NOLUR SEVGİLİMLE İLGİLİ SORUNLARIMIZ İÇİN GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR

hatalı olan kısım neresi mesela?

sadece demagoji yapıyorsunuz, hatalı olan kısım şurası bak şurada öyle değil şöyle demek yerine bin kere büyüklerimden böyle beklemiyordum deyince haklı çıkmayacaksınız... ama yeni nesil böyle maşallah ne kadar çok yerde "görünür" ne kadar çok bağırır, ne kadar çok sesin çıkarsa o kada haklısın! e ilişkiyi de böyle yaşıyorsunuz. ayıla bayıla, bağır çağır, kavga kıyamet....

herhalde yazdığınız diğer yerler sizin gibi fakülte okuyup böyle toksik toksik ilişkiler yaşayan, umreyi ve bilmem kaç liralık cüzdanı aynı ilişki içinde araçsallaştırabilen, bunun saçmalığı anlatıldığında ne kadar normal olduğunu savunacak berrak dimağlarla doluymuş ki hiç yadırgamamışlar.

Hediye almasına kötü demedim. Hediyeyi sevmene de kötü demedim. İyi de demedim. "İkinizin sevgi dili bu. Tencere kapak gibi uyumlusunuz" dedim. Kötü olarak algılayıp beni itham etttiiiileeeeeğrr diyen sensin burada herkese :) umre konusunda bir sey yazmak dahi istemedim. apayrı bir red flag bana göre.

Okulda özet çıkarmayı öğretmediler sanırım.Bir yere kadar okudum baktım bayağı uzun bıraktım.Bu kadae uzun yazıyı okuyacagima gidip yasin okurum.Allah yardımcın olsun.Bence sevgilin hem seni hem kızı elinde tutmaya çalışıyor.Hayatindan çıkarmak isteyen insan çıkartır.

Öncelikle siz bu çocuğu sevdiğinize emin misiniz? Çektirmediğiniz çile kalmamış. Durduk yere bir sürü huzursuzluk çıkarmışsınız. Adam ağzınızın içine düşüyor sizin için yapmadığı şey kalmamış, sürekli her şeyi burnundan getirmişsiniz. Adam kabede yemin bile etmiş yahu.
Bu adam sizi çok seviyor belli, bu kadar şeye herkes katlanmaz. Ama ben size söyleyeyim taş olsa çatlar. Bu adamın da bir gün canına tak edicek ve bir daha geri dönüşü olmucak. O zaman ne yapsanız geri kazanamıcaksınız bu adamı. Bu dert diye anlattığınız boş şeylerin de hiçbirini umursamaz olucaksınız birden bire.
Ana noktalara da değineyim;
Ex in twitterdan sallaması; engelleyip geçiniz, siz tepki vermezseniz yazmayı bırakır bi süre sonra zaten.
Ex le şubat olayı; adam sizi seviyor, siz yüz vermediğiniz için ex ini yara bandı yapmak istemiş.
Abla yalanı; siz sakinleşin diye yapmış, beyaz yalan.
Ps: keşke sevgilim bana da jacquemus çanta alsa. sanırım bu tarz muamele görmek için erkeğe kök söktürmek gerekiyor :/

okunucak gibi diyil ki yarısana kadar okuyabildim.sen sevgiline güvenmiyor musun.çocuk onunla olsa sana yazmaz ki.belli ki kızdan ayrılmış seni söylemiş mi bilmiyorum.kız seni bir şekilde öğrenmiş.bence hiç bu kızla muhatap olma yok .diye düşün.takma o kim ki yeni olan sensin bak keyfine

o kızı kafana takma ondan ayrıldığı için kız seni rahatsız etmiş.o kızla birlikte olsa kız seni aramaz.yeni olan sensin o kız kim ki yok o yok.bak keyfine kızıda engelle unut gitsin

Bu kadar uzun ve karmaşa ilişki senin yorar . Ki yormuşta sürekli ayrılıklar yaşanmış . Aklına takılacağına ayrılmak en doğru karar .

Adam kafaya takmış, öyle de böyle de benim olacak demiş elde etmiş ve elinde tutmak için maddiyata hediyelere boğuyor. Öğrenci bir kıza hiç kimse böyle pahalı hediyelere almamalı, almaya cesaret edememeli. Sonunuzu söyleyeyim, ayrılmak istediğiniz zaman ayrılamayacaksınız peşinizi bırakmayacak. Önce tatlı dille ikna etmeye çalışacak sonra da aldığı verdiğinin hesabını soracak sizi aşağılayacak. Hiç rahatsız olmuyor musunuz size böyle pahalı hediyeler alırken? Her şeyin bir bedeli var hayatta ve siz de bunu öğreneceksiniz, hem de kötü şekilde.

Dün haberlerde kızının gelinliğini yakan anneyi gördünüz mü? Siz böyle sabit fikirli saplantılı erkekleri aşk böceği sanmaya devam edin. Ortaokulda koymuş kafaya. Hiç mi sosyal çevren ciddi ilişkin arkadaşların gezmen tozman olmadı da bu kızı kafaya taktın.

Ben ne okudum len öyle gözlerim mahvoldu..sevgiliniz haklı siz haksızsınız

Annen biliyor madem konuyu bunu ona sorman daha iyi olur. Ailene danışmalısın.

1- Siz bu adamı sevmiyorsunuz, boş yere ne kendinizi ne onu kandırmayın. Her şey çok iyi olabilir, ama sevgi yok.
2- Adam da bu sevgi eksikliğini hissettiği için maddi manevi ne varsa seferber etmiş, ama o da yanlış yolda, sevgi böyle bir şey değil.

Ayrıntı vermişsiniz teşekkür ederiz. Ama ayrıntı demek aranızdaki her cümlenin buraya aktarılması demek değil. Bir de büyük ihtimalle mikrofonla yazdınız. O sebeple paragraf koymamışsınız. Ben sabırlıyımdır, okurum Ama bu sefer yapamadım
Zaten sevgilim, eski sevgilisi kelimelerini çıkarsanız yazınız yarı yarıya azalır
Hepsini okuyamadığım için de bir yorumum olamıyor.

Okuyan var mı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…