Senelerce ayrılmayı denedim.her defasında bunun doğru olmadığını çocuklarının ve Karısının ona ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalıştım.güzeklikle anlattım olmadı,çekip gittim aylarca ağladı yine olmadı.günü geldi beni Canı yanınca Ölümle tehdit etti yine olmadı.küçüktüm korktum her defasında kanarak devam etmek zorunda kaldım. Onu çok sevmiş olmam hiç önemli olmadı benim için.ömür boyu aşk acısı çekMenin vicdan azabının yanında Hükmü nedir ki.Defalarca kurtulmayı denedim bu hayattan.her defasında yakaladı beni.yıllarca bunun yüküyle gençliğinizin bitmesi nedir bilemezsiniz.bütün bunlara rağmen kıyamadım onun o haline ,ağlamalarına,yalvarmalarına,kardeşi biliyor,babası biliyor.kardeşiyle bile gidip konuştum,ona doğru Olanları ben anlatamıyorum ,nolur siz anlatın dedim. Kimseleri dinlemedi ,sevmiyorum desem de gitse dedim ,daha kötü oldu. Seviyorum ama nolur doğru olanı artık Gör desem de olmadı.öylece Çaresiz kaldım.ben hiç yaşamadım hayatımı.dışarıdaki insanları öZenerek geçti ömrüm.kaybettiğim yıllarım Yanıma kaldı.sizden yardım istedim çünkü derdim içimdeki sevgiyi size anlatmak değil,her zaman hayalini kurduğun şu yuvam da elime geçmişken ,hayatimı kocama adamak , ve bu hastalıklı hayattn kurtulmak için iki çift söz gerek bana.ben kimsenin metresi olacak bi kız değildim.ben kimsenin yatağına girmedim,kimsenin 5 kuruşunu yemedim .oradan görünen bu Evet ama ben çok mücadele ettim.hala da ediyorum .araya birilerini sokuyorum nolur anlatın ona artık anlasın diye.Çünkü bunu tek başına Senelerdir yapamadım.Defalarca kendimi öldürmeyi düşündüm. Onu bile beceremedim .kimselere anlatamadım.elinizi vicdanınıza koyun ne olur,dua etmiyorsanız bile artık beddua etmeyin .benim azaplarım bana yeter.