• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur akıl verin bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım

Bana açıldığı için. Tepkim evli bi adamın açılmasına ve karısıyla konuşmasına.

Karısıyla konuşurken sizden izin alması gerektiğini size düşündüren nedir?
31 yaşındaki gencecik bir kadının 48 yaşındaki adamın peşinden koşmasına sebep olan ne çeşit bir yokluktur diyeceğim ama ben koşmadım ki o koştu diyeceksiniz eminim. Karısından mesaj gelince olay çıkaran siz değilmişsiniz gibi 🙄
Of rezillik resmen.
Üçünden de uzak durun. Yeterince rezil olmuşsunuz zaten. Zamanı gelince tayin istersiniz. Şu an yapacak bir şey yok.

Senin yerinde olsam bu durumu gidip müdüre anlatırım. Ve şunu eklerim başıma bişey gelirse kimin yaptığını bilin diye anlatıyorum derim. Lütfen dikkatli ol, hırs yapması çok tehlikeli olur şimdiye kadar hatalı davranmışsın hesap sorman bile yanlış bundan sonra uzak dur ve asla konuşma.

Adamın karısı kocasına mesaj attı diye kıskançlıktan sinir krizi geçirip ortalık yerde ağzına geleni sayarak kendini rezil etmiş zaten.
Şimdi gidip müdüre ne diyecek?
Yeşilçam filmi gibi, karımı boşayıp seni alacağım dedi ama sözünde durmadı mı diyecek?

Hedefi amaci olmayan insanlar toplanmis kucuk bir ilcede ne yapacagini sasirmis bu islere bulasmis gibi duruyor. Sizin amaciniz olsun öğrencilerinize odaklanin ne bileyim sosyallesemiyorsaniz kucuk yerde evinize gidin kendi dunyanizda basbasa kalin kitap okuyun film izleyin zamaninizi doldurun

Adamın karısı kocasına mesaj attı diye kıskançlıktan sinir krizi geçirip ortalık yerde ağzına geleni sayarak kendini rezil etmiş zaten.
Şimdi gidip müdüre ne diyecek?
Yeşilçam filmi gibi, karımı boşayıp seni alacağım dedi ama sözünde durmadı mı diyecek?
Bana şey gibi geldi adamı yalancı çıkarmaya çalışmış ama tabi yaptığı çok çok hatalı başından müdüre gitmeli ilçe mem’e şikayet etmeliydi! Yine de kendini koruması lazım hem adamdan hem iftiradan

Bana şey gibi geldi adamı yalancı çıkarmaya çalışmış ama tabi yaptığı çok çok hatalı başından müdüre gitmeli ilçe mem’e şikayet etmeliydi! Yine de kendini koruması lazım hem adamdan hem iftiradan
Adamı yalancı çıkarsa nolcak ? Boşancam dedin yalan söylemişsin diye evli adama bekler gibi hesap mı sorcak adamı yalancı çıkarma çabası daha kötü beklentisi var demektir

Erkek milleti yalnız kadın görünce utanmadan böyle bir şansını dener sizden yüz bulmus siz abi gibi görmüssunuz ama niyeti bozukmus malesef. Neden yorucu olsun karakteri zayıf ahlak yoksunu birisiyle muhatap olmak istemiyorum diyin kendinize herkes herkesle konuşmak zorunda mı öğrencilerinizle konuşun öğretmenler odasına az gidin çare bulun işte kendinizce en azından kendinizi toplayana kadar
Konu sahibi adamı abi gibi mi görmüş sizce ?

31 yaşındayım. Öğretmenim küçük bir ilçeye atandım ilkokul öğretmeni olarak. Ben buradaki okulda en küçüğüm burdaki öğretmenler aynı memlekette devam etmişler. Buraya ilk atandığımda özellikle sibel (47) ve mustafa (46) hoca bana hep yardımcı oldular. İkisi de evli çocuklu yakın arkadaştılar. Sonra mustafa hoca ağabeyim bildiğim hocam ban birden açılıverdi. Ben seni düşünüyorum sürekli bilmem ne . Ben de doğru olmadığını evli olduğunu söyledim. Bu arada 2. Evliliği. İlk evliliğinden bir kızı 2. Evliliğinden iki oğlu var (4.5 ve 10 yaşında).
Sonra ne olduysa bu sibel hoca bana kötü davranmaya başladı. Bem ikisinin arasında kalıyor gibi hissettim ve mustafa hoca sibel hocanın ona duyguları oldUğunu anlattı.

Ne kadar garip olaylar olduğunu anlayamıyordum. İkisinden de uzaklaştım. Sonra mustafa hoca bu kadınla mesafe koydu bana birgün gelip anlattı. Zaten bütün okul biliyordu konuşmadıklarını. Mustafa hoca bana aşık olduğunu boşanma davası açtığını gösterdi. Ve küçük ilçe olduğu için 1.5 ay sonrasına gün vermişler. Ben bu sefer daha sert çıktım sorun senin evli olman değil sana o gözle bakmıyorum dedim. O da benim yanında kendini çok iyi hissettiğini ve asla vazgeçmeyeceğini vs söyledi. Muhtemelen ben küçük olduğum için kendini iyi hissetti yanımda her şeyi ona soruyordum çünkü.

