Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu kuruma çizgisine benziyor.Sana tavsiyem kan testi vermen.en garanti yol veya çatlamadan sonra ateş takibi yap sürekli.Adete az kala ateş düşer.eğer hiç düşmezse gebelik oluyprSonradan koyulaşan testim
Canım en doğrusu kan testi vermenSonradan koyulaşan testim
Beklemedeyim canımm kan verdim 20 dakikası kaldı sonuca inşallah güzel haberlerle gelirimsiyahincii___ canım sen neyaptın kan testi verıcektin Insallah pozitiftir haberdar et bizide
Canımm hamileyim çok şükür kan değerim 15 çıktı daha çok çok yeni dedilerAyy Insallah kuzum mutlaka yaz buraya
çok güzel kuşum şimdi 2 günde bir katlanıcak değerin inşallah ıkınkatına kaç gün var regleCanımm hamileyim çok şükür kan değerim 15 çıktı daha çok çok yeni dediler
Regl geçti canım o yüzden korkuyorum biraz düşük gibi geldi değerim inşallah tutunur miniğim banaçok güzel kuşum şimdi 2 günde bir katlanıcak değerin inşallah ıkınkatına kaç gün var regle
Sağlıkla gelsin inşallah. Tebrikler kaçıncı gününüzde kan verdiniz iğne sonrasıCanımm hamileyim çok şükür kan değerim 15 çıktı daha çok çok yeni dediler
Kesinlikle ,korkuyorum aslında ama ilk fırsatta kan vereceğim artıkCanım en doğrusu kan testi vermen
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahCanımm hamileyim çok şükür kan değerim 15 çıktı daha çok çok yeni dediler
Canımmmm gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahCanımm hamileyim çok şükür kan değerim 15 çıktı daha çok çok yeni dediler
Canım ben iğne olmadımSağlıkla gelsin inşallah. Tebrikler kaçıncı gününüzde kan verdiniz iğne sonrası
Çok şükür tebriklerr canımmmKızlarrrrrr ben geldimmmm müjde ilebebeğin kalp atışlarını gördük minik civcivim sağlıklı çok şükür civcivlerim de olabilir şöyle anlatayım şuan us göre 6+1 deyim tek kese göründü iki tane yaklaşan cisimden birisi kesin bebiş kalp atşışı var bir cisimin ise netliği kesin değil kalp atışı daha belli değil yolk kesesi de olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi değerinde yüksek dedi ama şuan için bişi diyip yanılamam dedi ayın 7snde tekrar kontrolüm var hayırlısı neyse o olsun en son değerim 5.haftamda 10240.58 di paylaşmak istedim rabbime emanet kısmetimiz de ne varsa rabbim onu nasip etsinsizce nası ilerler yoldaşlarımmmmm?Bakın bugün güzel haberler bir gebemiz daha mevcut hep güzel haberler alalım dualarım hepinizle varsa çifte dua alıyorsunu rabbim yanınız da olsun
Yengem de ters rahimli ve bunu doğumda öğrendi 2 çocuğu var hiç dert etme:)))Kızlaarrrr size bir şey sormam lazım. Bugün hah çektirdim ve rahimin ters olduğunu öğrendim bu sorun olur mu sizce?
Sağlıkla büyüsün minnoşun canım benim veya minnoşların çok sevindim Ne güzel çoğalıyor gebelik haberleri.İnŞAllah burdan hepimiz hamile olarak çıkarız bu ay inşallahKızlarrrrrr ben geldimmmm müjde ilebebeğin kalp atışlarını gördük minik civcivim sağlıklı çok şükür civcivlerim de olabilir şöyle anlatayım şuan us göre 6+1 deyim tek kese göründü iki tane yaklaşan cisimden birisi kesin bebiş kalp atşışı var bir cisimin ise netliği kesin değil kalp atışı daha belli değil yolk kesesi de olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi değerinde yüksek dedi ama şuan için bişi diyip yanılamam dedi ayın 7snde tekrar kontrolüm var hayırlısı neyse o olsun en son değerim 5.haftamda 10240.58 di paylaşmak istedim rabbime emanet kısmetimiz de ne varsa rabbim onu nasip etsinsizce nası ilerler yoldaşlarımmmmm?Bakın bugün güzel haberler bir gebemiz daha mevcut hep güzel haberler alalım dualarım hepinizle varsa çifte dua alıyorsunu rabbim yanınız da olsun