31 yaşındayım. Öğretmenim küçük bir ilçeye atandım ilkokul öğretmeni olarak. Ben buradaki okulda en küçüğüm burdaki öğretmenler aynı memlekette devam etmişler. Buraya ilk atandığımda özellikle sibel (47) ve mustafa (46) hoca bana hep yardımcı oldular. İkisi de evli çocuklu yakın arkadaştılar. Sonra mustafa hoca ağabeyim bildiğim hocam ban birden açılıverdi. Ben seni düşünüyorum sürekli bilmem ne . Ben de doğru olmadığını evli olduğunu söyledim. Bu arada 2. Evliliği. İlk evliliğinden bir kızı 2. Evliliğinden iki oğlu var (4.5 ve 10 yaşında).
Sonra ne olduysa bu sibel hoca bana kötü davranmaya başladı. Bem ikisinin arasında kalıyor gibi hissettim ve mustafa hoca sibel hocanın ona duyguları oldUğunu anlattı.
Ne kadar garip olaylar olduğunu anlayamıyordum. İkisinden de uzaklaştım. Sonra mustafa hoca bu kadınla mesafe koydu bana birgün gelip anlattı. Zaten bütün okul biliyordu konuşmadıklarını. Mustafa hoca bana aşık olduğunu boşanma davası açtığını gösterdi. Ve küçük ilçe olduğu için 1.5 ay sonrasına gün vermişler. Ben bu sefer daha sert çıktım sorun senin evli olman değil sana o gözle bakmıyorum dedim. O da benim yanında kendini çok iyi hissettiğini ve asla vazgeçmeyeceğini vs söyledi. Muhtemelen ben küçük olduğum için kendini iyi hissetti yanımda her şeyi ona soruyordum çünkü.
Sonra boşanma davasına 2 hafta kala öğretmenler odasında telefonu masanın üzerinde bir baktım karısı watsuptan mesaj atıyor. Restorant atmış. Göz ucuyla baktım odada başka öğretmenler de vardı günün nasıl gidiyor aşkım yazdı. Sonra mustafa hoca gelince ben de karınız mesaj attı dedim.
Ne kadar iğrenç yaratıklarsınız vs ağzıma geleni söyledim. Bu kadar kötü biriyle zaten en azından profesyonelliği korurdum derken artık selamlaşmak bile istemediğimi beni rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim. Yoksa müdüre şikayet edeceğim dedim. Müdür beni çok sever. Öğrencilerim vs aram çok iyidir.
Sonra geldi biz boşanıyoruz evraklarımız var neden böyle yazıyor anlamıyorum vs dedi. Ben de her yerden engelledim. İnstagram vs bile görmüyorum. Sonra yalvardı yakardı. Konuşalım edelim kesinlikle kabul etmedim.
Şimdi o sibel hanımla barışmış karısına da dönmüş ve öğretmenler odasında sürekli sohbet muhabbet ediyor. Onun arkasından demediğini bırakmamıştı ahlaksız kadın bilmem neler. Kendimi yalnız hissediyorum.
. Dersime girip çıkıyorum. Öğle arası okul etrafında yürüyorum karşılaşmamak için. Tayin de isteyemiyorum. Ne yapmalıyım?
Nasıl hiçbir şey olmamış gibi o kadınla konuşuyor? Ve bir de ben normal iş hayatıma devam ediyorum ama bana eskisine göre çok kötü davranıyor. Geç kalayım müdürün yanında laf sokuyor vs.. tamamen iletişimi kesince düşman oldu. Aslında hiç umrumda değil sadece okulda konuşmadığım insanlar olunca huzursuz oluyorum. Bana akıl verin nolur?