Sonra boşanma davasına 2 hafta kala öğretmenler odasında telefonu masanın üzerinde bir baktım karısı watsuptan mesaj atıyor. Restorant atmış. Göz ucuyla baktım odada başka öğretmenler de vardı günün nasıl gidiyor aşkım yazdı. Sonra mustafa hoca gelince ben de karınız mesaj attı dedim.
Ne kadar iğrenç yaratıklarsınız vs ağzıma geleni söyledim. Bu kadar kötü biriyle zaten en azından profesyonelliği korurdum derken artık selamlaşmak bile istemediğimi beni rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim. Yoksa müdüre şikayet edeceğim dedim. Müdür beni çok sever. Öğrencilerim vs aram çok iyidir.

Sonra geldi biz boşanıyoruz evraklarımız var neden böyle yazıyor anlamıyorum vs dedi. Ben de her yerden engelledim. İnstagram vs bile görmüyorum. Sonra yalvardı yakardı. Konuşalım edelim kesinlikle kabul etmedim.

Şimdi o sibel hanımla barışmış karısına da dönmüş ve öğretmenler odasında sürekli sohbet muhabbet ediyor. Onun arkasından demediğini bırakmamıştı ahlaksız kadın bilmem neler. Kendimi yalnız hissediyorum.
. Dersime girip çıkıyorum. Öğle arası okul etrafında yürüyorum karşılaşmamak için. Tayin de isteyemiyorum. Ne yapmalıyım?

Nasıl hiçbir şey olmamış gibi o kadınla konuşuyor? Ve bir de ben normal iş hayatıma devam ediyorum ama bana eskisine göre çok kötü davranıyor. Geç kalayım müdürün yanında laf sokuyor vs.. tamamen iletişimi kesince düşman oldu. Aslında hiç umrumda değil sadece okulda konuşmadığım insanlar olunca huzursuz oluyorum. Bana akıl verin nolur?
Küçüğüm dediginiz 31 yaşındasınız ? Bir insan doğruyu yanlisi ayrıt edemiyorken çocuklara ahlak dersi mi verecek ? İgrencsiniz topluca.

Hangi iftira ? Aynı konuyu okumuyor muyuz ? 🤔
Aynı konuyu okuyoruz ama aynı hayat tecrübesine sahip değiliz anlaşılan. Adam olaylar istediği gibi gitmedi diye herkese gidip bu kız beni sıkıştırdı, karımdan ayrılmamı istedi X hocayla aramı bozdu dese… Bunlar iftira değil mi?

Adamı yalancı çıkarsa nolcak ? Boşancam dedin yalan söylemişsin diye evli adama bekler gibi hesap mı sorcak adamı yalancı çıkarma çabası daha kötü beklentisi var demektir
İşte hatalı davranmış diyorum, doğru bişey yaptığını sanmış ama hatalı bir davranış sergilemiş.

Aynı konuyu okuyoruz ama aynı hayat tecrübesine sahip değiliz anlaşılan. Adam olaylar istediği gibi gitmedi diye herkese gidip bu kız beni sıkıştırdı, karımdan ayrılmamı istedi X hocayla aramı bozdu dese… Bunlar iftira değil mi?

Konunun aşağıdaki kısmını tekrar okuyun isterseniz.
Sonra boşanma davasına 2 hafta kala öğretmenler odasında telefonu masanın üzerinde bir baktım karısı watsuptan mesaj atıyor. Restorant atmış. Göz ucuyla baktım odada başka öğretmenler de vardı günün nasıl gidiyor aşkım yazdı. Sonra mustafa hoca gelince ben de karınız mesaj attı dedim.
Ne kadar iğrenç yaratıklarsınız vs ağzıma geleni söyledim. Bu kadar kötü biriyle zaten en azından profesyonelliği korurdum derken artık selamlaşmak bile istemediğimi beni rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim. Yoksa müdüre şikayet edeceğim dedim. Müdür beni çok sever. Öğrencilerim vs aram çok iyidir.

Sonra geldi biz boşanıyoruz evraklarımız var neden böyle yazıyor anlamıyorum vs dedi. Ben de her yerden engelledim. İnstagram vs bile görmüyorum. Sonra yalvardı yakardı. Konuşalım edelim kesinlikle kabul etmedim.

Bunlari her halukarda yapabilir zaten o adam. Konu sahibi bastan ilgiden hoslanmis gel gel yapmis, taaaa ki karisinin askimli mesajini gorene kadar

Son düzenleme:
Benim anlamadığım şu: Neden yalnız takılmak ya da bir ortamda yalnız kalmak zor geliyor? Kalitesi düşük insanlarla yüz göz olmaktansa tek başıma oturur işime gücüme bakarım. İkide bir trip atar gibi cevaplar yetiştirmek yerine en başında tavrınızı net koyup bir dahaki konuşmaya fırsat vermeyebilirdiniz. Tavrınızın karşı tarafa rahatsız oldum manasında geçtiğini düşünmüyorum. Boşanma evraklarını görecek kadar muhatap olmuşsunuz. Ayrıca iyilik konusunada gelince bir insanın iyilik hatrı kötülüğü dokunana kadardır. Orada o hak biter.

Dipnot: Konu başlığı zaten herşeyi açıklıyormuş.Boşuna yazmak için yorulmuşum

Back