Bana açıldığı için. Tepkim evli bi adamın açılmasına ve karısıyla konuşmasına.
Senin yerinde olsam bu durumu gidip müdüre anlatırım. Ve şunu eklerim başıma bişey gelirse kimin yaptığını bilin diye anlatıyorum derim. Lütfen dikkatli ol, hırs yapması çok tehlikeli olur şimdiye kadar hatalı davranmışsın hesap sorman bile yanlış bundan sonra uzak dur ve asla konuşma.
Bana şey gibi geldi adamı yalancı çıkarmaya çalışmış ama tabi yaptığı çok çok hatalı başından müdüre gitmeli ilçe mem’e şikayet etmeliydi! Yine de kendini koruması lazım hem adamdan hem iftiradanAdamın karısı kocasına mesaj attı diye kıskançlıktan sinir krizi geçirip ortalık yerde ağzına geleni sayarak kendini rezil etmiş zaten.
Şimdi gidip müdüre ne diyecek?
Yeşilçam filmi gibi, karımı boşayıp seni alacağım dedi ama sözünde durmadı mı diyecek?
Adamı yalancı çıkarsa nolcak ? Boşancam dedin yalan söylemişsin diye evli adama bekler gibi hesap mı sorcak adamı yalancı çıkarma çabası daha kötü beklentisi var demektirBana şey gibi geldi adamı yalancı çıkarmaya çalışmış ama tabi yaptığı çok çok hatalı başından müdüre gitmeli ilçe mem’e şikayet etmeliydi! Yine de kendini koruması lazım hem adamdan hem iftiradan
Konu sahibi adamı abi gibi mi görmüş sizce ?Erkek milleti yalnız kadın görünce utanmadan böyle bir şansını dener sizden yüz bulmus siz abi gibi görmüssunuz ama niyeti bozukmus malesef. Neden yorucu olsun karakteri zayıf ahlak yoksunu birisiyle muhatap olmak istemiyorum diyin kendinize herkes herkesle konuşmak zorunda mı öğrencilerinizle konuşun öğretmenler odasına az gidin çare bulun işte kendinizce en azından kendinizi toplayana kadar
Küçüğüm dediginiz 31 yaşındasınız ? Bir insan doğruyu yanlisi ayrıt edemiyorken çocuklara ahlak dersi mi verecek ? İgrencsiniz topluca.31 yaşındayım. Öğretmenim küçük bir ilçeye atandım ilkokul öğretmeni olarak. Ben buradaki okulda en küçüğüm burdaki öğretmenler aynı memlekette devam etmişler. Buraya ilk atandığımda özellikle sibel (47) ve mustafa (46) hoca bana hep yardımcı oldular. İkisi de evli çocuklu yakın arkadaştılar. Sonra mustafa hoca ağabeyim bildiğim hocam ban birden açılıverdi. Ben seni düşünüyorum sürekli bilmem ne . Ben de doğru olmadığını evli olduğunu söyledim. Bu arada 2. Evliliği. İlk evliliğinden bir kızı 2. Evliliğinden iki oğlu var (4.5 ve 10 yaşında).
Sonra ne olduysa bu sibel hoca bana kötü davranmaya başladı. Bem ikisinin arasında kalıyor gibi hissettim ve mustafa hoca sibel hocanın ona duyguları oldUğunu anlattı.
Ne kadar garip olaylar olduğunu anlayamıyordum. İkisinden de uzaklaştım. Sonra mustafa hoca bu kadınla mesafe koydu bana birgün gelip anlattı. Zaten bütün okul biliyordu konuşmadıklarını. Mustafa hoca bana aşık olduğunu boşanma davası açtığını gösterdi. Ve küçük ilçe olduğu için 1.5 ay sonrasına gün vermişler. Ben bu sefer daha sert çıktım sorun senin evli olman değil sana o gözle bakmıyorum dedim. O da benim yanında kendini çok iyi hissettiğini ve asla vazgeçmeyeceğini vs söyledi. Muhtemelen ben küçük olduğum için kendini iyi hissetti yanımda her şeyi ona soruyordum çünkü.
