Nolur yardım edin ..

Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.(resmen yalancı bir pislik tarafından kandırılmışsın)yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama (o ömrün yüreksizliğinden 2 yıl ayrı kalmana ses etmemiş)Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi.(o seni öyle sevdi ki seni ihmal etmeyip bir kadın ve iki çocuğu ihmal etti pis bencil adam) Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.(o temiz yürekli adam karısını sana kesip engelli olmasını kullanıp iğrençliklere devam ediyor)yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.(sen de da iki korkak yüreksiz aşk başlığı altında bu pisliği yaşadınız.yoksa boşanmak artık çok normal ve zaten adam bekar gibi yaşıyormuş en azından haftasonu çocuklarıyla adam gibi zaman geçirirdi.ama yok sen dul çocuklu adamla evlenemezdin o kadar yüreğin yok o da zaten bulmuş yasak aşkı evde bir tane dışarda bir tane nedne sorumluluk alsınçocuklarda sağlam bahane) dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. (evlilik çağın gelmişti onla evli adamla evlenemzdin bari evlenseydin)Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . (bunu bile görmezden geldi bir tiksindirici yüreksizlik örneği daha senin temiz kalpli seni başka adamın koynuna soktu neden seni unutmak için öyle mi?nasılsa ha bir evli ha iki evli değil mi?)Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .(canın ciğerinin umurnda değilsin)rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz .(iğrençsiniz arada aracıyla görüşünce Rabbimize karşı günah olmuyor mu) Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..

çok basit o adamı al de ki sen boşan ben de boşanacam hadi akşma eşlere söyleyelim mahkeme devam ederse etsin biz başka evlerde eşelrden ayrı yaşayalım de hani çok aşıksınız ya aşık adam cesur olur.
adamın diyeceği çok basit çocuklar nolcek paramız yok çünkü 9 sene çok güzel oynamış zaten.
evli olman senin için bir şans eşine çok üzelsemde diyorum ki bu fırsatı kaçırma senin ömrün ucuz adamın teki.
ya da görüşün rezil olun o adamın elinin kiri olur sen de namuzsuz kadın o zman ömrünün ne halt olduğunu anlarsın dıpdızlak ortada kalınca.
akıllı ol azıcık uyanık ol çık şu türk filmi modundan adam kullanıyor yıllarca kullanmış sen aşk de saf de ne dersen de.
bi de nolur ömrün nefesim filan aman Allahım şunları deme okurken çok itici geliyor inan ki ya

1. Anlattığını tam olarak hissediyor olsaydınız o boşanır, sen evlenmezdin.
2. Adam karısını aldatmış, kim ne kadar üzülmüş canı yanmış ki karısının,dalga geçmiş sakatlığıyla.Yoksa normal kafaya dalga geçmezdi kadın.Bunu da dramatize etme,kadın kötü,sen iyi.
3. Ben hiç görmedim ki,biri kaşınsın ve başına bişey gelmesin.Yani bu işin Türkçe meali:
Evlisin ve mutlu değilsen boşan.yoksa ,kaşınma . Rezilliğin adına aşk demeyin.
katılıyorum size...

Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.(resmen yalancı bir pislik tarafından kandırılmışsın)yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama (o ömrün yüreksizliğinden 2 yıl ayrı kalmana ses etmemiş)Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi.(o seni öyle sevdi ki seni ihmal etmeyip bir kadın ve iki çocuğu ihmal etti pis bencil adam) Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.(o temiz yürekli adam karısını sana kesip engelli olmasını kullanıp iğrençliklere devam ediyor)yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.(sen de da iki korkak yüreksiz aşk başlığı altında bu pisliği yaşadınız.yoksa boşanmak artık çok normal ve zaten adam bekar gibi yaşıyormuş en azından haftasonu çocuklarıyla adam gibi zaman geçirirdi.ama yok sen dul çocuklu adamla evlenemezdin o kadar yüreğin yok o da zaten bulmuş yasak aşkı evde bir tane dışarda bir tane nedne sorumluluk alsınçocuklarda sağlam bahane) dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. (evlilik çağın gelmişti onla evli adamla evlenemzdin bari evlenseydin)Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . (bunu bile görmezden geldi bir tiksindirici yüreksizlik örneği daha senin temiz kalpli seni başka adamın koynuna soktu neden seni unutmak için öyle mi?nasılsa ha bir evli ha iki evli değil mi?)Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .(canın ciğerinin umurnda değilsin)rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz .(iğrençsiniz arada aracıyla görüşünce Rabbimize karşı günah olmuyor mu) Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..

