- 20 Kasım 2020
- 130
- 165
- 33
-
- Konu Sahibi Kaybolanyillarim1995
Her ne yaşanmış olursa olsun güçlü olmak zorundasın sen kendini böyle salarsan olmazzz5 yıllık evliydim eşimle 100 kere ayrıldık barıştık ailesiyle yaşıyorduk ve anlaşamıyorduk çok terk ettim o çok geldi peşinden vs ama annesiz yapamadı hep gitti. En son annesi oğlum seni sevmiyor dedi eşimde sevmiyorum deyince anlaşmalı dava actim tek celsede boşandım. Eşim mahkeme günü yazdı kabul etmedim sonra boşandık. Sürekli yalvardı arkadaşını araya soktu aradı sözler verdi annesine rest.cekti ses kayıtları attı bana. Çalışmıyordu ise gireceğini düzelteceğini söyledi önceden herseyime karisiyordu karışmamak içinde söz verdi tamam dedim ev bark tutarsın borçları bitirirsin sana güvenirsem evlenirim. Gemide çalışıyordu güzel bir sirketee işe girdi aramız gayet iyiydi ayda 1 çocukları.gormeye geliyordu. Sonraannesiyle barıştı izin günlerinde oraya kalmaya gitti falan sağdan soldan fotoğraflarımı kaldırdı ( annesi görmek istemiyorum whatsappda kaldır diyodu) ben anladimki annesi istediği için kaldırdı terk ettim bugün annenin lafiyla kaldırıyorsan yarın daha beterlerini yın yaparsın dedim. Sonra sinirle hareket ettim bir çok şeyi duzeltmisti diye pişman oldum çok yazdım aradım yalvardım.. Bana beni sürekli ayrılıkla tehdit ettin ailemi karşıma aldım geldim hep yüz üstü biraktin sana bir daha güvenemem dedi ve benimle barışmadı annem için silmemiştim dedi wp resmini öylesine degistirmistim dedi ama annesiyle konuştum bi sebepten annesi söylemiş oda kaldırmış.. En son konuştuk bana sana.guvenmiyorum beni sevsen anneme ne kadar düşkün olduğumu biliyosun annemi arardın aranı düzeltirdin şu saatten sonra kimseyi karşıma alamam senin için dedi. Salaklık ettim annesini aradım.anneside bana artık olmayacağını beni istemediğini söyledi oğlumun kendi kararı ben karışmam ama görüşmeyi keserim dedi. Bende eski eşime mesaj attım annenle konuştum istemiyormuş sende annem istemezse istemem artık sana.guvenmiyorum demistin birdaha seni rahatsız etmem dedim. 2 tane çocuğumuz var kücükler. Eski eşim iyi bir işte çalışıyor yükseliyor.. geleceğini düzeltiyor ve mutlu.. Ben onun için okulu bırakmıştım çalışmıyorum evde 2 çocuk bakiyorum kilo aldım çirkin ve mutsuzum. Bana sen beni yarı yolda biraktin sürüneceksin köpek gibi yalvaracaksın bana çok değil 1 2 sene içinde düşeceksin sana bi tekmede ben vurucam gibi şeyler söyledi.. kendimi çok çaresiz ezik mutsuz hissediyorum ve hep böyle olacakmışım gibi geliyor nolur beni yargılamayın bana akıl verin destek olun lütfen psikolojim çok bozuk benim 2 tane çocuğuma iyi bir anne olup kendime yön vermem lazim
Cok fazla ayril baris yapmissiniz. Ailesi de hep kostek olmuşlar. Bırakın bence bu adamın peşini. Yalvarıp ağlamak nedir? Kadınlık gururunuz yok mu? 2 tane güzelim evladiniz var. Bırakın artık. Aynı hatayı ikinci kere yapıp barışmışsınız üçüncüyü mu istiyorsunuz?5 yıllık evliydim eşimle 100 kere ayrıldık barıştık ailesiyle yaşıyorduk ve anlaşamıyorduk çok terk ettim o çok geldi peşinden vs ama annesiz yapamadı hep gitti. En son annesi oğlum seni sevmiyor dedi eşimde sevmiyorum deyince anlaşmalı dava actim tek celsede boşandım. Eşim mahkeme günü yazdı kabul etmedim sonra boşandık. Sürekli yalvardı arkadaşını araya soktu aradı sözler verdi annesine rest.cekti ses kayıtları attı bana. Çalışmıyordu ise gireceğini düzelteceğini söyledi önceden herseyime karisiyordu karışmamak içinde söz verdi tamam dedim ev bark tutarsın borçları bitirirsin sana güvenirsem evlenirim. Gemide çalışıyordu güzel bir sirketee işe girdi aramız gayet iyiydi ayda 1 çocukları.gormeye geliyordu. Sonraannesiyle barıştı izin günlerinde oraya kalmaya gitti falan sağdan soldan fotoğraflarımı kaldırdı ( annesi görmek istemiyorum whatsappda kaldır diyodu) ben anladimki annesi istediği için kaldırdı terk ettim bugün annenin lafiyla kaldırıyorsan yarın daha beterlerini yın yaparsın dedim. Sonra sinirle hareket ettim bir çok şeyi duzeltmisti diye pişman oldum çok yazdım