NOLUR SEVGİLİMLE İLGİLİ SORUNLARIMIZ İÇİN GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR

ayrıca baba parası da yemiyor ne güzel peşin hüküm vermişsiniz öyle. ama peşin hüküm genel de yanıltır bilginiz olsun. kendini çalışıp kazanıyor. nasıl çalıştığını da ben bizzat şahidim. her neyse her detaya hakim değilsiniz neticede böyle yorum yapmak kolay iyi günler dilerim size.

alet etmek değil aslında. maddi durumu olan herkes umre yapmak ister. kendisi hem inanmam için gitti hem kabeyi ilk görülen dua kabul olurmuş inancıyla ve etmek istediği dualar uğruna gitti. gitmişken de bıraktığı alkole tövbe etti. aslında gayet yeterli amaçlar. ilişki bana aldıkları üzerine kurulmadı aksine bana bu kadar hediye almaması konusunda bin kez uyarmışımdır. ama dinlemedi buna yapabileceğim bir şey yok. evet haklısınız çok sağlıksız bir hal aldı o yüzden yazmıştım ben de büyüklerimden tavsiye almak için teşekkür ederim

aynı şeyleri yapması bu kadar da dert edilecek bir şey değil mi yani? Yazdığınızdan onu anladım böyle mi düşünüyorsunuz merak ettim
Bence yok. Siz buluttan nem kapıyor ilişkiyi zora sokuyorsunuz, çok naz aşık usandırır, bir gün bir yerde o çekip gider arkasından çok ağlarsınız. Yıllar önceki massenger yazışmasındaki fotoğrafı neden silmedin diye de kavga çıkarılmaz ya. Kol saati en çok baktığı şey buna her sevgilisinin fotoğrafını koymasında ne gariplik var. Millet önüne gelene aşkım diyor sizinki güneşim demiş, ne fark var. Çok komik değil mi bu yaptıklarınız. Bir dönüp bakın yaaaa...

haklısınız bir şey diyemiyorum. aklım bu detaya takılmıştı bir büyüğümden bunları duymak bir nebze olsun rahatlattı beni. herkes çok agresif yaklaşmış yazdıklarıma ama sizin okuyup kendinizce yorumladığınız için teşekkür ederim. iyi akşamlar diliyorum.

Cok fazla simariksin ne diyelim? Cocuk üzerine titriyor daha ne istiyorsun. Gecmis olan gecmise kalsin gelecege bakin. Bakamiyorsaniz ayrilin cocugun hayatini daha da mahvetmeyin. Ama bunun vebaliniz büyük

Bravo Çok tebrik ediyorum sizi :)

Gerçekten istemez, verdiğinde almazsanız devamı gelmezdi. İstemeyen birine kimse zorla hediye veremez. Ayrıca konuya ayrıntılı şekilde aldıklarını yazmanızdi benim değinmek istediğim aslında, hediye almak isterseniz alırsınız o sizin bileceğiniz iş.

Umreye gidip sizi inandırmak için yemin edip video çekmesi, bunu size atması normal mi? Sizi hassas olduğunuz yerden vurmak istemiş gayet de alet etmis oluyor yani. Size de yetmemiş ki eskiden kalma mesajlar bile dert olmuş neticede.

En son kızla konuşup yalanların ortaya çıkmasına kadar okudum bir baktım devamı çok bıraktım. Okuduğum kadarına yönelik yorumum şu:

Neden zorluyorsun? Olmamış bir şekilde bitmiş, gitmiş. Vazgeçemediğin şey ne? Hata da etsen etmesen de bitmiş yani.. ben olsam herkese basma kalıp aynı şeyleri yapan kişinin sevgisinden emin olamam. Hiç mi özel birşey yok yani? Herkese aynı şeyleri yapıyor ayrıca adam sizi sadece maddi olarak tatmin etmiş. Manevi olarak size yönelik sadece ilkokul aşkımla birlikte olmaktan mutluyum demiş oda sayılırsa. Tamam gelmiş etmiş ama size özel yapılan ne var bu ilişkide? Ben birşey bulamadım şahsen.

Cok fazla simariksin ne diyelim? Cocuk üzerine titriyor daha ne istiyorsun. Gecmis olan gecmise kalsin gelecege bakin. Bakamiyorsaniz ayrilin cocugun hayatini daha da mahvetmeyin. Ama bunun vebaliniz büyük
evet geçmişte olan geçmişte kaldı ben de böyle düşünüyorum. sadece benim canımı acıtan şey ona söylediklerini bana da söylemesiydi. bu bana özel hissettirmedi. bu konuda yanılıyor muyum bir şey söyler misiniz lütfen yoksa abartıyor muyum

Okudukların kalbini kırmış olabilir ama senin yaptıklarını bir erkek sevgilisine yapıyor olsa 'arkana bakmadan kaç' diye bağırır buradaki herkes kıza. Çok yanlış yoldasın, böyle eze eze evliliğe götürürsün, düğünden sonra adam hedefine ulaştığı için soğur senden ve hepsinin intikamını tek tek alır, ağlaya ağlaya boşanırsın. Bu üzüntülerin izi geçmez acısı çıkar bir gün, sonsuz sabredici ve affedici sadece yatayıcıdır.

