Nolur yardım edin ..

Çocuklar anne baba ayrılınca gebermiyor.Gayet sağlıklı bi şekilde büyüyebiliyor.Olması gereken sevdiğiniz adamın karısını boşaması ve sizinle evlenmesiydi bu bir.Sizin başkasıyla evlenmemeniz gerekirdi buda iki.Yuvasını yıkmasına izin vermedim diyerek pek matah bişey yapmadığınızı bilmenizi isterim.Bu sizi iyi biri değil,tam tersi çok kötü biri yapar.Üst üste hatalar yapmışsınız.Eşimin beni aldatmak yerine,benden ayrılıp sevdiği kadınla evlenmesini tercih ederim.Kimsenin aşksız sevgisiz yatağıma girmesine ihtiyacım yok çok şükür bin şükür.Çok boşsunuz gerçekten.Çokkkk boşsunuz.
senin şu mesajına 30-40 beğeni atmak geldi içimden ama malesef bir tane atabiliyorum=)

ben onun temiz yüreğine aşık oldumdan sonrasını okumadım. Ortada temiz bi Yürek veya başka bisey göremedim pardon. Ama siz Yürek yediniz heralde iyi cesaret böyle biriyle olmak :63:

Kalbi temiz adam iki çocuklu karısını onsekizlik kızla aldatmaz. Kusura bakma ikinizde suçlusunuz. Ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez. Sende şimdi kocanı aldatıyosun bedenen olmasada. O aşamada yazık. Yanı nefsiniz için kaç kişiyi kurban etmissiniz. Size acımıycam ne halinız varsa görün diycem ancak.

Elestirmek değil amacim ama sen sağlıklı karar veremiyosun bence sadece bi bağımlılık seninki... kaldiki madem öyle keske evlenmeseydin esinin yerine koy bi kendini neler hissedeceksin. hem o kadina yazık ne olursa olsun onunla evli cocuklarinin annesi ve nikahli karısı.

Boşanmak istese boşanırdı kusura bakmada erkeklerle kadınların düşünce yapısı farklı. Sen ona ömrüm diyosun ama sen onun elinin kirisin.
Burda sızlanmanın anlamı yok. O kadının hakkına girmişinzz yazıklar olsn sizn gbi ZİNANIN adını AŞK koyanlara. İşte burdaki çoğu kadında senin gbi düşüncesiz bencil insanlar yüznden aldatılıyorum galiba die çare arıyor günlerce ağlıyor.. Ben sen ve senin gibilere hakkımı helal etmiyorumm.
Ha bide unutmak için ewlendim diyosun. Sen kendini kandırma baktın adamın boşanacağı yok bende bari kalık kalmayım dedin ewlendin.

Burda sadece gerçekler söylenir . En Büyük KK

Beni hiç kullanmadı..inan bana kullanmadı,sadece bu acıdan nasıl kurtulabilirim bu duruma nasıl alınabilirim yardım edin
Valla seni Allah affetsın; sen dua et bol bol nasıl kurtulurum dıyecegını önce yedıgın nanelerı temızle tamam mı!!! Birde buraya gelıp kendını kımseye acındırma çok sey söylerdımde banlanırım sımdı deymez...

Bayılıyorsunuz dimi evli insanların hayatına girmeye o Kafanı düşün bide yıllarca aldatılıyor. Kim bilir ne emeklerle ne hayallerle kurdu o yuvayı ama yok illaki 3ncü Şahıs gelip bozacak ! Nefret ediyorum

Yeterince pisliğe batmışsınız, bir de bunu sevgi diye kalıba sığdırmaya çalışıyorsunuz.
Diğer kadın kötü, siz iyisiniz. 'Güzel Kokulunuz' da mağdur.
Evlendiğiniz adam ve GÜZEL KOKULUNUZUN çocukları ise insan değil, figüran. Onların hayatları yok, size kurban olmaya mahkumlar.

Buraya size layık çok kötü şeyler yazardım da yine banlanırım.
Kuldan utanmıyorsanız Allahtan korkun hiç değilse.