Sonra boşanma davasına 2 hafta kala öğretmenler odasında telefonu masanın üzerinde bir baktım karısı watsuptan mesaj atıyor. Restorant atmış. Göz ucuyla baktım odada başka öğretmenler de vardı günün nasıl gidiyor aşkım yazdı. Sonra mustafa hoca gelince ben de karınız mesaj attı dedim.
Ne kadar iğrenç yaratıklarsınız vs ağzıma geleni söyledim. Bu kadar kötü biriyle zaten en azından profesyonelliği korurdum derken artık selamlaşmak bile istemediğimi beni rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim. Yoksa müdüre şikayet edeceğim dedim. Müdür beni çok sever. Öğrencilerim vs aram çok iyidir.
Sonra geldi biz boşanıyoruz evraklarımız var neden böyle yazıyor anlamıyorum vs dedi. Ben de her yerden engelledim. İnstagram vs bile görmüyorum. Sonra yalvardı yakardı. Konuşalım edelim kesinlikle kabul etmedim.
Şimdi o sibel hanımla barışmış karısına da dönmüş ve öğretmenler odasında sürekli sohbet muhabbet ediyor. Onun arkasından demediğini bırakmamıştı ahlaksız kadın bilmem neler. Kendimi yalnız hissediyorum.
. Dersime girip çıkıyorum. Öğle arası okul etrafında yürüyorum karşılaşmamak için. Tayin de isteyemiyorum. Ne yapmalıyım?
Nasıl hiçbir şey olmamış gibi o kadınla konuşuyor? Ve bir de ben normal iş hayatıma devam ediyorum ama bana eskisine göre çok kötü davranıyor. Geç kalayım müdürün yanında laf sokuyor vs.. tamamen iletişimi kesince düşman oldu. Aslında hiç umrumda değil sadece okulda konuşmadığım insanlar olunca huzursuz oluyorum. Bana akıl verin nolur?
Hangi iftira ? Aynı konuyu okumuyor muyuz ?Bana şey gibi geldi adamı yalancı çıkarmaya çalışmış ama tabi yaptığı çok çok hatalı başından müdüre gitmeli ilçe mem’e şikayet etmeliydi! Yine de kendini koruması lazım hem adamdan hem iftiradan
Hiç valla! 31 yaşında küçüğüm de küçüğüm... resmen kiskanmis , üstelik şuan vazgecilmenin acısıyla yazıyor.Konu sahibi adamı abi gibi mi görmüş sizce ?
Aynı konuyu okuyoruz ama aynı hayat tecrübesine sahip değiliz anlaşılan. Adam olaylar istediği gibi gitmedi diye herkese gidip bu kız beni sıkıştırdı, karımdan ayrılmamı istedi X hocayla aramı bozdu dese… Bunlar iftira değil mi?Hangi iftira ? Aynı konuyu okumuyor muyuz ?
İşte hatalı davranmış diyorum, doğru bişey yaptığını sanmış ama hatalı bir davranış sergilemiş.Adamı yalancı çıkarsa nolcak ? Boşancam dedin yalan söylemişsin diye evli adama bekler gibi hesap mı sorcak adamı yalancı çıkarma çabası daha kötü beklentisi var demektir
Aynı konuyu okuyoruz ama aynı hayat tecrübesine sahip değiliz anlaşılan. Adam olaylar istediği gibi gitmedi diye herkese gidip bu kız beni sıkıştırdı, karımdan ayrılmamı istedi X hocayla aramı bozdu dese… Bunlar iftira değil mi?
Sonra boşanma davasına 2 hafta kala öğretmenler odasında telefonu masanın üzerinde bir baktım karısı watsuptan mesaj atıyor. Restorant atmış. Göz ucuyla baktım odada başka öğretmenler de vardı günün nasıl gidiyor aşkım yazdı. Sonra mustafa hoca gelince ben de karınız mesaj attı dedim.
Ne kadar iğrenç yaratıklarsınız vs ağzıma geleni söyledim. Bu kadar kötü biriyle zaten en azından profesyonelliği korurdum derken artık selamlaşmak bile istemediğimi beni rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim. Yoksa müdüre şikayet edeceğim dedim. Müdür beni çok sever. Öğrencilerim vs aram çok iyidir.
Sonra geldi biz boşanıyoruz evraklarımız var neden böyle yazıyor anlamıyorum vs dedi. Ben de her yerden engelledim. İnstagram vs bile görmüyorum. Sonra yalvardı yakardı. Konuşalım edelim kesinlikle kabul etmedim.
