalısın
aldatılmışsın
affetmişsin
affettiğine pişman olmussun
sence ne yapman gerekiyor daha ne bekliyorsun

yani bir çiçek alınca bir yemeğe götürünce bu kadar çabuk mu affedeceksin ya senin kadınlık gururun bir yemekle bir çiçekle yerine mi gelecek yapma allah askına ailende sana destek hala neden kandırılmaya devam ediyorsun seviyorum diyorsun sevdigin adamı baskasıyla paylaşıyorsun
kendine gel ve BOŞAN!!!

Ben olsam affetmezdim arkadaşım..
Aldatılmışsınız..
İhanet sadece yatakta olmaz..

canımmm benim
affetmek zor affetmemkte zor
seni zor bir süreç bekliyor
ve bilki o kadın eşinden uzaklaşmaz seni bile bile devam eden ve edecek bir kadın var karşında
eşinin de anladığım kadarı ile bir zaaffı var
yine aynı şeyleri yaşama ihtimalin çok yüksek
iyi düşün sonunda kendin için hayırlı bir kara ver ......

ohooo bu nasil pismanlik agliyor sizliyor affet diyor ama o kizla görüsmeye devam ediyor, sadece yemek yediklerinede inanmiyorum
bu erkekleri anlamak mümkün degil, bide triplere girmis yok kafasi karisikmis :1shok:
kocan kesinlikle degismez sürekli aldatir seni, bunu sende biliyorsun ne yapilmasi gerektiginide

cinsellik olmamış,
mı acaba??
. 4 kere yemeğe çıkmışlar. sadece bunda mı kalmış.
belli değil ki.
bundan o kadar emin misiniz:?hoş aldatmak tabii sadece cinsellikle sınırlı değildir de.

arada cinsellik olmadıgını nerden biliyorsun :umursamaz:
size göre mükemmelmiş evliliğiniz ama eşinize göre değil ki aldatma ihtiyacı hissetmiş nasıl bir ihtiyaçsa bu da evet büyük konuşmamak gerekir demiş eskiler
tekrar söylüyorum
BOŞANIN!!!!!!

bence evlilik güven meselesinden ibaret. bundan sonra eşinizi telefonla her gördüğünüzde aldatıldığınızı düşünmeyecek misiniz?
aldatıldım diyorsunuz, seviyorsunuz belli ama yapılacak şeyi de az çok biliyor olmanız gerekiyor

okym galiba bende artik erkekleri anlamaya basladim, niye yapmasinki zaten af ediliyorlar
cocuk egitirkende öyle degilmi , cocuk bi hata yaptiginda cezalandirilmasa hatalara devam eder hatta dahada büyük hatalar yapar

canım anlıyorum seni herşeyi bi anda bitirmek ne olursa olsun kolay olmicaktır...bizim burda sana nekadar boşanmalısın nasıl kaldırırsın böle bir olayı desekte ne yaşadığını ne hissettiğini anca sen bilir sen anlarsın...ama şuda varki sen yuvanı yıkmayı göze alamıyosun kaybetmek istemiyosun peki ya eşin o neden seni kaybetmeyi göze alabilicek kadar rahat ve cesaretli...

kocanın hem aldatan taraf olup, hem trip atıp soğuk davranmasıda yeni moda herhalde
anlaşılan senin ona yalvarmanı, gönlünü almanı bekliyo
:bbo:

ya da ondan vazgeçemeyceğini anladı, bunun keyfini sürüyo kendince

Yuva yıkmak zor diyenlere hep aynısını söylüyorum...
Öyle zor ki boşanmak,ayrı bir düzen kurmak,alışkanlıklarından vazgeçmek..
Bunları çok iyi anlarım ama ihanet olmadığı ve o dönem çalışmadığım halde tüm düzenimi bozan kadınım ben!
Evlilik yürümüyorsa zorlamanın anlamı yok..
Kırıcı olmak istemem ama sizden başka bir kadına aşk dolu gözlerle bakmasını affedebilecek misiniz,unutabilecek misiniz?

2 kez aldatılmışsınız ama affetmişsiniz.
Hatayı burada yapmışsınız, eşiniz artık "ne yaparsam affedicek nasılsa" psikolojisinde.
Herşeyi geçtim sizi aldatan birine artık güvenemezsiniz, e güven olmadan bir evliliği nereye kadar yürütebileceğinizi düşünüyorsunuz?
Bence yapılması gereken belli..
Üstelik çocuk yok, maddi durum iyi, aile arkada..
Ee daha ne bekliyorsunuz, neyi bekliyorsunuz?? 3.sünü mü?

tabiki bana anlattığı kadarıyla biliyorum herşeyi ama onu yapmamış olma ihtimalini yüksek tutuyorum belki ego tatmini istedi tabi ne şekilde olusa olsun bahanesi olmaz ama dediğim gibi 6 senedir tanıyoruz eğer böyleyse ben 6 senedir bir yalanı yasamışım herkesin bildiği benim eşimin hayatta o taraklarda bezi bile yoktu yolda gecen kadına bile bakmazdı herkes şoktaa bu yüzden bu kadarını yaptıgını düşünüyorum öğle aralarında yemege çıkmışlar eşim evine gayet düzenli geliyodu ve bu b.ku yerken ben bilmiodum tabi bana doğum günümde araba aldı beni mutlu etmek için çırpındı dedim ya üzerime titrerdi titremeye dewam etti ama bu arada bu işler oluyomuş

canım cinsellik yaşamamış olması neden bu kadar hafifletici sebeb ki
sonuçta karşı cins olarak, başka bi kadınla flört etmiş resmen, cinsellik yaşamamış olsa bile, yaşamayı arzu etmiştir, görüştüklerinde... azrulamış olması yetmez mi, ve ulaşacak kadar yakın olması
yani suçunu bilip boynunu eğse, affedeceksin kabulleneceksin ama o üstüne bide soğuk davranıyo
belli ki kırıcı konuşmalar geçmiş aranızda
devam etmek istiyorsun belli ki
bence zamana bırakıp, hayatınıza devam edin bi süre, zaten affediysen unutmak zorundasın, başına kakmamak zorundasın, yoksa huzurunuz olmayacak
umarım zamanla eski sıcaklığınızı yakalarsınız.

haklısınız hepiniz sonuna kadar haklısınız canım çok acısada öyle..
insan heralde beklemediği iyi bir evlilikte böyle bi olay yasayınca aptala dönüyor hiç düşünmemişim planlamamışım bana ondan hoşanmadım asık olmadım sadece muhabbetti diyor ama tabiki tutulur bi tarafı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…