- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.231
Emin misin?yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım
Bu arada aşk hikayen çok duygulandırdı ağlayacağım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin misin?yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım
bütün Hayatım bitti.. En güzel yıllarım bitti.. Ve ben hala .. Yaptığım tek şey Sünger çekmeye çalışmak .hep dua ediyorum düZe çıkmak için. Bi duanız yeter..Beni yadırgamayın çok küçüktüm,sonra da çıkamadım içinden,nolur yadırgamayın..Size 1 yıl boyunca yalan söylemiş, sizi kandırmış ve en güzel çağlarınızı ÇALMIŞ, yalanlarıyla oyalamış ve geleceğinizi karartmış bir adamı nasıl sevebiliyorsunuz ki hala? Şu an bir başkasıyla çok mutlu bir hayat sürüyor olabilirdiniz.
Kimsenin 5 kuruşunu yemedim aksine ben destek oldum ..Bahsettiğiniz buysa eğer .Emin misin?
Bu arada aşk hikayen çok duygulandırdı ağlayacağım..
Çok teşekkür ederim,duymak istediğim buydu,Allah Razı olsun.tabiki en doğrusunu yapmışsın.bak 9 yıl geçmiş. kimse seven bir adamı sevdiği kadından 9 yıl uzakta tutamaz.büyük imkansızlıklar yokmuş ki aranızda.demekki ayrılmaya yetecek kadar sevmedi seni,üzücü evet ama gerçek bu,önce bunu kabullen. şu an evlisin ve eşin demekki seni seviyor ki seninle evlenmiş, bir gelecek kurmak istemiş. sen de ona değer ver ve evliliğini kurtarmaya çalış.ve ne olursa olsun, arkadaş vasıtasıyla da olsa o kişiyle asla va asla iletişim kurma. en başa dönersin
Yani 18 yaş sizin gülüp eğlenmeniz, o konserden bu etkinliğe koşmanız gereken yaşlarken bir adama takılıp kalmışsınız. Bırakın artık bu imkansız sevdayı, belki de kavuşamadığınız için bu kadar büyüdü gözünüzde.bütün Hayatım bitti.. En güzel yıllarım bitti.. Ve ben hala .. Yaptığım tek şey Sünger çekmeye çalışmak .hep dua ediyorum düZe çıkmak için. Bi duanız yeter..Beni yadırgamayın çok küçüktüm,sonra da çıkamadım içinden,nolur yadırgamayın..
İşte böyle düşünüp kendimi beynimi temizlemeliyim.sadexe bu da değil içime kapandım kimseye bişey anlatamaz oldum ailem bile evde Yüzümü Görmez oldu psikolojim bozuldu . Yeniden hayata dönmek istiyorum hepsi bu.artık yaşamak istiyorumYani 18 yaş sizin gülüp eğlenmeniz, o konserden bu etkinliğe koşmanız gereken yaşlarken bir adama takılıp kalmışsınız. Bırakın artık bu imkansız sevdayı, belki de kavuşamadığınız için bu kadar büyüdü gözünüzde.
Zannediyorsunuz ki masal gibi aşk yaşayacaktınız, o sevdiğiniz adam evlenince değişmeyecekti, bu ne biçim yemek diye hönkürmeyecekti, kirli çoraplarını kapı arkasına atmayacaktı.
bütün Hayatım bitti.. En güzel yıllarım bitti.. Ve ben hala .. Yaptığım tek şey Sünger çekmeye çalışmak .hep dua ediyorum düZe çıkmak için. Bi duanız yeter..Beni yadırgamayın çok küçüktüm,sonra da çıkamadım içinden,nolur yadırgamayın..
Gitmedim ve gitmem gerek ,birilerine ihtiyacım var günden güne bitirdi beni yaşadıklarım .ailemden habersiz psikoloğa da gidemedim .. Çok tükendim tekrar hayata bağlamaktan başka bişey istemiyorumHastalık gibi sarmış ruhunu sanırım. Kavuşamadığınız için aşkınız sönmemiş. Hiç psikologa gittin mi bu konu için?
Siz bilmeden girmiş aşık olmuşsunuz da, en baştan beri karısını aldatan,çocuklarına yalan söyleyen bir adamın günahını neden bunca sene siz çektiniz bilemiyorum.İşte böyle düşünüp kendimi beynimi temizlemeliyim.sadexe bu da değil içime kapandım kimseye bişey anlatamaz oldum ailem bile evde Yüzümü Görmez oldu psikolojim bozuldu . Yeniden hayata dönmek istiyorum hepsi bu.artık yaşamak istiyorum
Boşanmasını ben istemedim.kaçtım yıllarca.en sonunda böyle bitirdim.şimdi tek derdim bu hayata tutunmak ,bunun için ne yapabilirim eskiden Yaşadığım bu bunalımları nasıl atlatabilirim diye yardım istedim sizlerdenSiz bilmeden girmiş aşık olmuşsunuz da, en baştan beri karısını aldatan,çocuklarına yalan söyleyen bir adamın günahını neden bunca sene siz çektiniz bilemiyorum.
nereden biliyorsunuz sizinle sadece gönül eğlendirmediğini? Karısıyla kavgalı olduğu zamanlarda bir tebessüm gösterecek insan diye düşünmediğini? Karısına 10 dakika ilgiyi çok görüp size saatlerini harcayan bir iki yüzlü olmadığını nereden biliyorsunuz?
Evli bir adamla ilişkisi olan kadınların hepsi sizin kendinizi kandırdığınız şekilde kandırır. Hep sevildiğini ve adamın çok önemli bir sebepten boşanamadığını ama karısını sevmediğini falan düşünürler.