hala bu adamımı seviyorsunuz. bazı bayanları anlamam mümkün değil. bir kere yakalamışsınız. bir daha yapmam demiş ,affetmişsiniz ,ama haftasına yine devam etmiş.3,5 yıllık evliyim evlilik öncesi 2,5 yılda beraberliğimiz oldu deli gibi severek evlendik öyleki herkes gıpta etti eşimin bana davranışlarına sevgisine. ve hala daha da böyleydi evliliğimizde hiç bir sorun yok bi dediğim iki olmaz mütiş bir evlilik dewam ediyordu tam böyleyken ortada hiç bişey yokken sadece ben eşimin bi şeyler karıştırdığını düşünürken bununda tek sebebi telefonunu her aradığımda biri ile görüşüyo oldugundan kıskançlıklar yapıyodum ve her seferinde sen nedemek istiyosun hakaret mi ediyosun benim seni ne aldatmaya zamanım var ne ihtiyacım var diyodu sonra bundan 3 ay önce bir tartışmamız sonrası eşimi tuvalette biri ile konuşurken yakaladım inkar etti gaipten sesler duydugumu bile söyledi neyse bağıra çağıra pandomim koptu ve itiraf etti bi arkadasının kız arkadasının arkadası olan hatun benim eşimi beğenmiş arkadasından eşimin tel nosunu istemiş ve sonra konuşmaya baslamışlat hiç görüşmemeişler sadece bi kere kadın eşimi gördüş işte okadar yalvardı ağladı hiç bişey olmadı zaten en fazla 20 gündür olan bi olay falan dedi ağladım boşanıcam dedim sadece tel konuşması ve deli gibi bi pişmanlık olduğunu düşününce tamam dedim affettim 1 haftada çözdük olayı aileler bilmedi 1 ay sonrasında eşimi görev için baska bi şehre göndereceklerdi bu bi sene önceden belliydi bende annemleriin yanına gidecektim gitmeden bir gün önce eşime eğer bir daha böyle bişey yaparsan yapmandan çok benim yapacaklarımdan korkuyorum boşarım dedim ve gittim herşey çok güzel telefonlar mesajlar eski günlerimize geri döndük eşim 3 günlük zar zor bi izin alıp benim yanıma geldi ve ben kadının numarasını telefonunda görerek yine yakaladım .aslında ben onu affettikten 1 hafta sonra dewam etmiş. babama ve anneme söyledim sonra ortaya çıktıki eşim bu kadınla dediğine göre 4 kez görüşmüş yemek yemişler ve sürekli telefonda konuşuyolarmış sonra kadın ben ikinci plandamıyım karın 1. plandamı falan diyince kavga etmişler ve bitmiş . Ailem eğer boşanırsan maddi manevi yanındayız dediler ama karar senin dediler eşim yalvardı ağladı babama yuva kurtar pişmanım dedi babam bi şans daha var dedi bana bu arada onun ailesi kendi meselenizi kendniz cözün bizi karıştırmayın dedi onlarlada bu laf üzerine bayramda el öpmeye anne baba istemiyorum bitmiştir artık dedim suratlarına kapadım telefonu. şimdi eşime tamam dedim içime sinmeyerek ama o suan sanki aldatan benmişim gibi soğuk bana oda tramva yasamış onunda zamana ihtiyacı varmış kendisine gelmesi için hiç takmıyo beni bi öyle bi böyle ben herşeyi geçtim bu kadar seye rağmen affettim bana seni tekrar asık edicem evliliğimizi kurtarıcam beni bırakma dedi ve durusuna bak babasına teli kapatmamı takıyo annemlerin yüzüne bakamazmış artık bunu takıyo ben niye yaptım herşey güzelken nasıl yaptım ben böyle bi insan değildim sorguluyorum bende diyo ama evde iki yabancıyız ben bekledimki affettirmek için elinden geleni yapar bi çiçek alır bi yemege haftasonu bi tatile götürür hiç bi şey yok ne yapacağımı sasırdım ha zamanla düzelir belki ama ben bu karakterle bu duruşla yapabilirmiyim bu adamdan çocuk babası aile reisi olur mu?
bu arada cocuk yok iyi bir işim var aslında boşanmaya cesaret edemeyeceğim bu anlamda bi muhtaçlığım kesinlikle yok ailemden de dolayı ..ancak seviyorum yada öyle sanıyorum.