çok basit o adamı al de ki sen boşan ben de boşanacam hadi akşma eşlere söyleyelim mahkeme devam ederse etsin biz başka evlerde eşelrden ayrı yaşayalım de hani çok aşıksınız ya aşık adam cesur olur.
adamın diyeceği çok basit çocuklar nolcek paramız yok çünkü 9 sene çok güzel oynamış zaten.
evli olman senin için bir şans eşine çok üzelsemde diyorum ki bu fırsatı kaçırma senin ömrün ucuz adamın teki.
ya da görüşün rezil olun o adamın elinin kiri olur sen de namuzsuz kadın o zman ömrünün ne halt olduğunu anlarsın dıpdızlak ortada kalınca.
akıllı ol azıcık uyanık ol çık şu türk filmi modundan adam kullanıyor yıllarca kullanmış sen aşk de saf de ne dersen de.
bi de nolur ömrün nefesim filan aman Allahım şunları deme okurken çok itici geliyor inan ki ya
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ellerinden operim cnm hic usenmemissin ,

Aldatılan kadına da eşinize de yazık Zamanında benim sevgilim de (yaşım genç olduğu için eşim yok haliyle) boynuzladı beni sizin gibi ona aşık olduğunu iddia ettiği biriyle İlgisizmişim çok çalışıyormuşum sosyal değilmişim o kız onun kirpiklerine kadar aşıkmış blah blah
Ne çektiğimi bir ben biliyorum birde Allah
Sabahlara kadar nerde hata yaptım diye ağlardım sürekli kusmaktan kafamda saç kalmamıştı
O yüzden inanır mısın ikinci kadın olmayı seçen kadınlara ne tahammülüm ne acımam kaldı.
Boşanmak istedi ve eşi yüzünden boşanamadı? Boşanamasa bile resti çekerdi. Ha birde adam karısını aldatıyordu ama siz çocukların psikolojisini mi düşünüyordunuz? Emin olun öğrenselerdi daha kötü etkilenirdi o cocuklar.
Ha birde çok seviyordunuz ama başkasıyla evlendiniz?
Eşinize yazık...
Ya bu adamla yani sevdiginiz adamla insanlari kandirmadan durustce birlikte olun ya da bir yolunu bulup unutun...

Evliye meyil verme eve gider unutur, duymadin mi bu türkuyu sen, bak yıllar önce nenelerimiz senden daha aydinmis....
O adam evde karısıyla yiyip içip oturup, yatıp gülüp eğlenip, her turlu aşna fişnayi yaparken, sen :mad:... Dokuz senedir karısıyla birlikte olmamış, hala ayrılmıyor hee gülüm heee...ayni evin icinde Ne erkek ne kadin o kadar uzak kalir cinsellikten...O adamın mis kokusunu da pis kokusunu da eşine sor o daha iyi bilir.... Bana hic gerçekçi gelmedin ama gerceksen bi silkin, bu YAZDIKLARIMI okuduktan sonra hala asiksan, kusura bakma midesizsin...
Başkasının koynundaki adama hallenme....

Kusura bakmayın her şey insan için ama...
Yaptığınızın yanlış olduğunu kabul etmeden çok aşığız bahanesine sarılıyorsunuz.
İkinizi geçtim zaten çok insani değerlere önem verseniz o ne eşini aldatır ne de sen eşini...
Sizi kocanız aldatsa ne hissedeceksiniz? Ya da anneniz ya da babanız bu hikayenin kahramanı olsa?
Lütfen empati yaparak yaşamayı deneyin bundan sonra... Bence eşinizden ayrılın onun da günahına girmeyin daha fazla.

