Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Tabi canımmmm hiç gözün görmüyo bazı şeyleri vallahi benim de öyle başkası olsa yatak döşek olur benim hiç umrumda bile değil o kadar güzel aminnn inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ben 6aydır tedavi sürecindeyim bu son iğnemde oldu çok şükür aminnn inşallah çok teşekkür ederim canım

amin inşallah canım çatlatma iğnesini o zaman birden fazla oldun öyle mi.

Günaydın kızlarr iyi pazarlar hepinize birazdan eve geçip 9.Gün testimi yapıp atıcam size
Umutsuzluga kapılmak istemesemde içimde regl olacakmısım gibi bir his var bakalım önümüzdeki 4gün içinde tamamen netleşir hepinizin çok güzel bir gün geçirmesini diliyorum...
Hayırlı haberlerle başlarız inşallah yeni haftaya

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-22-10-32-45-80_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar tamamen silinmiş sadece bir dağılma var yarın sabah ne durumda olcak bakalım regle 3 günüm var bu arada

Son düzenleme:
Arkadaşlar bata 3 gün var bugün regl oldum sanırım kahverengiden biraz daha kırmızıya dönük yerleşme olduğunu sanmıyorum geçen ayda 3 gün erken regl oldum folik asit kullanmaya başlamıştım onun etkisi mi bilmiyorum test yaptım şimdi negatif olmamış bu ay

Follik asit böyle bir etki yapmaz kuzum iğnenin kacıncı günü

Follik asitin öyle bir etki yaptıgını dıymadım canım hiç yani adeti erken getircegini felan bir bilgim yok ama kanama miktarında cok önemli tabi kendini takip et eğer kanaman bir gün sürerse mutlaka doktora git bir kan ver bencd

doktorum yumurtalıklarınıda düzene sokar dediği için ona yordum aslında geç yumurtladım erken olucağımı düşünmemiştim bakalım şuan az kontrool ettim akşama kadar belli olur regl se eğer

doktorum yumurtalıklarınıda düzene sokar dediği için ona yordum aslında geç yumurtladım erken olucağımı düşünmemiştim bakalım şuan az kontrool ettim akşama kadar belli olur regl se eğer
Yerleşme kanamaı kahvrengimsi pembemsi oluyor diye duymuştum takip et sen

Kızlarr banada yardım eder misiniz bat 3 gün geçti 4 tane test yaptım hepsi böyle silik çıktı gebelik var mıdır sizce bakr mısınız testime

Eklentiler

• 3666BDED-BC2D-44D0-8418-B728A6ECB04F.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 41
Amin kuzum ilk denemenmi herhangi bir tedavi gördünmü peki
Yok canım daha yeni 4 5 aydır deniyoruz bide bu prodoctorun testini 6’lı almıştım ben 4’ü bu şekilde silik çıktı birini de bekar olan kuzenime yaptırdım baktım onda basbaya belli tek çizgi yani testte de bozukluk yok gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…