Tabi canımmmm hiç gözün görmüyo bazı şeyleri vallahi benim de öyle başkası olsa yatak döşek olur benim hiç umrumda bile değil o kadar güzel aminnn inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ben 6aydır tedavi sürecindeyim bu son iğnemde oldu çok şükür aminnn inşallah çok teşekkür ederim canımyaaa ne güzel inşallah bizde görürrüz o günler güzel haberler veririz burdan canımolsunda razıyım bulantıya bilmem neye
amin inşallahh canım sen kaç senelik evlisin ne zamandır deniyorsunuz. çok şükür inşallah hayırlısıyla büyüt bebelerini
amin inşallahTabi canımmmm hiç gözün görmüyo bazı şeyleri vallahi benim de öyle başkası olsa yatak döşek olur benim hiç umrumda bile değil o kadar güzel aminnn inşallah rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin ben 6aydır tedavi sürecindeyim bu son iğnemde oldu çok şükür aminnn inşallah çok teşekkür ederim canım
Günaydın kızlarr iyi pazarlar hepinize birazdan eve geçip 9.Gün testimi yapıp atıcam size
Umutsuzluga kapılmak istemesemde içimde regl olacakmısım gibi bir his var bakalım önümüzdeki 4gün içinde tamamen netleşir hepinizin çok güzel bir gün geçirmesini diliyorum...
Hayırlı haberlerle başlarız inşallah yeni haftaya
Follik asit böyle bir etki yapmaz kuzum iğnenin kacıncı günüArkadaşlar bata 3 gün var bugün regl oldum sanırım kahverengiden biraz daha kırmızıya dönük yerleşme olduğunu sanmıyorum geçen ayda 3 gün erken regl oldum folik asit kullanmaya başlamıştım onun etkisi mi bilmiyorum test yaptım şimdi negatif olmamış bu ay
İğne vurulmadım ben normal denedim yumurtalıkları düzene sokuyo ya hani o yüzden mi erken oluyorum demek istedim normal de geç olurdum hattaFollik asit böyle bir etki yapmaz kuzum iğnenin kacıncı günü
doktorum yumurtalıklarınıda düzene sokar dediği için ona yordum aslında geç yumurtladım erken olucağımı düşünmemiştim bakalım şuan az kontrool ettim akşama kadar belli olur regl se eğerFollik asitin öyle bir etki yaptıgını dıymadım canım hiç yani adeti erken getircegini felan bir bilgim yok ama kanama miktarında cok önemli tabi kendini takip et eğer kanaman bir gün sürerse mutlaka doktora git bir kan ver bencd
Yerleşme kanamaı kahvrengimsi pembemsi oluyor diye duymuştum takip et sendoktorum yumurtalıklarınıda düzene sokar dediği için ona yordum aslında geç yumurtladım erken olucağımı düşünmemiştim bakalım şuan az kontrool ettim akşama kadar belli olur regl se eğer
Canım bu testler cok yanıltır diyorlar ama seninki baya pembe kaset test yaparmısın bide erken degıl kasetEki Görüntüle 3195431
Kızlarr banada yardım eder misiniz bat 3 gün geçti 4 tane test yaptım hepsi böyle silik çıktı gebelik var mıdır sizce bakr mısınız testime
Tamam canım bugün nöbetçi eczane bulabilirsem alacağım kaset test inşallah vardır ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım bu testler cok yanıltır diyorlar ama seninki baya pembe kaset test yaparmısın bide erken degıl kaset
Amin kuzum ilk denemenmi herhangi bir tedavi gördünmü pekiTamam canım bugün nöbetçi eczane bulabilirsem alacağım kaset test inşallah vardır ya Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Yok canım daha yeni 4 5 aydır deniyoruz bide bu prodoctorun testini 6’lı almıştım ben 4’ü bu şekilde silik çıktı birini de bekar olan kuzenime yaptırdım baktım onda basbaya belli tek çizgi yani testte de bozukluk yok gibi gözüküyorAmin kuzum ilk denemenmi herhangi bir tedavi gördünmü peki
kuzum iyice baktım sımdı testte senin test baya pembe bence hamilesin senİnşallah vardır kuzum kaset test yap durumunh bildir bizlerede
Yaa bana umut oldunuz iyiki varsınızkuzum iyice baktım sımdı testte senin test baya pembe bence hamilesin sen
Güzel haberlerle gel kuzumYaa bana umut oldunuz iyiki varsınızbide ilk gebeliğim olacak inşallah hayırlısıyla vardır burdan haber vereceğim