Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Benimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak ya🫠 işte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldım ❤️

inşallah canım yaaa❤️bakalım nası olcak ama saymamalı diye düşünüyorum bende iğne günü hariç bugün 9.günü ay hayırlısı ile inşallah❤️
benimde bugün 6.gün. Ama iğne gününü saymadım ben yolu yarıladım🙃

Benimde iğne öncesi ilişki olmuştu o yüzden bildiğim için seninde durumu olabilir diyorum ay çok heycanlı ama dur bakalım aynı benim gibi olcak ya🫠 işte iğne gününü yine de sayma sen bence saymadan ilerle daha iyi oluyor ben ilk iğnemde saydım çok yanıldım ❤️

inşallah canım yaaa❤️bakalım nası olcak ama saymamalı diye düşünüyorum bende iğne günü hariç bugün 9.günü ay hayırlısı ile inşallah❤️
Sen gittin mi hastaneye canım bakyırdınmı beta hcg

benimde bir kızım var ikinci çok zor yaa çok yıpratıcı geçti. düşük yaptım sonra olmadı şimdi tedavi sürecindeyim
Ya ne diceğimi bilemedim zor tecrübelide olsan zor inşallah olur bu ay tedaviniz olumlu olur
Kızım Çok yalnız arkadaş canlısı kardeşi olsun istiyorum o yüzden nasıl olur bilmiyorum bu ilk Ayımdı deniyeli olmadı 3 yaşında birlikte büyürler dedim benimde zor olucak gibi 1 yıldır geçmeyen egzama var elimde o beni daha çok yıpratıyo, doktoruma kontrole gittim kilodan dolayı zayıflamamı önerdi yoksa zor geçer hamileliğin dedi veremiyorum denemedimde zaman kaybetmekte istemiyorum kızım büyüyo öyle her anlamda yıpranıyosun, ne kadar süre denediniz 2. İçin

Insallah bebegım ya beklicez bakalom birazdaha sabır edicem 🥰🥰🥰🫶🏻

Canım bugün kontrolum saat 4te kese görünmüştğ geçen hafta bu hafta artık bebek ve kalp atışı beta bakılmıcak artık🥰❤️
İkiz varsa bugün belli olur mu peki ❤️Güzel haberlerle gel inşallah canım

Olur bence artık benek görünür çünkü allahın izniyle kese de bakalım valla saat geçmiyor🫣🥹
Canım bende hiç kaşık ağrısı batma vs olmuyor ya normalmiş ama bakıyorum forumlara 😂😂Önceki aylara oranla çok rahat geçiyorum.Ara ara yanma gibi bişey oluyor sadece şuan yazarken de oluyor

Selam kızlar.
Ben pazar günü test yaptım yine iğneden sonra 15.günümde yani.cuma da silikti ama pazar da silik çıktı ,birkaç saat sonra baktım koyulaşmış.
Sonrasında daha test yapmadım .
Bugün 16.günüm ve regl olmadım ,2 3 gündür regl olacakmış gibi akıntı ve hafif ağrılar oluyor ama hala olmadım .geçen ayki iğnede 16.gün regl olmuştum Buarada.onda silik bile yoktu ve hcg 0,91 di zaten.
Şimdi sonradan biraz Daha koyulaşan testimi ekliyorum.
Böyle bir şey yaşayan ya da fikri olan varsa çok sevinirim

X