bana yardım edin nolur
3,5 yıllık evliyim evlilik öncesi 2,5 yılda beraberliğimiz oldu deli gibi severek evlendik öyleki herkes gıpta etti eşimin bana davranışlarına sevgisine. ve hala daha da böyleydi evliliğimizde hiç bir sorun yok bi dediğim iki olmaz mütiş bir evlilik dewam ediyordu tam böyleyken ortada hiç bişey yokken sadece ben eşimin bi şeyler karıştırdığını düşünürken bununda tek sebebi telefonunu her aradığımda biri ile görüşüyo oldugundan kıskançlıklar yapıyodum ve her seferinde sen nedemek istiyosun hakaret mi ediyosun benim seni ne aldatmaya zamanım var ne ihtiyacım var diyodu sonra bundan 3 ay önce bir tartışmamız sonrası eşimi tuvalette biri ile konuşurken yakaladım inkar etti gaipten sesler duydugumu bile söyledi neyse bağıra çağıra pandomim koptu ve itiraf etti bi arkadasının kız arkadasının arkadası olan hatun benim eşimi beğenmiş arkadasından eşimin tel nosunu istemiş ve sonra konuşmaya baslamışlat hiç görüşmemeişler sadece bi kere kadın eşimi gördüş işte okadar yalvardı ağladı hiç bişey olmadı zaten en fazla 20 gündür olan bi olay falan dedi ağladım boşanıcam dedim sadece tel konuşması ve deli gibi bi pişmanlık olduğunu düşününce tamam dedim affettim 1 haftada çözdük olayı aileler bilmedi 1 ay sonrasında eşimi görev için baska bi şehre göndereceklerdi bu bi sene önceden belliydi bende annemleriin yanına gidecektim gitmeden bir gün önce eşime eğer bir daha böyle bişey yaparsan yapmandan çok benim yapacaklarımdan korkuyorum boşarım dedim ve gittim herşey çok güzel telefonlar mesajlar eski günlerimize geri döndük eşim 3 günlük zar zor bi izin alıp benim yanıma geldi ve ben kadının numarasını telefonunda görerek yine yakaladım .aslında ben onu affettikten 1 hafta sonra dewam etmiş. babama ve anneme söyledim sonra ortaya çıktıki eşim bu kadınla dediğine göre 4 kez görüşmüş yemek yemişler ve sürekli telefonda konuşuyolarmış sonra kadın ben ikinci plandamıyım karın 1. plandamı falan diyince kavga etmişler ve bitmiş . Ailem eğer boşanırsan maddi manevi yanındayız dediler ama karar senin dediler eşim yalvardı ağladı babama yuva kurtar pişmanım dedi babam bi şans daha var dedi bana bu arada onun ailesi kendi meselenizi kendniz cözün bizi karıştırmayın dedi onlarlada bu laf üzerine bayramda el öpmeye anne baba istemiyorum bitmiştir artık dedim suratlarına kapadım telefonu. şimdi eşime tamam dedim içime sinmeyerek ama o suan sanki aldatan benmişim gibi soğuk bana oda tramva yasamış onunda zamana ihtiyacı varmış kendisine gelmesi için hiç takmıyo beni bi öyle bi böyle ben herşeyi geçtim bu kadar seye rağmen affettim bana seni tekrar asık edicem evliliğimizi kurtarıcam beni bırakma dedi ve durusuna bak babasına teli kapatmamı takıyo annemlerin yüzüne bakamazmış artık bunu takıyo ben niye yaptım herşey güzelken nasıl yaptım ben böyle bi insan değildim sorguluyorum bende diyo ama evde iki yabancıyız ben bekledimki affettirmek için elinden geleni yapar bi çiçek alır bi yemege haftasonu bi tatile götürür hiç bi şey yok ne yapacağımı sasırdım ha zamanla düzelir belki ama ben bu karakterle bu duruşla yapabilirmiyim bu adamdan çocuk babası aile reisi olur mu?
bu arada cocuk yok iyi bir işim var aslında boşanmaya cesaret edemeyeceğim bu anlamda bi muhtaçlığım kesinlikle yok ailemden de dolayı ..ancak seviyorum yada öyle sanıyorum.
bana yardım edin nolur
arkadaslar hak veriyorum ben hayatta aldatılmayı kaldıramam boşanırım diyodum ne büyük konuşmusum arada bi cinsellik olmamaış diye bile affettim belkide haa yaptıgım çok mu gururlu bi davranış değil belki şimdiye kadarki mükemmel evlilik 6 sene bana bunları düşündürdü affettirdi çok ciddi bişey olamazdı çünkü bana hiç bişey yansıtmadı tabiki dediğim gibi kabul edilecek bir şey değil ama yasayınca düştüğüm durumu hayal bile edemezdim
okym galiba bende artik erkekleri anlamaya basladim, niye yapmasinki zaten af ediliyorlarhala bu adamımı seviyorsunuz. bazı bayanları anlamam mümkün değil. bir kere yakalamışsınız. bir daha yapmam demiş ,affetmişsiniz ,ama haftasına yine devam etmiş.
yine affetmişsiniz.
birde hem suçlu hem güçlü
size karşı tribal enfeksiyona girmiş. girer tabii. vermişsiniz eline herşeyi.
ya bu erkeklerin kaldımayın bir yerlerini.vazgeçilmez olduğunun farkında
nedir bu alttan almalar. siz yapsanız o çoktan boşamıştı sizi.
yok ,gerçekten yok.
ben erkeklerde suçu bulmuyorum.
gerçekten tek suçlu bu tarz bayanlar.
adam diyor zaten ben yapsamda beni bırakamaz affeder. rahat yapıyor yine. ee,yapar da. maddiyat iyi arkada aile var.
hala seviyorum diyorsanız oturun çekin o zaman ne diyeyim.
bunu cevabını bilmiyormuş çünkü mükemmel gidiyodu herşey öyleki ysni ualıalık değil çok güzel bi bayanım evime baglıyım basıma buyruk değilim tek kusurum biraz nazlıyım heralde bunumu çekmek istemedi bilmiyorum .
yuva bozmak ne zormuş bunu anladım çok büyük knuşmuşum kabul etmem derdim hayatta derdim 2 kere affeettim şimdi onun psikolojiside bozukmuş onun psikolojisini bozmaya hakkı mı var ben böyle bişi yapıcam eşim döncek bana gönlünü almak affettirmek için alttan girer üsten çıkarım erkek olsam. ama anlamıyorum
arada cinsellik olmadıgını nerden biliyorsun :umursamaz:
size göre mükemmelmiş evliliğiniz ama eşinize göre değil ki aldatma ihtiyacı hissetmiş nasıl bir ihtiyaçsa bu da evet büyük konuşmamak gerekir demiş eskiler
tekrar söylüyorum
BOŞANIN!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?