Nolur akıl verin bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım

Bana açıldığı için. Tepkim evli bi adamın açılmasına ve karısıyla konuşmasına.

Karısıyla konuşurken sizden izin alması gerektiğini size düşündüren nedir?
31 yaşındaki gencecik bir kadının 48 yaşındaki adamın peşinden koşmasına sebep olan ne çeşit bir yokluktur diyeceğim ama ben koşmadım ki o koştu diyeceksiniz eminim. Karısından mesaj gelince olay çıkaran siz değilmişsiniz gibi
Of rezillik resmen.
Üçünden de uzak durun. Yeterince rezil olmuşsunuz zaten. Zamanı gelince tayin istersiniz. Şu an yapacak bir şey yok.

Adamın karısı kocasına mesaj attı diye kıskançlıktan sinir krizi geçirip ortalık yerde ağzına geleni sayarak kendini rezil etmiş zaten.
Şimdi gidip müdüre ne diyecek?
Yeşilçam filmi gibi, karımı boşayıp seni alacağım dedi ama sözünde durmadı mı diyecek?

Hedefi amaci olmayan insanlar toplanmis kucuk bir ilcede ne yapacagini sasirmis bu islere bulasmis gibi duruyor. Sizin amaciniz olsun öğrencilerinize odaklanin ne bileyim sosyallesemiyorsaniz kucuk yerde evinize gidin kendi dunyanizda basbasa kalin kitap okuyun film izleyin zamaninizi doldurun

Bana şey gibi geldi adamı yalancı çıkarmaya çalışmış ama tabi yaptığı çok çok hatalı başından müdüre gitmeli ilçe mem’e şikayet etmeliydi! Yine de kendini koruması lazım hem adamdan hem iftiradan

Adamı yalancı çıkarsa nolcak ? Boşancam dedin yalan söylemişsin diye evli adama bekler gibi hesap mı sorcak adamı yalancı çıkarma çabası daha kötü beklentisi var demektir

Konu sahibi adamı abi gibi mi görmüş sizce ?

Küçüğüm dediginiz 31 yaşındasınız ? Bir insan doğruyu yanlisi ayrıt edemiyorken çocuklara ahlak dersi mi verecek ? İgrencsiniz topluca.

Hangi iftira ? Aynı konuyu okumuyor muyuz ?
Aynı konuyu okuyoruz ama aynı hayat tecrübesine sahip değiliz anlaşılan. Adam olaylar istediği gibi gitmedi diye herkese gidip bu kız beni sıkıştırdı, karımdan ayrılmamı istedi X hocayla aramı bozdu dese… Bunlar iftira değil mi?

Adamı yalancı çıkarsa nolcak ? Boşancam dedin yalan söylemişsin diye evli adama bekler gibi hesap mı sorcak adamı yalancı çıkarma çabası daha kötü beklentisi var demektir
İşte hatalı davranmış diyorum, doğru bişey yaptığını sanmış ama hatalı bir davranış sergilemiş.

Konunun aşağıdaki kısmını tekrar okuyun isterseniz.

Bunlari her halukarda yapabilir zaten o adam. Konu sahibi bastan ilgiden hoslanmis gel gel yapmis, taaaa ki karisinin askimli mesajini gorene kadar

Son düzenleme:
Benim anlamadığım şu: Neden yalnız takılmak ya da bir ortamda yalnız kalmak zor geliyor? Kalitesi düşük insanlarla yüz göz olmaktansa tek başıma oturur işime gücüme bakarım. İkide bir trip atar gibi cevaplar yetiştirmek yerine en başında tavrınızı net koyup bir dahaki konuşmaya fırsat vermeyebilirdiniz. Tavrınızın karşı tarafa rahatsız oldum manasında geçtiğini düşünmüyorum. Boşanma evraklarını görecek kadar muhatap olmuşsunuz. Ayrıca iyilik konusunada gelince bir insanın iyilik hatrı kötülüğü dokunana kadardır. Orada o hak biter.

Dipnot: Konu başlığı zaten herşeyi açıklıyormuş.Boşuna yazmak için yorulmuşum

Adamın mesajına bakmak , aşkım lafına kızmak siz iyi misiniz? Normal insan buna kızmaz ohhh diye sevinir Adam karısıyla iyi benim yakamdan düştü diye.....İçten içe adamı ilgisi hoşunuza gitmiş,2 evlilik yapmış olması kafanızı karıştırmış Öğretmen hanım hayatta bazı duruşlar vardır sümük gibi yapışan adamdan hesap sorulmaz ,bana uzak ALLAHa yakın olsun denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…