Nolur yardım edin ..

Kocana ihanet ediyorsun, fiziksel olmasa bile ruhen aklen. Kocana yazik uzuldum zavallinin hicbirseyden haberi yok. Kullanildiginin farkinda degil. Yanlis ustune yanlis yapmissin ve yapmak icinde kivraniyorsun. Eger istemiyorsan kocani konus ayrilin. Kocan bunu hakketmiyor. Kendini esinin yerine koy bakalim sindirebilecekmisin kocana yaptigini. Ayrica eski svgilinin sana yalan soylemedigi nerden biliyorsun? Bir kere yalan soyleyen bir daha soyler. Yok esi sakat bacagiyla dalga gecmismis de mis. Senin duygusalligini kullandigi cok acik ama yazik sen goremiyorsun. Adam her ikinizide idare ediyor gozunu ac derim ben.
Ben bitirdim tek istediğim yeni bi hayata başlamak. Ama buna bir türlü adapte olamıyorum bana acı veren de bu

Merakımdan soruyorum eşinizle birlikte oluyomusunuz.insan sevmedi istemedi biriyle ewlenmez yatmaz siz heyecan arıyosnz bırakında bi aile dagılmasın yolunuza bakın ayrıca eşinizide boşayın asıl odama yazk
Bu Zamana kadar 9 yıl yaşadıklarım da dahil olmak üzere kimseyle birlikte olmadım. Eşimle de çok yeni Evliyim birlikte olmadık. Ama herşeyi kafamdan atıp eşimle herkes gibi bi hayat kurmak istiyorum

bu acıya alışmana yardım etmek mi?
ne aşkı Allah aşkına, size 1 yıl sonra evli olduğunu söyleyen adamla ne aşkı? kandırmayın kendinizi. bir de ilk defa size söylüyorum diyorsun, haber taşıyan ortak arkadaş kim oluyor?
umarım gerçek değildir fakesindir, ama gerçeksen kendimi o adamın çocukları yerine koyuyorum. evet babam haksız değil ama suça ortak olan da suçludur. bu acıyla kavrulmaya devam edin.

Beni hiç kullanmadı..inan bana kullanmadı,sadece bu acıdan nasıl kurtulabilirim bu duruma nasıl alınabilirim yardım edin
Nasil hala beni kullanmadi diyebiliyorsun ki? Adam resmen 18 yasindaki kizi metresi yapmis, koskaca 1 yil evli oldugunu gizlemis. Sonra da ask mesk yillarca ayni devam. Ev de karisi cocuklariyla itibarli aile babasi rolunu oynarken topluma, seninlede gonlunu eglendirmis. Hic senin sonun ne olur, ya senin toplumdaki yerin dememis...

Allah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..
cennet kokulu ömrünü ne diye bırakıp bir başkasıyla evlendin o vakit ziyan olan çocukların sayısı 4e 5 e

aldatılan insanların sayısı 2 ye çıksın diye mi?

Nasil hala beni kullanmadi diyebiliyorsun ki? Adam resmen 18 yasindaki kizi metresi yapmis, koskaca 1 yil evli oldugunu gizlemis. Sonra da ask mesk yillarca ayni devam. Ev de karisi cocuklariyla itibarli aile babasi rolunu oynarken topluma, seninlede gonlunu eglendirmis. Hic senin sonun ne olur, ya senin toplumdaki yerin dememis...
Gözüm nasıl köreldiyse bütün bunları görememişim ben.. Kendimi suçlamaktan kimseye başımı kaldıramamışım .. Ne kadar da Haklısın ..

Karisi dalga geciyormusta bilmemneymiste. Bahane uretmeyin kendinize. O canim dediginiz adam madem sevmiyor karisini, neden bosayip sizinle evlenmemis? Yuvayi yikmamak icin falan demeyin sakin gulerim. Yasak iliskiyi surdururken kimsenin aklina yuva gelmiyor nedense.

Boşanmasını ben istemedim.kaçtım yıllarca.en sonunda böyle bitirdim.şimdi tek derdim bu hayata tutunmak ,bunun için ne yapabilirim eskiden Yaşadığım bu bunalımları nasıl atlatabilirim diye yardım istedim sizlerden
Kendisi muhakkak sizi de benzer yalanlarla kandırmıştır. Çocuklar yüzünden boşanamamıştır, zaten eşiyle yatak hayatı kalmamıştır, zaten eşi onu sevmiyordur, o eşini sevmiyordur falan filan. Olanları tarafsız gözle düşünmeniz kafi. Acı çekersiniz, sindiremezsiniz anlarım sonuçta kandırılmış/aldatılmış ve aldatmaya vesile olmuşsunuz. Bence büyük travma bu yaşadığınız ama hala aşk beslemeyin şu adama. Bir de söyleyeyim haber alırsanız bitmez bu ızdırap her şeyi kesin, bitirin.