Çok seviyorsunuz madem boşanın evlenin
Yoksa eğer gururlu olun unutun
Ne yardan ne serden iğrenç yahu arabeskvari anlatınca duygu seline mi kapılacağız

işte bunlar hep Yeşilçam.
arkadaş ne kadar arabesk insanlarsınız ya. neymiş çocuklar için yuva yıkılmasınmış falanmış filanmış ama aşk büyükmüş de.
hayır ne oluyor anne baba ayrılınca.
o kadar büyük aşksa o boşanırdı sen de evlenmezdin, çocuklar da hafta sonları babalarını görürlerdi geçinir giderdiniz. dünya üzerinde her gün milyonkez tekrarlanan bir olay.
ama yok ille Ümit Besen şarkılarına nispet yapacaksınız ya kalkmışın bi de sen evlenmişin.
e ne diyelim.
Allah kurtarsın.
boşan arkadaşım, o haber getiren götürenle de iletişimini kes temiz bir sayfa aç.
bi de merak ediyorum, yürek mi yiyorsunuz da şuraya şöyle meleba ben 2. kadınım konuları açıyorsunuz, linç olacağınız bu kadar belliyken.
Ben de ilk defa ve la havle deyip, sakince, anlayışlı bir yorum yapayım dedim aldatma konusuna Mari. Ama yok arkadaşım ya beceremedim ben de.
Yuva yıkılmasın deyip deyip yasak ilişki yaşıyorsunuz. Yaşıyorsunuz da siz bunu yaparken ortada bir yuva kalıyor mu cidden de? Bir kere o adam karısından çoktan geçmiş bile. Evlilik karı ve koca arasındadır. Bu adam vazgeçtiğine göre, evlilik de bitmiş demektir zaten. Olmayan bir evliliğin içinde çocuklar nasıl mutlu bir yuvada büyüyecekler sorması ayıp?
Sadece siz cesaret edip boşan diyememişsiniz, adam da şimdi boşanacak da ev kuracak da sonra tekrar sizle evlenecek de uzun iş deyip düzeni bozmak istememiş o kadar. Boşuna çoluk çocuğun arkasına saklanmayın.
Adamı ailesinden arta kalan zamanda veya ailesi ile geçireceği zamanlardan çalıp görmek size daha cazip gelmiştir belki de. Ona da uymuş ki bunca yıl devam etmiş. Bence böyle, kabullenin yaptıklarınızı bir an evvel. Bu hikayede müthiş bir aşk yok, bolca kendinizi kandırmışsınız olan bu. Efsanelere bakıverin bir, kimi dağı delmiş, kimi ölmüş. Sahi siz naptınız? Gizli gizli buluştunuz. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben de ilk defa ve la havle deyip, sakince, anlayışlı bir yorum yapayım dedim aldatma konusuna Mari. Ama yok arkadaşım ya beceremedim ben de.
Yuva yıkılmasın deyip deyip yasak ilişki yaşıyorsunuz. Yaşıyorsunuz da siz bunu yaparken ortada bir yuva kalıyor mu cidden de? Bir kere o adam karısından çoktan geçmiş bile. Evlilik karı ve koca arasındadır. Bu adam vazgeçtiğine göre, evlilik de bitmiş demektir zaten. Olmayan bir evliliğin için çocuklar nasıl mutlu bir yuvada büyüyecekler sorması ayıp?
Sadece siz cesaret edip boşan diyememişsiniz, adam da şimdi boşanacak da ev kuracak da sonra tekrar sizle evlenecek de uzun iş deyip düzeni bozmak istememiş o kadar. Boşuna çoluk çocuğun arkasına saklanmayın.
Adamı ailesinden arta kalan zamanda veya ailesi ile geçireceği zamanlardan çalıp görmek size daha cazip gelmiştir belki de. Ona da uymuş ki bunca yıl devam etmiş. Bence böyle, kabullenin yaptıklarınızı bir an evvel. Bu hikayede müthiş bir aşk yok, bolca kendinizi kandırmışsınız olan bu. Efsanelere bakıverin bir, kimi dağı delmiş, kimi ölmüş. Sahi siz naptınız? Gizli gizli buluştunuz. Umarım anlatabilmişimdir.
yani ben bu 3 kişilik evliliklere çok da kınayarak bakmıyorum, hayat bu, evlenip çocuk yapmışken hakikaten başkasına da aşık olabilirsin de her şeyin bir adabı.
yıllarını geçirdiğin çocuk yaptığın kadını ya da adamı salak yerine koymadan uygun bir şekilde boşanır, onu tarumar etmez, çocuklarını ortada bırakmaz, hayatını yeniden kurarsın.
ama evde kadın 2-3 çocukla, adam diğer kadının koynunda, evdeki kadın salak değil ya fark ediyor huzursuz, kadın adama dırdır ediyor, adam zaten kadından soğumuş artık, aklı diğerinde kadına sövüyor sayıyor, çocuklar evde telef, ev huzursuz çocuklar anne babanın birbirini ne sevdiği ne saydığı bir evde büyüyüp gidiyor.
ama ne , çocuklar için boşanmadık.
iyi halt ettiniz. boşansalar çocuklar daha mutlu olacak esasında.

