Nolur yardım edin ..

Cnm zor bi durummus ama sen bekarmissin madem o basonip evlenseydi seninle diosun ki bn engel oldum bosanmamasi için sen bu kadar sene madem nedeniyle n kendine ona izdirap ettin kii evlenseydiniz keşke en azından onun eside kendine bi hayat kursaydii bide onun açısından dusun eşi yanında ama aklı başkasında çok kötü bi duygu o neler çekti kim bilir ve aklın baskasindayken keşke başka biriyle evlenip onun hayallerini yikmasaydinn çok yanlış yapmissin sen bnce ortak arkadaşını falan boşver kafamda kalbinde beyninde bunu bitirip silmedigin surece bahanrn çok olur bi şekilde gorusursunuz biraz esinle vakit geçir onla ilgilenen sevmeye çalış birde aklın baskasindayken yüreğinde başkası varken bu esinle nasıl beraber oluosun kii yada o hiç hissetmiom bu durumu sormuo muuu bu duruma ya bi son verin yada boşanın ikinizde

Gözüm nasıl köreldiyse bütün bunları görememişim ben.. Kendimi suçlamaktan kimseye başımı kaldıramamışım .. Ne kadar da Haklısın ..
Yuvana sahip cik, gecmis geride kalsin. O serefsizden de kimse sana haber getirmesin. Ortak arkadas falan birakma artik.
Esine sana inanmis, beraber bir yola baslamissiniz. Hala boyle bes para etmez birini dusunurek esine haksizlik etme.

Yuvana sahip cik, gecmis geride kalsin. O serefsizden de kimse sana haber getirmesin. Ortak arkadas falan birakma artik.
Esine sana inanmis, beraber bir yola baslamissiniz. Hala boyle bes para etmez birini dusunurek esine haksizlik etme.
Çok Haklısın teşekkür ederim ..

Allah Aşkın'a dalga geçmesen,insanın başına çok şey geliyor hayatta,ben hatalarımı kabul ediyorum ,Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin

Hata da bir yere kadar. Bir kere kısa süreliğine yapsan o hatadır. 9 yıl boyunca böyle çarpık bir ilişkiyi devam ettirmek, birçok kişiyi aynı anda aldatmak hata değil; onur, zeka, vicdan ve irade eksikliğidir. Sizden 1 yıl evli olduğunu saklayan, eşini aldatan adama hâlâ mis kokulum bilmem ne diyorsunuz, kusura bakmayın ama mis falan değil, ikiniz de buram buram adilik kokuyorsunuz.

İşte şu, çok Sağolun şöyle bi dost desteği istedim.düştüğüm yerde daha da vurmayın .
Henüz çok gençsiniz, hayatınızı kendinize böyle zehir etmeyin.
Geçen 9 yılınızı unutun lütfen. Evet hata yapmışsınız ama farkındasınız şu an.
Buradaki tepkiler çok normal, bunları unutmayın. Önünüzde uzun bir hayat var ve sıfırlamamak için hiçbir sebebiniz yok.

Unutmak için evlenilir mi yaa...
sizin gibi insanlara yaşıyorum ne cesaret yaa eşini onunda hayatıni maffetmissn karşı tarafta 2 çocuklu bi kadın...
sevdiğiniz adam ise diyecek bisey bulamiyorum
Yaptığınız düpedüz İHANET :KK12:

Yeni üye olmus ve ilk konu evli erkek ile beraberlik.....

Bilerek taslanmak istiyor konu sahibi, hatta kendiside evli oldugunu ekleyerek durumda daha dramatik hale getirmis. Haydi kizlaar bu konuyu en az 20ci sayfaya kadar getirelim :KK73:

Bu Zamana kadar 9 yıl yaşadıklarım da dahil olmak üzere kimseyle birlikte olmadım. Eşimle de çok yeni Evliyim birlikte olmadık. Ama herşeyi kafamdan atıp eşimle herkes gibi bi hayat kurmak istiyorum
İnşallah istedin gibi olur hayatın ne diyim ama size inanmıyorum eşimle birlikte olnadım demenize ayrıca karısını çocuklarını aldatan insandan hayır bekleme görmüyomusun yaa adam ewli oldunu saklayıp birlikte olmuş sizinle