Hanımefendi yanılıyorsunuz. gerçekten istemedim ve aldığı hediyeleri kabul etmemekte çok ısrarcı oldum. ama çocuğu tanımıyorsunuz nasıl inatçı olduğunu bilmiyorsunuz. beni almaya mecbur bırakıyor desem abartmış olmam Allah yukarıda. neyse laf anlatmaya gerek yok bu konuda neyin ne olduğunu en iyi ben bilirim bizzat ben yaşadığım için. umre konusunda da evet hassas olduğum için ve inanma kuvvetim artacağı inancıyla gitti oraya. kim bunu alet etmek amacıyla onlarca para öder ve yurt dışına gidip o kadar zahmete girer? kaldı ki bana video atmasındaki amaç ettiği yeminleri duymam ve daha da inanmam içindi. sadece benim içimi rahatlatmak amacıyla gitti ve bence güzel bir şeydi. birkaç kişi daha bu olaydan etkilendi ama kişiden kişiye değişiyor demek ki. yorumunuz için teşekkür ederim

Abartiyorsunuz bu durumda. Sen de eski sevgiline sevgilim askim vs demedin mi simdikine diyorsundur bu sekilde düsünün. Gecmistekiyle duygulari simdiki duygular farkli onun hayatinda sen varsin ee neden bu durumda mutsuz olmaya gerek var mi? Benimkine exlerine neler demiştir sonuçta ex mi ex ayni sey benim icinde geçerli sonucta. gecmisi bu kadar önemsemeyin sahsi fikrim. Cocugun dedigi gibi iliski terapistine gidin seviyorsaniz bazi seyleri degistirilmesi gerektigine inaniyorsaniz toktiklikten uzak durmak istiyorsaniz. gecmisi komple silin bana kalirsa sifirdan farkli seyler deneyin öncelikle iliski terapistine gidin bi destek alin ondan sonrasi gerisi kolay böyle cocugu kiymeti bilin sonra cok ararsiniz

Evet sadece sizi inandırmak için gittiğinden kutsal mekanı, orada yapılan ibadeti alet etmis oluyor. Bunu sizde söylüyorsunuz işte. İnançlı biri için gayet rahatsız olunacak bir ikiyüzlülük bu. Kim bu olaydan nasıl etkilenmiş bilemiyorum cidden enteresan.

Ayrıca hediye konusunda ben istemedim diye yazan sizsiniz ben neden kabul ettiniz demedimki. İlişkinizi bunun üzere kurmuş gibi ayrıntılı yazmışsınız dedim. Kabul etmek isterseniz edersiniz. Hediye sonuçta. Siz gereksiz bir savunmaya geçtiniz.

Vay be 10.5 senelik evliyim
Eşim 25 yıllık yüksek mühendis
Cook iyi geliri olmasına rağmen 10.000 lik cüzdan ve hatta markasını ilk defa duydum.. Pandora vs görmedim...vay arkadaş ....bu delikanlı ne iş yapıyor vallahi merak ettim

Çünkü sana verdiği değeri sen başka şekilde değil de hediyeler üzerinden anlatmayı tercih etmişsin. Ee bizler de medyum değiliz. Senin anlatım şeklin üzerinden yorumlar yapabiliriz takdir edersin ki. Senin şahsi tercihin de bu şekilde görünüyor ve bu şekilde yorum yaptım bize kizmamalisin bence. az sakiiin :) sen anlattın bunları. Ben uydurmadim.

İzni ve bilgisi dahilinde bakmandan bahsettim zaten "kurcalamak" derken. İzni dahilinde bakmak kurcalamak olmuyor mu? Ta eski konuşmalara kadar gitmişsin. Bir şey görmek umuduyla bakmışsın ve görmüşsün. Bu böyledir zaten. Ararsan bulursun. Ama yine kendi yaptığın şey üstünden bize kızıyorsun.

Yokladığın nabiz üstüne de öyle olmadığını anladın. Aslında buna sinirlendin şu an. Bu da bir gerçek tabi.

haklısınız ama ben aşkım konusuna takılmıyorum asla. yoksa evet herkes exine aşkım sevgilim vs demiştir. sadece aynı şarkıda paylaşması normal gelmedi. ve ettiği iltifat tarzlarının dahi birebir aynı olması üzdü beni o kadar yoksa aşkım vs bunlara takılmam ben de.

Vs. Dedigim genel her sey lakaplar kisiye özel kısacası olabilir. Suan senin sevgilin exine karsı bi duygusallıgı yokki oldurmaya calisiyorsunuz böyle yaparak neyse nasıl icinize rahat ediyorsanız

Kızmadım hanımefendi dile getirdim sadece. Benim aldığım hediyeleri yazmamdaki sebep yukarıda bahsettiğim amaç doğrultusundaydı. Nabız yokladın öyle olmadığını anladın sinirlendin demişsiniz ama yanıldınız tekrar. Sinirlenmedim üstüne bunu çürütecek bir argüman ileri sürmemişsiniz. Açık açık sevgi hediyelerle gösterilmez tarzında cümleler kursaydınız anlardım ama doğrudan maddi şeyleri seviyorsunuz diyerek ithamda bulunmuşsunuz. Sonuç olarak yazdığım amaç doğrultusunda bir cümle kurmamışsınız. Bana verdiği sevgiyi aldığı hediyeler üzerinden anlatmaya kalksam umre meselesini dile getirmezdim bu da ayrı bir konu. ayrıca hediyeler almakta, parası önemsiz, sevgi belirtisidir zaten. kim sevdiği birine hediye alarak mutlu etmek istemez ki? Bir çiçek bile alınsa kafi. siz sadece kötü bir şekilde ithamda bulundunuz üstüne tencere kapak demişsiniz. benim yazmamdaki amacın yanlış olduğunu dile getirecek şekilde cümleler kurmamışsınız maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…