yani ben bu 3 kişilik evliliklere çok da kınayarak bakmıyorum, hayat bu, evlenip çocuk yapmışken hakikaten başkasına da aşık olabilirsin de her şeyin bir adabı.
yıllarını geçirdiğin çocuk yaptığın kadını ya da adamı salak yerine koymadan uygun bir şekilde boşanır, onu tarumar etmez, çocuklarını ortada bırakmaz, hayatını yeniden kurarsın.
ama evde kadın 2-3 çocukla, adam diğer kadının koynunda, evdeki kadın salak değil ya fark ediyor huzursuz, kadın adama dırdır ediyor, adam zaten kadından soğumuş artık, aklı diğerinde kadına sövüyor sayıyor, çocuklar evde telef, ev huzursuz çocuklar anne babanın birbirini ne sevdiği ne saydığı bir evde büyüyüp gidiyor.
ama ne , çocuklar için boşanmadık.
iyi halt ettiniz. boşansalar çocuklar daha mutlu olacak esasında.
Bence de öyle. Kimse boşanacağım diye evlenmez de, boşanmak niye var? Var olduğuna göre haktır. Başkasına aşık olabilirsin ama aldatmadan boşanmayı da bilmelisin.
Bir de şu ikinci kadınlar hep mağdur edebiyatı yapmıyor mu? Eşi suçlarlar bir de... Ne hakla arkadaşım? İkinci kadın olarak eşi hangi cüretle suçlayabilirsin? Yok araları iyi değilmiş, yok dalga geçiyormuş? Nereden biliyorsun? Kol kırılır da yen içinde kalır. Kapının ardını, milletin evinin içini nereden bileceksin? Belki de tam 9 yıldır evdeki eşi uyutuyor bu herif?
Kadın adama 2 çocuk doğurmuş, her gün onları besleyip bakıyor, sevgilinin donlarını yıkıyor. İşin tüm pisliğini kadın üstleniyor, sen de aşk macerası arayan mutlu görünen bir adamla gününü gün ediyorsun. Bir de üzerine kadını suçluyorsun. Astar verelim mi?
Bir de sorum size ikinci kadınlar, neden başka bir kadının sahip olduklarını istiyorsunuz? Neden inatla başkasının olanları kendinize istiyorsunuz? Kimsenin olmayanı kendinizin yapmak varken?

