Nolur akıl verin bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım

Evliyken biriyle flört edip diğerine aşkını ilan etmesine değil de sonradan karısıyla barışmasına mı şaşırdınız? Adamın karısıyla barışması değil en baştan size açılmasıymış iğrenç olan ama siz bu tepkiyi karısına dönünce vermişsiniz.

Siz bu adamdan gerçekten kurtulmak isteseydiniz karısıyla barışmasına sevinirdiniz, o aşamada adama da yorum yapmazdınız. Telefonuna bakmanıza diyecek laf bulamadım zaten.

Son düzenleme:
Asıl yaygarayı en başta, evli yaşlı başlı adam size duygularından bahsedince yapacaktınız, boşanıyor sandığınız adamın eşinden mesaj yakalayınca değil. Sibel hocanın da kıskançlıktan değil de sizin ikinizin bu durumunu sindiremediğinden bozuk yaptığını düşündüm nedense.
Kusura bakmayın ama bana siz de hiç masum gelmediniz. Eşinin mesajını görene kadar gayette adama açık kapı bırakmışsınız gibi geldi. Hayır size ne yahu adamın telefonuna gelen mesajdan, ben ilgilenmediğim adamın telefonuna neden bakayım en başta.
Baştan set kuracaksınız araya. Boşanma evrakını bana hiçbir adam gösteremez mesela ben istemediğim sürece, tersler gönderirim geldiği yere. Gerekirse herkese söyleyeceğim diye rezil etmekle tehdit ederim yine de yanaşamaz bana. Sizde cahil cühela, acemi, yaşı küçük biri değilsiniz ki. Yaptığınız, söylediğiniz sözlerin nereye çekileceğini, nerede ne duruma ne yapılması gerektiğini bilecek yaştasınız. En kötü "ne diyorsunuz hocam benim ilişkim var, bakın işinize, bir daha da benimle muhatap olmayın" diyemediniz mi?

Iyyy en sevmediğim mıç mıç işler. Sen bi kendini öte çeksen mi acaba git tayin iste okuldan. Adın çıkmıştır zaten. Sana karımı boşayacağım, karısına bana yürüyor bu hatun, okuldakilere de findirgek bu hoca demiştir sevgili Mustafa hocan. Kafan da hiç çalışmıyor. Küçük ilçede herkese adını çıkarırlar dedikodu kazanı. Kocaman illerde afişe oluyor böyle durumlar. Bu ne cesarettir yiğidim. Hiç sosyal medyada sağda solda kursta eğitim seminerde yaşıt denk insan bulamadın öyle mi kendine vah vah

Neden tayin isteyemiyorsunuz

Canlarımı sıkılıyor küçük il ilçelerde niyeyse bu olaylar çok oluyor,kişisel bir durum değil kim gelse bu adam bu hareketi yapacaktı muhtemelen,ha bu gibi durumlarda direkt kadın karalanır suçlanır,adama sen evlisin demezler,milletin karısına kızına niye asılıyorsun demezler,ama kadına sen kesin yüz vermişsindir ayartmışsındır derler bunu bi kere kabul edin,malesef öyle bir durum varki kadın kadına erkek kadına herkes hep kadına düşman bu çok üzücü,geçen gün buna benzer bir olay duydum bende hayatımın şokunu yaşadım,şahısları tanımıyorum isimlerini bilmiyorum ama evli barklı bir kadın henüz ikinci çocuğuda yeni olmuştu onunda okul müdürüyle ilişkisi varmış bütün herkes duymuş dedikodu değil mahkemelik oldular fln ama kadının kocası karıma iftira attıllar diye dolaşıyormuş,bunun gibi çok olay oluyor,artık neredeyse düzgün insan kalmadı yada hep öyleydi biz büyüdük artık duyuyoruz.

