hayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasın demişler benim de sınavlarım var son sınıftayım ayrıca kpss belası da var bakalım nasıl altından kalkacağımNişanı kesinlikle temmuza erteleye karar verdik..
hepsini güle güle kullansın canım. olacak tabi başladıktan sonra hepsi olacak yavaş yavaş olumunekankayizsmileKızlar bugun çok çok begenerek
Sarar marka 1 kravat
Sarar marka 1 cüzdan
Sarar marka 2 çorap aldım
Ve bir tane de Damat 'tan Gömlek..
Henuz elime ulaşmadı kargoyla bekliyorum:))) Gelince hepsinin resimlerini eklerim Ya yavaş yavaş başladım sanırım hihihihii oluyor sanki kızlar ne dersiniz :)) kaydirigubbakcemile3
Merhaba canım...ben de seninle aynı durumdaydım,ayrı şehirlerde olmak bazen zor olabiliyor..benim nişanlım ve ailesi de bir kez geldi tanışma,isteme,söz,nişan hepsi bir arada oldu...
nişandan bir hafta önce nişanlım geldi ankaraya,o bana,ben ona ,istediğimiz ,ihtiyacımız olan şeyleri aldık...pijama takımı,iç çamaşırı takımı,çorap,çamaşır,o bana etek ceket aldı,ben gömlek kravat,parfüm seti,kemer vs...unutmuş olabilirim,nişanlım bana aldıklarını götürdü,sandıkla getirdiler nişanda,ben de ona aldıklarımı bohça yaptım,nişana geldiklerinde verdim...herkesin yanında bu da yaptığım bohça diyip çıkardım...
gelenleri de bomboş göndermek olmazdı,taaa şehir dışından geliyorlar,gelen bayanlara birer havlu ve erkeklere birer çorap şeklinde tek tek paketler hazırladım,bayanlara verdim,resimlerini siteye yükledim,ELıZHANIN nişan havluları diye bulabilirsin...HERKES ÇOK MEMNUN KALDI....
Nişanlımı ziyarete gittim nişandan sonra,annesine kazak,babasına bluz,kardeşine gömlek kravat,anneannesine de yelek aldım...ÇOOOK DA GÜZEL OLDU,sen de böyle yapabilirsin....umarım faydam dokunmuştur,hoşçakal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?