Eski ese bosandiktan sonra ikinci sansi verdigin icin artik pismanlik duymayi birak. Hic sans vermeseydin de pisman olacaktin. Denedin ve olmadigini gordun. Ben de eski esime ikinci bir sans vermistim ve ikinci denemelerin olmadigini gordum.
Esin 5 para etmezin teki. Daha anne kucagindan cikamamis, sorumluluklarini bilmeyen biri. Issizken yalvarip yakaran, is bulup para kazanmaya baslayinca da ilk isi sorumluluklardan kacip bekar hayati yasamayi tercih eden klasik erkeklerden. Isinde yukselmeye baslayinca yapay bir guven gelmis adama. Artik bu iliski tat vermez. Su adami dusunmeyi birakmalisin. Yikilmis yerle yeksan olmus kadin kılıgından cikip once kilolarini atmalisin. Plates yapabilirsin. Plates vucudu toparliyor. Verdiginden daha fazla kilo vermis gibi de gosteriyor. Yuruyus yap, spor yap ve yediklerine dikkat ederek kilolarindan once bir kurtul. Kendini salma. Ona da kendini salmis gorunme. Bosanmak bir bitis degil, yeni bir baslangic. Bir ise gir. Kendi ayaklarinin uzerinde dur. Yeni cevre edin. Arkadaslarin olsun. Bu adamin adini agzina da alna. Iletisimi kes. Sadece cocuklar babalariyla gorussun, sen gorusmeyi kes. Zamanla bu adamdan kurtuldugun icin sukredeceksin inan bana. Nefes aldigini, anbesinden kurtuldugunu, ozgurlugu tattikca oh be iyi ki bitmis diyeceksin.