Benim başka bir sorum var: Neden sizin Mustafa hocaya yüz vermediğinize hiç inanmadım? Karısından gelen mesajı tesadüfen göz ucuyla gördüğünüze de tabi.
Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum.
Yüz vermeyen insan karısının yazdığı mesajın hesabını neden sorsun ki? Karısı sonuçta ne güzel aşkım yazmış, belki sizin haberiniz yokken boşanmaktan vazgeçti yani size ne.
İyi olmuş şu an ki haliniz. Adam tamam yanlış bir insan ama sizde az değilsiniz gibi geldi yazdıklarınızdan.

O da benim yanında kendini çok iyi hissettiğini ve asla vazgeçmeyeceğini vs söyledi. Muhtemelen ben küçük olduğum için kendini iyi hissetti yanımda

Bu cümleler aranızda bir şeylere olduğunu çok net açıklıyor. Adam artık ne kadar yanınızda kaldıysa kendini baya iyi hissediyormuş. Sende asla vazgeçmem demesi de sizinle bir şeyler yaşadığı ve sizden baya baya yüz bulduğunu gösteren başka bir kanıt. Ayrıca ondan küçüksün mücüksün fakat 46 yaşında, 2 evlilik yapmış, 2 farklı kadından çocuğu olan bir adama bakacak kadar seçeneğiniz yok gibi.

Bir şey hissetmediğinizi düşünmedim hissediyorsunuz eşinden msj gelince hesap sormuşsunuz sadakat beklemişsiniz bence

Ne açıdan dikkat edeyim yorumlarınıza ihtiyacım var. Uzak duruyorum bazen sabahları karşılaşıyoruz selam bile vermiyorum ama çok gerginim okulda

Gerçekten uzak durmak istiyorsanız ne yaptığı sizi hiç mi hiç ilgilendirmemeli. Ayrıca 31 yaşındasın kendine yeni bir aday arayışına girebilirsiniz mesala.

basbayağı adamın boşanacağına inanmışsınız hayal kırıklığına uğrayıncada adama hesap sormuşsunuz. adamda evli olmasını umursamayan eski sevgilisine dönmüş.

Hem Mustafa istemem dedim diyorsunuz hem de adamın telefonuna bakacak kadar kendinizi yakın görüyorsunuz. Nedense yazdiklarinizdan istemem yan cebime koy gibi hissettim.

Evli bir adamı ayartıp boşanmayınca da sinirlenmişsin, adam da belli pisliğin teki , ne bekliyordun ki , bu derece çirkin bir ilişkinin içinde olmanız sizin hatanız, kendinizi öyle bir masum anlatmışsınız ki , sende istemişsin simdi de kıskançlık krizlerine girmişsin, adamın derdi seni kullanmaktı, öğretmenler arasında olmaması gereken iğrenç şeyler, bir öğretmen olarak utandım...

Aynı durum bekarken benim başıma geldim.adam direk söylemedi laf ucuyla söyledi rezil ettim onu özür falan diledi sen yanlış anladın diye.bu arada bunu okulda boş ders arasında söyledi öyle telefonla falan değil.siz belli xki okul dışında konusmussunuz.ilk baştan sert tepki verseydiniz sizi böyle ikna etmeye ugrasmazdi.bana sanki sizde ışık yakmış gibi duruyorsunuz.

Hem Mustafa istemem dedim diyorsunuz hem de adamın telefonuna bakacak kadar kendinizi yakın görüyorsunuz. Nedense yazdiklarinizdan istemem yan cebime koy gibi hissettim.
Yalan söylüyor tabi ki de , adam kandırmış işte , evli adamla sevgili olurken düşünseydi, sanki istemiyormuş gibi yazmış bi de ...

Allahtan umrunda değilmiş ha karısı msj attı diye adama resmen trip atmışsın istemem yan cebime koy
En büyük hata kendisinde , evli bir adama karşılık vermek ve ümit etmek , aklı yerinde bir kadın o adamı ilk açıldığında rezil eder engellerdi, kendisi de karşılık vermiş ve beklentiye girmiş...

Ben başlığa takıldım, bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım derken neyi kastettiniz anlamadım?
Yapmanız gereken adamla bir daha asla muhatap olmamak ve yolunuza bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…