Allahım ne hallere kaldık. Yorum yapmakla yapmamak arasında kaldım diyeceklerim o kadar fazla ki. E be kardeşim. Adam çok sağlam oynuyor hala daha öyle. Sen kendin kendini ve o adamı (kimliği mavi olduğu için diyorum adamligindan degil) hala avut kandır. Yok seviyordu yok seviyorum o da seviyor. Kimse bu kadar salak olamaz dediklerin doğruysa. Diyelim ki doğru bu şahıs seni severken nasıl karısının çocuklarının yüzüne bakar hadi diyelim yüzsüz adam. Sen Nesin peki. Sen bırak o şahsın ailesini hadi bencil ol kendi ailene nasıl bakiyorsun aynaya nasıl bakiyorsun. Her akşam yatağa girdiğin bi adam var evlisin bunu nasıl yapabiliyorsun. Hiç mi dusunemedin bunca zamandır gencsin güzelsin sen neler yasayabilecekken o şahsa nasıl kandin. Yolda geçen düzgün bir sevgiliyi yada aileyi hiç mi kiskanmadin imrenmedin. Hadi sen de yuzsuzsun bosluktasin felan. Gelelim yine o şahsa. Bu adam madem seni seviyor sen ne dersen de karısını bosardi. Ve emin ol ki o fantezilerini de yaşıyor hayatını da. Bi elim yağda bi elim balda. Sen böyle yazdığın gibi dusunuyorsan şayet hiç mi kiskanmadin karısını hiç mi uzulmedin çocuklara hadi bencilsin dedik hiç mi kiskanmadin çamaşırlarını utusunu coraplarini donlarını o kadın yikadi o kıyafetlerle ona bakarken için hiç mi acimadi. Hadi midesizsin diyrlim. Başını yastığa koyuyorsun şimdi yanında kocan var günü gelince gordugun kayinvaliden felan var. Nasıl bir şeydir ki hiç aynanın karşısına geçip tukurmedin mi kendi kalıbına yuh demedin mi. Biz okurken böyle hemcinsimizden nefret ettik sen kendinden etmedin mi ? Herşey bir kenara niye tekrar evlendin ? O şahıs seni baskasinin koynunda dusunurken diyelim ki anlattiklariniz doğru(seviyor felan ki palavra) nasıl yastığa başını koydu. Düğününe de geldi mi. Hay allahim. Siz bu kadar şeyi yaparken o adam üst zeka sahibi ve zekasını kötüye kullanan bir numaralı canavar. Sizi sadece kandırmış siz hala saf saf seviyor deyin. Seven adam yapamaaaaaaazzzzz. Seven kadın yapamaaaaaaazzzzz. Üstüne başkasıyla evlenemez. Siz ya çok safsiniz ya çok saf. Yanı başka bisey de kondurmiyim ama siz kandırmaya devam edin kendinizi. Neyse.

Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..

Sizinle yasak aşk yaşayarak eşini, 1 yıl boyunca evli olduğunu gizleyerek sizi ALDATMIŞ bir adam ve TEMİZ YÜREKLİ !!!! öyle mi. Siz buna cidden inanıyor musunuz? Artık aklınızı başınıza alın ve eşinizi aldatmayı da bırakın lütfen. Madem evlendiniz mutlu olmaya şimdi ki eşinizi sevmeye çalışın. Çünkü kocanız şu diğer adamdan daha namuslu, daha vicdanlı ve sevgiye layık birisi.

Hayata baktigin pencere çok yanlış bunu bil. Kafadaki düşüncelerden siyril kimse artık Dediğiniz gibi sevmiyor 2 ev 2 eş yok artık. Kendi kendini kandırma. O şahıs seni sevmiyor sevse böyle olmazdı.

Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..
tamam bak şimdi yemeklerimize şap atıyoruz şahıs aklımıza geldikçe poşet kalem gibi çeşitli nesneler düşünüyoruz:KK14:

çocuğun yoktur inşallah .. böyle insanlar çoğalmamalı artık.. pis nefisli insanlar yuva yıkan nankörlerden başka birşey değilsiniz o adam aşkından ölüyor mu sanıyorsun ki öyle olsa 9 sene karısının koynunda işi ne ?

İnsan olanın basına her iş gelir anlıyorum da... doğru değil hadi küçük yasta cahillik etmissiniz farkedince çekilmeyi bilecektin olgunlasman gerekirdi bunca yıl.... akıl yasta değil bastadır

X