aradım yalvardım.. Bana beni sürekli ayrılıkla tehdit ettin ailemi karşıma aldım geldim hep yüz üstü biraktin sana bir daha güvenemem dedi ve benimle barışmadı annem için silmemiştim dedi wp resmini öylesine degistirmistim dedi ama annesiyle konuştum bi sebepten annesi söylemiş oda kaldırmış.. En son konuştuk bana sana.guvenmiyorum beni sevsen anneme ne kadar düşkün olduğumu biliyosun annemi arardın aranı düzeltirdin şu saatten sonra kimseyi karşıma alamam senin için dedi. Salaklık ettim annesini aradım.anneside bana artık olmayacağını beni istemediğini söyledi oğlumun kendi kararı ben karışmam ama görüşmeyi keserim dedi. Bende eski eşime mesaj attım annenle konuştum istemiyormuş sende annem istemezse istemem artık sana.guvenmiyorum demistin birdaha seni rahatsız etmem dedim. 2 tane çocuğumuz var kücükler. Eski eşim iyi bir işte çalışıyor yükseliyor.. geleceğini düzeltiyor ve mutlu.. Ben onun için okulu bırakmıştım çalışmıyorum evde 2 çocuk bakiyorum kilo aldım çirkin ve mutsuzum. Bana sen beni yarı yolda biraktin sürüneceksin köpek gibi yalvaracaksın bana çok değil 1 2 sene içinde düşeceksin sana bi tekmede ben vurucam gibi şeyler söyledi.. kendimi çok çaresiz ezik mutsuz hissediyorum ve hep böyle olacakmışım gibi geliyor nolur beni yargılamayın bana akıl verin destek olun lütfen psikolojim çok bozuk benim 2 tane çocuğuma iyi bir anne olup kendime yön vermem lazim
Eger çocukları bakabilecek biri varsa mutlaka ama mutlaka işe girin.Maddi ve manevi iyiliğiniz için en iyisi bu olur.5 yıllık evliydim eşimle 100 kere ayrıldık barıştık ailesiyle yaşıyorduk ve anlaşamıyorduk çok terk ettim o çok geldi peşinden vs ama annesiz yapamadı hep gitti. En son annesi oğlum seni sevmiyor dedi eşimde sevmiyorum deyince anlaşmalı dava actim tek celsede boşandım. Eşim mahkeme günü yazdı kabul etmedim sonra boşandık. Sürekli yalvardı arkadaşını araya soktu aradı sözler verdi annesine rest.cekti ses kayıtları attı bana. Çalışmıyordu ise gireceğini düzelteceğini söyledi önceden herseyime karisiyordu karışmamak içinde söz verdi tamam dedim ev bark tutarsın borçları bitirirsin sana güvenirsem evlenirim. Gemide çalışıyordu güzel bir sirketee işe girdi aramız gayet iyiydi ayda 1 çocukları.gormeye geliyordu. Sonraannesiyle barıştı izin günlerinde oraya kalmaya gitti falan sağdan soldan fotoğraflarımı kaldırdı ( annesi görmek istemiyorum whatsappda kaldır diyodu) ben anladimki annesi istediği için kaldırdı terk ettim bugün annenin lafiyla kaldırıyorsan yarın daha beterlerini yın yaparsın dedim. Sonra sinirle hareket ettim bir çok şeyi duzeltmisti diye pişman oldum çok yazdım aradım yalvardım.. Bana beni sürekli ayrılıkla tehdit ettin ailemi karşıma aldım geldim hep yüz üstü biraktin sana bir daha güvenemem dedi ve benimle barışmadı annem için silmemiştim dedi wp resmini öylesine degistirmistim dedi ama annesiyle konuştum bi sebepten annesi söylemiş oda kaldırmış.. En son konuştuk bana sana.guvenmiyorum beni sevsen anneme ne kadar düşkün olduğumu biliyosun annemi arardın aranı düzeltirdin şu saatten sonra kimseyi karşıma alamam senin için dedi. Salaklık ettim annesini aradım.anneside bana artık olmayacağını beni istemediğini söyledi oğlumun kendi kararı ben karışmam ama görüşmeyi keserim dedi. Bende eski eşime mesaj attım annenle konuştum istemiyormuş sende annem istemezse istemem artık sana.guvenmiyorum demistin birdaha seni rahatsız etmem dedim. 2 tane çocuğumuz var kücükler. Eski eşim iyi bir işte çalışıyor yükseliyor.. geleceğini düzeltiyor ve mutlu.. Ben onun için okulu bırakmıştım çalışmıyorum evde 2 çocuk bakiyorum kilo aldım çirkin ve mutsuzum. Bana sen beni yarı yolda biraktin sürüneceksin köpek gibi yalvaracaksın bana çok değil 1 2 sene içinde düşeceksin sana bi tekmede ben vurucam gibi şeyler söyledi.. kendimi çok çaresiz ezik mutsuz hissediyorum ve hep böyle olacakmışım gibi geliyor nolur beni yargılamayın bana akıl verin destek olun lütfen psikolojim çok bozuk benim 2 tane çocuğuma iyi bir anne olup kendime yön vermem lazim