Bunlari her halukarda yapabilir zaten o adam. Konu sahibi bastan ilgiden hoslanmis gel gel yapmis, taaaa ki karisinin askimli mesajini gorene kadarAynı konuyu okuyoruz ama aynı hayat tecrübesine sahip değiliz anlaşılan. Adam olaylar istediği gibi gitmedi diye herkese gidip bu kız beni sıkıştırdı, karımdan ayrılmamı istedi X hocayla aramı bozdu dese… Bunlar iftira değil mi?
Değilbu kız beni sıkıştırdı, karımdan ayrılmamı istedi X hocayla aramı bozdu dese… Bunlar iftira değil mi?
Allah akil fikir versinEvet gerçekten bu kadar midesiz olabiliyorlar mı onu anlamıyorum. Belki de gerçekten sevdiğine inandım içten içe. Düzgün biri gibi duruyordu anlayamadım
Adamın mesajına bakmak , aşkım lafına kızmak siz iyi misiniz? Normal insan buna kızmaz ohhh diye sevinir Adam karısıyla iyi benim yakamdan düştü diye.....İçten içe adamı ilgisi hoşunuza gitmiş,2 evlilik yapmış olması kafanızı karıştırmış Öğretmen hanım hayatta bazı duruşlar vardır sümük gibi yapışan adamdan hesap sorulmaz ,bana uzak ALLAHa yakın olsun denir31 yaşındayım. Öğretmenim küçük bir ilçeye atandım ilkokul öğretmeni olarak. Ben buradaki okulda en küçüğüm burdaki öğretmenler aynı memlekette devam etmişler. Buraya ilk atandığımda özellikle sibel (47) ve mustafa (46) hoca bana hep yardımcı oldular. İkisi de evli çocuklu yakın arkadaştılar. Sonra mustafa hoca ağabeyim bildiğim hocam ban birden açılıverdi. Ben seni düşünüyorum sürekli bilmem ne . Ben de doğru olmadığını evli olduğunu söyledim. Bu arada 2. Evliliği. İlk evliliğinden bir kızı 2. Evliliğinden iki oğlu var (4.5 ve 10 yaşında).
Sonra ne olduysa bu sibel hoca bana kötü davranmaya başladı. Bem ikisinin arasında kalıyor gibi hissettim ve mustafa hoca sibel hocanın ona duyguları oldUğunu anlattı.
Ne kadar garip olaylar olduğunu anlayamıyordum. İkisinden de uzaklaştım. Sonra mustafa hoca bu kadınla mesafe koydu bana birgün gelip anlattı. Zaten bütün okul biliyordu konuşmadıklarını. Mustafa hoca bana aşık olduğunu boşanma davası açtığını gösterdi. Ve küçük ilçe olduğu için 1.5 ay sonrasına gün vermişler. Ben bu sefer daha sert çıktım sorun senin evli olman değil sana o gözle bakmıyorum dedim. O da benim yanında kendini çok iyi hissettiğini ve asla vazgeçmeyeceğini vs söyledi. Muhtemelen ben küçük olduğum için kendini iyi hissetti yanımda her şeyi ona soruyordum çünkü.
Şimdi o sibel hanımla barışmış karısına da dönmüş ve öğretmenler odasında sürekli sohbet muhabbet ediyor. Onun arkasından demediğini bırakmamıştı ahlaksız kadın bilmem neler. Kendimi yalnız hissediyorum.
. Dersime girip çıkıyorum. Öğle arası okul etrafında yürüyorum karşılaşmamak için. Tayin de isteyemiyorum. Ne yapmalıyım?
Nasıl hiçbir şey olmamış gibi o kadınla konuşuyor? Ve bir de ben normal iş hayatıma devam ediyorum ama bana eskisine göre çok kötü davranıyor. Geç kalayım müdürün yanında laf sokuyor vs.. tamamen iletişimi kesince düşman oldu. Aslında hiç umrumda değil sadece okulda konuşmadığım insanlar olunca huzursuz oluyorum. Bana akıl verin nolur?
Onu ne ilgilendirirO adamın yalanını çıkarmaya çalışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?