Suçu örtmek değil istediğim, o kadını hiç kötülemedim hiç hakkım yok buna.benden önce yaşanan bir olay bu.aslında şuanda sizden istediğim düştüğüm yerde beni tekerlemeni değil.şuan tek çabam ondan uzaklaşmak için.bana şuan ondan ayrılmakta en doğrusunu yaptığımı Söyleseniz bile bu yetecek bana ..
O zaman 'Ondan ayrılmakla en doğrusunu yaptın'

cennet kokulu ömrünü ne diye bırakıp bir başkasıyla evlendin o vakit ziyan olan çocukların sayısı 4e 5 e

aldatılan insanların sayısı 2 ye çıksın diye mi?
ne cennet kokulu ama. 1 yıl 18 yaşındaki kızı bekarım diye kandırmış. cehennem kokulu olabilir olsa olsa..

Çok büyük yanlış yapmışsınız, bu zaten cepte. Evli insanlar başkalarına aşık olabilir fakat evlilik sadakat üzerine kuruludur; sevmiyorsan boşanırsın. Adamı boşanmamaya sevk etmekle o iki çocukla kadına iyilik yapmadınız; bilâkis bu hayatta size düşman üç kişi var, bunu unutmayın.

Adam Mecnun mu da "Ühühühü aşkım, madem boşanmamı istemiyorsun bu zillete katlanacağım ve boşanmayacağım" deyip bu saçma öğüdünüzü de tutuyor? Geçin bunları, "Hem karnım doysun, hem pastam dursun" diyormuş işte, pasta da durmaya dünden razıyken.

Bu saatten sonra önünüze bakın. Sizin asırlık aşk diye kendinizi tribe soktuğunuz durumlar safi kötülüktür; hâlâ arkadaş üzerinden haberleşerek çocuk mu kandırıyorsunuz?

Geçiniz ya, 25 yaşındayım, hiç duyup görmedim böyle arabesk bir hayat. Biraz gerçekçi olun, aynada kendinize bakıp "Ben ne yapıyorum?" deyin bir sefer olsun.

Önünüze bakın, önünüze bakın, önünüze bakın.

Evet ühühü aşk bunun adı.
Sizin gibiler birde aşk koyar bunun adını.
Cennet kokulu mu? Yapmayın Allah aşkına, rezillik kokuyor resmen.
Benim baba da sizin gibi kadın için bizi terketti, her defasında okkalı bi küfür saydırıyorum içimden.
Masum rolü oynamazmısınız birde..
Hayır ablacım benden de büyüksünüz, akıl gitmiş damara bağlamışsınız.
Ha birde " insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş" deyip yaptığınızı tutulur kılarsınız.
O çocukların ahı yeter size.
Sevgiler!

Seni yargilamak, buyuk konusmak istemiyorum. Ama soylediklerin cok cirkin. Evli iken bir baska adam icin boyle konusman hic hos bulmadim. Gunahi bitakmak icin karisina haksizlik olmamasi icin evlendin? O kadin haricinde kocan olan adama da haksizlik ediyorsun. Ustelik araci arkadas ne? Unutmak boyle olmaz. Allah yardimcin olsun

eğer konu gerçekse diye yorum yapıcam 18 yasından beri dediniz ya okul ne durumda bu arada yani okuyor muydunuz o zaman şu an bi meseleğiniz var mı ? ona göre yazıcam

Emin olun sıradan bi şekilde tanışıp evlenseydiniz belki de "öf bıktım artık" falan diye başlık açacaktınız. Yani kavuşamadığınız için saplantı haline getirmişsiniz ikiniz de. Bir de hep şuna inanırım:bugün başkasına yapan yarın pekala size de yapar. Emin olun şimdi kendinizi kurtarıp eşinize bağlanır ve gerçek evliliği yaşarsanız onun verdiği vicdan rahatlığıyla daha mutlu olacaksınız. Kendinize saygınız olsun biraz, sonra da eşinize.

X