• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bir bakın

Aynı durum bende de var benim sadece yanma ve kızarıklık ve arada kaşıntı var fakat akıntıdan belli oluyor mantar olduğu. ben enfeksiyon için antibiyotik kullanmıştım mantar yaptı. Çay ağacı yağı ve naouli yağını tavsiye etmişti bana burdan bir iki kişi. Daha denemedim ama benim cinsel hayatım da yok eczacı fitil yazar mı? Yoksa krem mi kullanmam gerek.
Truvazol krem çok iyi canım ferahlatır eczacına bi sor istersen

Canım geçen ay aynısını yaşadım munurol kullandım bir gecede geçti.hamilelerde kullanabiliyor
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun hala gidemedim ama minik mink kan parçası atıyorum idrardan sonra bu enfeksiyon için bitkiseller biliyomusunuz acaba

Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun hala gidemedim ama minik mink kan parçası atıyorum idrardan sonra bu enfeksiyon için bitkiseller biliyomusunuz acaba
Yaaaa ilerlemiş enfeksiyon hala bitkisel tedavi arıyorsun doktora gitsene 😏😏

Bitkiseller çok etkili olmaz sanmıyorum bu bahsettiğim munurol antibiyotik. Hiç kendine acı çektirme eczaneden al direk bence canım

Mantar olmuşsundur muhtemelen idrar kültüründe çıkar

Back
X