Çok Acıklı bir aşk hikayesi bu...
Dayanamıcem, gözyaşlarımı tutamıcem...:KK73:
içerisinde ne ararsan var cennet kokulu mis kokulu alay edilen bir masum söz konusu:KK61:

bu masum adamcağız yıllardır karısını aldatıyor ve masum kızcağız sırf yuvaları dağılmasın çocukları ortada kalmasın diye adamı boşatmadan ilişkiye devam ediyor

ne fedakarlık ama:KK61:

Adam bal gibi sizi kullanmış. Evli olduğunu saklayarak daha 18 yaşındaki bir kızı kendine aşık etmiş. Umutlarıyla oynamış. O kötü geçen dokuz seneninizin temellerini atmış. Bunu göremiyor musunuz gerçekten? Hayatınızdan dokuz seneyi, sevip sevileceğiniz temiz bir ilişkiyi, mutlu evliliği, kahkahayla geçecek gecelerinizi çalmış. Siz de onun bir yalanıyla yaptığı bu kötülüğü görüp uzaklaşmak yerine onun kötülüklerine ortak olup başka bir adamın bu hayattaki sevilme hakkını mutlu yuva kurma hakkını çalmışsınız. Size üzülüyor muyum bilmiyorum. Ama siz ne kendinize ne o iki yavruya ne evdeki eşe ne kendi eşinize hiçbir şeye acımamışsınız. Türk filmi çeviriyor sanmışsınız kendinizi

Çalışıyor musunuz?
Madem hayata tutunmak istiyorsunuz, silkinin, hedefler edinin lütfen.
Zevk aldığınız şeyleri hatırlayın ve sık sık yapmaya çalışın.
İlk adım olarak hobiler edinin. Ne bileyim, bi' kurs, eğitim vs. Hem böylelikle çevreniz de değişir.
İvedilikle aracı olan arkadaşınızla ilişkinizi kesin, o size iyilik yapmıyor.

Kendisi muhakkak sizi de benzer yalanlarla kandırmıştır. Çocuklar yüzünden boşanamamıştır, zaten eşiyle yatak hayatı kalmamıştır, zaten eşi onu sevmiyordur, o eşini sevmiyordur falan filan. Olanları tarafsız gözle düşünmeniz kafi. Acı çekersiniz, sindiremezsiniz anlarım sonuçta kandırılmış/aldatılmış ve aldatmaya vesile olmuşsunuz. Bence büyük travma bu yaşadığınız ama hala aşk beslemeyin şu adama. Bir de söyleyeyim haber alırsanız bitmez bu ızdırap her şeyi kesin, bitirin.
Teşekkür ederim hepinize beni Dinlediğiniz akıl verdiğimiz için.çok Sağolun .

içerisinde ne ararsan var cennet kokulu mis kokulu alay edilen bir masum söz konusu:KK61:

bu masum adamcağız yıllardır karısını aldatıyor ve masum kızcağız sırf yuvaları dağılmasın çocukları ortada kalmasın diye adamı boşatmadan ilişkiye devam ediyor

ne fedakarlık ama:KK61:
Allah Aşkın'a dalga geçmesen,insanın başına çok şey geliyor hayatta,ben hatalarımı kabul ediyorum ,Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin

Allah Aşkın'a dalga geçmesen,insanın başına çok şey geliyor hayatta,ben hatalarımı kabul ediyorum ,Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin
amin amin

o zaman hatalarından ders çıkar devam etme sen bile bile yıllarca devam etmişsin şimdi de eşinin başını yakmışsın

Ben bitirdim tek istediğim yeni bi hayata başlamak. Ama buna bir türlü adapte olamıyorum bana acı veren de bu

Bitirmemissin. Bitirseydin aci cekiyorum demezdin. Gozunu ac Adam seni 9 yildir kullaniyor. Eminim arkadandan "kasar" diyip dalga bile geciyordur arkadaslariyla. Anladigim kadariyla merhametli birisin ve merhametle sevgiyi karistirmissin. Uzak dur bu adamdan derim ben. Seni 18 yasindayken kandiran birinden ne bekliyorsun

Çalışıyor musunuz?
Madem hayata tutunmak istiyorsunuz, silkinin, hedefler edinin lütfen.
Zevk aldığınız şeyleri hatırlayın ve sık sık yapmaya çalışın.
İlk adım olarak hobiler edinin. Ne bileyim, bi' kurs, eğitim vs. Hem böylelikle çevreniz de değişir.
İvedilikle aracı olan arkadaşınızla ilişkinizi kesin, o size iyilik yapmıyor.
İşte şu, çok Sağolun şöyle bi dost desteği istedim.düştüğüm yerde daha da vurmayın .

X