Son düzenleme:
Hayatını metres olmaya adayanlar hep böyle mi oluyor? Buraya sizin gibi metresler çok geliyorda. Meraktan soruyorum. Rezilliği ahlaksızlığı masumlaştırma çabası içindesinizde hep. Haa birde 2. Kadın olmak nasıl bir duygu? Bizi aydınlatın biraz

Çocuklar anne baba ayrılınca gebermiyor.Gayet sağlıklı bi şekilde büyüyebiliyor.Olması gereken sevdiğiniz adamın karısını boşaması ve sizinle evlenmesiydi bu bir.Sizin başkasıyla evlenmemeniz gerekirdi buda iki.Yuvasını yıkmasına izin vermedim diyerek pek matah bişey yapmadığınızı bilmenizi isterim.Bu sizi iyi biri değil,tam tersi çok kötü biri yapar.Üst üste hatalar yapmışsınız.Eşimin beni aldatmak yerine,benden ayrılıp sevdiği kadınla evlenmesini tercih ederim.Kimsenin aşksız sevgisiz yatağıma girmesine ihtiyacım yok çok şükür bin şükür.Çok boşsunuz gerçekten.Çokkkk boşsunuz.
:KK9::KK9::KK9:

ayyyy gerçekten gözlerimi yaşarttın :KK59::KK59::KK59:
kocanla adamın karısına acıyorum midemi bulandırdın

yardım edebileceğimiz birşey yok. onunla görüşmeyip unutacaksın. araya ortak arkadaş sokup birbirinizle ilgili haber alınca ne oluyor anlamadım. iyi değilse de sanane, senin hayatında değil ki artık.

Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..
Olmaz olmaz dememek lazım, sız en buyuk hatayı sevmedıgınız bır adamla evlenmekle yapmısınız o nedenle sakın cocouk yapmayın, sevdıgınızı soyledıgınız adamla da ırtıbatı tamamen kesın, ortak arkadastan bılgısını falan almayın.. hem yuva yıkmak ıstemedım ama sevdım dıyorsunuz ve 9 yıl bırlıkte olmussunuz belkı aranızdakı saf bır sevgıydı cınsellık yasanmadı ama ılla kı bırseyler olmustur ve bence en buyuk aldatma beynen olandır, cunku fızıken anlık hıslerle de bırılerı ıle bırseyler yasanabılır ama kafandakı kısıyı sılıp atamzsınkı sende atamıyorsun bellı..!!!
bırde sunu soyleyım senınle bır hayat kurmak ısteseydı, adamın sana esıne ve aılesıne saygısı olsaydı , sana gerceklerı en basından soylerdı, herseyı goze alır esınden ayrılırdı ve senınle evlenırdı.
sahse bır kadın olarak benı aldatan sevmeyen bır adamla sırf cocugumuz var dıye evlılık yurutmek ıstemezdım, emınım esı de ıstemez..!!!
sen burda duygusal anlamda masumsun belkı ama onun dısında suclusun, senınkı bıle bıle lades..!!!
yapacagın seylerı soyledım zaten, o kısıyı sıl at hayatından, cocuk asla yapma, esını sevmıyorsan uzatma bu ısı ve ayrıl..!!!

ya nerden tutsan elde kalır,hadi bir yıl bilmıyordun,anladıkda hadi bildikten sonra bir yıl daha diyelim,yaa çok nadırdır bekerlar bıle 9 yıl çıkmııyor,aşk bitiyor kavga falan,9 koca yıl şaka bu ya,üstelik adam zengın parasını yedın gezdın tozdun desem yok,hep senınle yaşadı desem,mumkun değil çocukları evi var,bu çocuklar snınle iken 9 yılda oldu snaırım,daha önce oldu ıse vayyyy halıne adam 40 larda sen 18 lerde,ne kansız pislik şerefsızmışki,elin 18 yaşındakı kızını kullanmışiağına düşürmüş,

eden bulurmuş.
bi şekilde bulurmuş.
bak sen o kadını mutsuz ettin şimdi sen mutsuzsun.

Adam seni yemiş. Bencilin teki. Karısını sevmese senden bağımsız olarak çoktan boşanmıştı.

Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..
yardım mı edeyim Allah sizi ıslah etsin..en büyük yardımım bu olur.

X