Nolur akıl verin bu adamdan tamamen kurtulmalı mıyım

Okula öğretmenlere bak. Konu yine arsız ahlaksız bir erkek ve 2 kadın. Pardon 3, adamın bir de karısı var. Belki öğrencileriniz yardım eder yol gösterir bir de onlara danışın. Okuldan dün mezun olmuş bugün mesleğe yeni başlamış daha gözü açılmamış genç kız mısınız? 31 yaşındasınız. Birden açılma falan yok mutlaka belli etmiştir. Yav..ak yılışık adamlar kendini belli eder. İlgi hoşunuza gitmiş, önce Sibeli ekarte ederim sonra da karısından boşanır mı dediniz? Yahu 47 yaşındaki evli adam için 2 öğretmen yoluşacak neredeyse.

Üçünüzün de meslekle ilişiği kesilse de yıllardır atama bekleyen perişan halde öğretmenlerin önü açılsa keşke. Siz mi bilgi öğretip öğrenci eğiteceksiniz? Vaktiniz kalıyor mu derse sınava?

Ne açıdan dikkat edeyim yorumlarınıza ihtiyacım var. Uzak duruyorum bazen sabahları karşılaşıyoruz selam bile vermiyorum ama çok gerginim okulda
Baştan mesafe koymalıydınız. Eğer bir mesafe koysaydınız size böyle yaklaşmaya cesaret edemezdi diye düşünüyorum. Telefonuna göz ucuyla bakıp laf atmak filan yanlış. Size karşı hislerini söylediği an mesafeyi koyup tavrınız net olmalı ve kesinlikle cevap vermemeliydiniz.

46 yaşında adamdan etkilenmissiniz çok mu yokluktaydiniz 3. Evliliği size mi yapacaktı tövbe yarabbim nasıl öğretmenlersiniz böyle. Tabiki hiç konuşmayacaksiniz elin evli ahlâksız adamıyla macera arıyor rezil insan. Lütfen kendinize gelin öğretmenliginizi yapın küçük yerde adınız çıkmasin her şey beklenir böyle ahlaksizlardan

Midesizliğe gayet ortak olup, adamın karısıyla ve diğer kadın öğretmenle barışmasından rahatsız olmuşsunuz.
Ben kendimi yüzde yüz suçsuz bulmuyorum ki. Bazı şeylerin ben de farkındayım. Sert çıkmalıydım doğru aramız bozulmasın dedim ama o işler öyle olmuyormuş. Bir şekilde en başta olması gereken şimdi oldu. Zaten ben şikayet vs deyince korktu ve karısına döndü. Belki de hiç boşanmayacaktı bilemiyorum. Ben son durumda ne yapmalıyım. O iki öğretmenin durumunu bildiğim için konuşmuyorum yoksa sibel hocayla aramda problem yok. Konuşsam konuşurum. İşte size bunu soruyorum hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım ne yapayım bilmiyorum

Böyle konuşmayınca dedikodu olur mu acaba ondan emin olamıyorum ama konuşunca da olmuyor. Şu an karşılaşmamak için efor sarfeDiyorum ve yorucu. Konu mide bulandırıcı biliyorum ama iyi değilim. Ağabeyim dediğim babamı tanıyan bana ev bulmaya yardımcı olan biriydi. Kötü biri olmasını kavrayamıyorum

Erkek milleti yalnız kadın görünce utanmadan böyle bir şansını dener sizden yüz bulmus siz abi gibi görmüssunuz ama niyeti bozukmus malesef. Neden yorucu olsun karakteri zayıf ahlak yoksunu birisiyle muhatap olmak istemiyorum diyin kendinize herkes herkesle konuşmak zorunda mı öğrencilerinizle konuşun öğretmenler odasına az gidin çare bulun işte kendinizce en azından kendinizi toplayana kadar

Valla ben adamın ağzına ederim. O bana laf sokamaz. Onu sokarım çıktığı yere.

Yok o onla barışmış yok hakkında bir şeyler demiş yok karısının yazdığını göz ucuyla okudum. Sizene? Ne kadar saçma bir şey.

Karısı mesaj attığında çıldırmışsınız neden ? Bence içten içe hoşunuza gitmiş bu durum burdan bakınca öyle görünüyor.Hiç düşünmedim demişsiniz ama adam ilk nietini belli ettiğinde karısının mesajını okudugunuzdaki gibi ters yapsaydınız zaten devamı gelmeyecekti.

Böyle insanlar çocuk mu eğitiyor şimdi mesajı falan varsa meb'e şikayet edin.Tayininizi aldırın.

İçim çok rahat benim ona bir şey hissetmedim. Bu midesizliği kaldıramıyorum . Bu okulda nasıl dururum bilmiyorum
Hadi ordan lan
adama sorun evli olman değil yazmışsın o laf bile herseyi anlatıyor.birde öğretmen olacak çocuklar bu tiplerin elinde yetişiyor iste (!)ne igrenc midesiz ilişkiler ya.kuyruk sallamış sallamış sonra karısıyla barıştığı zaman kıyameti koparmış burada da konu açıp "ay ivet cinim salak o kadın "dememizi bekliyor hadi ordan lan

Yahu dedikodusu mu kalmış, bütün okul bilmiyor mu sanıyorsunuz? Yeni gelen nisa417 taktı bana kafayı, eşimle de aram bozuluyor demiyor mudur? Kardeş siz gerçekten bu kadar saf mısınız? Ev bulmanıza niye yardımcı oldu, bu haysiyetsiz olmasaydı sokakta mı kalacaktınız? Sizde öyle bir hava var ki bu duruma geldiğinize değil de adamın karısıyla devam etmesine içerlemiş yıkılmışsınız gibi.

47 46 ve 31 yaşında kazık kadar yetişkinlerin öğretmenlerin haline bak. Sonra da özel okul ödemekten milletin iflahı kesiliyor.

Senin yerinde olsam bu durumu gidip müdüre anlatırım. Ve şunu eklerim başıma bişey gelirse kimin yaptığını bilin diye anlatıyorum derim. Lütfen dikkatli ol, hırs yapması çok tehlikeli olur şimdiye kadar hatalı davranmışsın hesap sorman bile yanlış bundan sonra uzak dur ve asla konuşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…