Nolur akıl verin bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım

Siz neden adam size açıldığında evlisiniz Uygun olmaz dediniz, bunun cevabı bu değildi haddini bildirmeniz gerekti. Bu cesareti nerden aldınız diye uyarmaliydiniz. Ve telefona gelen mesaja GÖZ UCUYLA bakmayıp bunun hesabını sormamaliydiniz eğer aranızda farklı bir durum olmadiysa. Ve sonuc olarak o kadinla devam etmesi sizi ilgilendirmemeliydi. Yok iki gün konusmasam illaki birşey oluyor diye bişey yok. Adamla düşman olmaliydiniz konusma olmamaliydi. Sizin ne yaptığınız belli değil

Hiçbir şey olmamış gibi davranacak durumda değilsiniz. Sizinde Mustafa Hocayla aranızda bir şeyler olduğu herkes için aşikar sonuçta. Kacmakla da bir sonuca varamazsınız. Zaruri durumlar da konuşursunuz sadece. Şuan için yapılacak şey bu.
Bu da size ders olsun. Boşancağım dese bile evli erkeklerden uzak durursunuz bundan sonra ki bak karın mesaj atmış krizlerine girip kendinizi küçük duruma düşürmezsiniz.

Evet gerçekten bu kadar midesiz olabiliyorlar mı onu anlamıyorum. Belki de gerçekten sevdiğine inandım içten içe. Düzgün biri gibi duruyordu anlayamadım
İnanmasaydın, evli adamla ne işin var , bu yaptığına bisey denir ama söyleyemiyorum, evli adamla olacak iş mi, erkeklerin ne kadar yalancı, düzenbaz olduğu belli , evli bir erkekle olmaya çalışan her kadın rezildir...

Aynı durumu
Baslik acmis miydiniz?
Ben başlığa takıldım, bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım derken neyi kastettiniz anlamadım?
Yapmanız gereken adamla bir daha asla muhatap olmamak ve yolunuza bakmak.
Tam aynisini yazacaktim. "Tamamen kurtulmali miyim?"

Cok ilginc.

Böyleleri meslekten atılmalı, bunlar yüzünden mesleğimize leke sürülüyor, burayı okuyanlar bayan öğretmenleri evli erkek avcısı sanacak, iğrenç...

Son düzenleme:
Ben de öğretmenim 4 sene kadar önce 45 yaşlarında boşanmış çocuklu bir öğretmen arkadaş bana kafayı takmıştı ben direk müdüre gittim ve uyarıda bulunmazsa farklı yerlere başvuru yapacağımı belirttim. Çok net bir uyarıda bulunuldu eğer devam etseydi gerçekten gidip şikayetçi bile olurdum. Yani demem o ki sen yeterince rahatsız olmamışsın. Evli çocuklu adam bana vazgeçmicem diyecek öyle mi. Ağlaya ağlaya tayin istemek zorunda bırakırım onu. Bence aklınızı başınıza alın tayin bile isteyemediğiniz bir dönemde saçma sapan mevzularla orayı kendinize yaşanmaz hale getirmeyin.

öğretmen bey tam bi fuulișș kazonova yalnız
küçücük ilçede öğretmenler pembe dizi çekiyor. bravo cidden.
lütfen bu yașadıklarınızı, o insanları yok sayın șu andan itibaren herkesle mesefeli olun. ișinize odaklanın tayin zamanı geldiğinde de hemen tayin olun.
Çünkü bu mevzuları kimse unutmayacak.
burada yazılanları da dikkate alın. okurken sinirleniyor "ama öyle değildi" diyorsunuzdur fakat tam olarak öyle.
dıșardan bakıldığında bu kadar çirkin görünüyor. umarım bir gün anlarsınız.

Yalan söylüyor tabi ki de , adam kandırmış işte , evli adamla sevgili olurken düşünseydi, sanki istemiyormuş gibi yazmış bi de ...
Ne kadar iğrenç. Ne oluyor bu genç kızlara genç erkeklere ben anlamıyorum. Babaları yaşındaki adamlarla/kadınlarla milletin yuvasını yıkıp yuva kurma pesindeler. Hayretler içerisindeyim

Evet gerçekten bu kadar midesiz olabiliyorlar mı onu anlamıyorum. Belki de gerçekten sevdiğine inandım içten içe. Düzgün biri gibi duruyordu anlayamadım

Düzgün biri olsaydı adamı karısından boşayacak mıydınız diyecem, ama zaten boşama girişiminde bulunmuşsunuz.
Ayrıca her yorumda adama midesiz diyorsunuz, ama evli,çocuklu adama yüz veren siz buradan bakınca adamdan hiçte aşağı kalır yanınızın olmadığı fazlası ile görülüyor.

+1

ya bırak 50 yaşında amcayla oturup sohbet edeceğine yalnız takılsaydın siz bence adama karşı boş değilsiniz yemeyin bizi yoksa ne trip atardınız ne de bu kadar öfkelenirdiniz adama kıskanıyorsunuz ve kaptırmışsınız kendinizi umursayıp konu bile açmam ben açıkçası.

İstediğin zaman her yerden engelleyip profesyonelliği koruyabilmişsiniz.
Sizde istemem yan cebime koy yapmışsınız. Çok çok çirkin

Hayır bide işin sonunda her yerden engelleyip profesyonelliği koruyabiliyor. Başta neden yapmadı?

Sürekli aynı ortamda mısınız15 yıllık öğretmen olmasam şu dediğinize inanabilirdim. Sürekli derse girip çıkmıyor musunuz? 10 dakikalık teneffüslerde tuvaletti çaydı nöbetti derken nasıl sürekli birliktesiniz. Üstelik branş değil sınıf öğretmenisiniz kendi sınıfınız şu öğrenci şu derste nasıl muhabbeti de dönmez

Bence konu sahibi adam boşanana kadar alttan alta ilgiyi tutayım, Sibel den de kurtulduk derken işler tersine döndü diye kızgın. Halbuki flörtü kesmeyip boşanmasını sağlasaydı sorun kalmayacaktı etik ilişki yaşayabileceklerdi.

Ama çaktırıyosunuz. Hem sadece açılmış size hesap mı verecek?
Olan size oldu
Herkes mutlu ve barıştı
Uzak durun

Ne kadar iğrenç. Ne oluyor bu genç kızlara genç erkeklere ben anlamıyorum. Babaları yaşındaki adamlarla/kadınlarla milletin yuvasını yıkıp yuva kurma pesindeler. Hayretler içerisindeyim
Ya ilginç şekilde evli erkeklere ilgi duyuyor bekar kızlar, Allah bunların belasını versin , yuva yıkanın yuvası olmasın, böyle erkekler de kadınlar da rezil insanlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…