• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baldız sorunu lütfen akıl verin

Merhaba hanımlar size bir dert anlatmak istiyorum lütfen akıl verin benim o kardeşimin karısı doğum yaptı gelinimiz daha önce başkasıyla evlenmiş ayrılmış sonra kardeşimle evlendi işte ben maddi manevi her türlü destek oldum benim yanıma geldiler eşimle destek olduk neyse sonra başka memlekete taşındı kardeşim şimdi eşi doğum yaptı annem kız kardeşi annesi geldiler kardeşim kaç kere aradı gel ille diye ben kalabalık diye gelmek istemedim sonrasında çok ısrar edince geldim neyse gelinimiz dikişleri iltihap olduğu için annesiyle hastanede bizde kardeşi annem ben muhabbet ettik kız kardeşi tamda şöyle anlattı işte ablam küçük yaşta evlendi abim madde kullanıyordu neler çektik neler dedi ablam yanlış bir evlilik yaptı dedi sonra boşandı dedi ama çok zor oldu dedi kocası sürekli iftira atıyordu dedi biz sormadık bile bu olayları tutup kendi tarafından çevirip abla senin geçmişini sorguladı eski kocanı sordu demiş zaten bizim gelinimiz bunları bana daha önce anlattı neden ben böyle bişeyi sorayım ki kardeşim kızın huyunu biliyor kaç kere kovmasına rağmen gitmedi 3 aydır burda ama Allah var kardeşim ben onun ne olduğunu çok iyi biliyorum dedi sen sıkma canını dedi sakın gitme dedi ama ben çok huzursuz oldum çok üzüldüm siz olsanız ne yapardınız
ne isguzar koca ya, karin dogum yapmis ne diye milleti basina toplayip israr ediyorsun. dunurler cakisinca kaos cikmis ortaya.

kardesi oyle anlatinca siz "onlar eskide kaldi, beni ilgilendirmez, bana anlatma" demeniz gerekiyordu. muhtemelen ablasina soyleyip ablasi kizinca, sen sordun demis siyrilmak icin.

bu olayda da goruldugi gibi tum kaos isbilmez erkekler tarafindan cikariliyor. o kadar kadini denk getirip kaos cikmamasini nasil bekliyordu acaba

Açıkçası gelinin ne düşündüğünü merak ediyorum gelsin bi haline tavrına bakacağım
Ben sizin yerinizde olsam hiç irdelemem bu sefer problem çıkaran siz gibi durursunuz. Uzak durun bence bu insanlardqn keşke bi ses kayıdı olsaydı da dinletebilseydiniz🤦🏻‍♀️ allah uzak götürsün başka bişey demiş olsqydı ne yapcaktın .. affedersin ederler onun haline tavrının içine terbiyesizler

Açıkçası gelinin ne düşündüğünü merak ediyorum gelsin bi haline tavrına bakacağım
Hiç tavırla falan uğraşmayın, samimiyetiniz ne derece bilmiyorum ama açık açık konuşun. Kardeşinin nr kadar sorunlu ve patavatsız biri olduğunu biliyordur az çok.

ne isguzar koca ya, karin dogum yapmis ne diye milleti basina toplayip israr ediyorsun. dunurler cakisinca kaos cikmis ortaya.

kardesi oyle anlatinca siz "onlar eskide kaldi, beni ilgilendirmez, bana anlatma" demeniz gerekiyordu. muhtemelen ablasina soyleyip ablasi kizinca, sen sordun demis siyrilmak icin.
Evet aslında neden böyle demedim diye kızdım kendime birde bana ne dese beğenirsiniz kardeşim ikimizide karşımıza aldı konuştu ben böyle bişey sormadım fakat diyelim ki sordum o zaman neden demedin madem çok önemsiyorsun bunları sorma demedin dedim bana dediği senin fikrini öğrenmeye çalıştım dedi böyle bişey yok

Eğer karşı tarafın huyunu bilip sizi de biliyorlarsa kalın dedilerse bence kalın çünkü lohusa zamani böyle şeyler yaşamak anneyi çok üzer ve ömür boyu da hatirlamasina sebep olur siz büyüklük yapıp kalın bence nasıl olsa içiniz de gönlünüz de rahat gelininizin kardeşinin yaptığı ayıp ve terbiyesizce bence onlar düşünsün sıkmayın canınızı yeğeninizi sevin anneye destek olun bol bol yardımcı olun bebeği ile bu zorlu süreci atlatmasına yardımcı olun alıngan olmanın zamanı değil 🥰

Eğer karşı tarafın huyunu bilip sizi de biliyorlarsa kalın dedilerse bence kalın çünkü lohusa zamani böyle şeyler yaşamak anneyi çok üzer ve ömür boyu da hatirlamasina sebep olur siz büyüklük yapıp kalın bence nasıl olsa içiniz de gönlünüz de rahat gelininizin kardeşinin yaptığı ayıp ve terbiyesizce bence onlar düşünsün sıkmayın canınızı yeğeninizi sevin anneye destek olun bol bol yardımcı olun bebeği ile bu zorlu süreci atlatmasına yardımcı olun alıngan olmanın zamanı değil 🥰
Teşekkür ederim ama gelinimiz bana sürat asar gönül koyar diye tedirginim sonuçta onunda evi istemediğini dile getirirse beni o zaman çekip giderim

Teşekkür ederim ama gelinimiz bana sürat asar gönül koyar diye tedirginim sonuçta onunda evi istemediğini dile getirirse beni o zaman çekip giderim
Evet bence gelininizi böyle olaylarla boğmayin şuan kendi cani ile uğraşıyor dikişleri mikrop kapmış çok Zoe eğer ona gerçekten yardımcı olacaksınız ev işi yemek vs gibi konularda kalın ama yapmayacaksanız bir gün hatır için kalın ve evinize donun kalabalık yapmayın gerek yok he bide lütfen bebeği ikidedir sevelim diye anneden almayın aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum kendisi uyuyacağım biraz bakın vs derse alın onun haricinde bebeği ve anneyi nolur tek bırakın bu güzel zamanı doya doya yaşasınlar 💖

Evet bence gelininizi böyle olaylarla boğmayin şuan kendi cani ile uğraşıyor dikişleri mikrop kapmış çok Zoe eğer ona gerçekten yardımcı olacaksınız ev işi yemek vs gibi konularda kalın ama yapmayacaksanız bir gün hatır için kalın ve evinize donun kalabalık yapmayın gerek yok he bide lütfen bebeği ikidedir sevelim diye anneden almayın aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum kendisi uyuyacağım biraz bakın vs derse alın onun haricinde bebeği ve anneyi nolur tek bırakın bu güzel zamanı doya doya yaşasınlar 💖
Çok teşekkür ederim hanımlar destekleriniz için gerçekten çok üzüldüm

Back