Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kizlar birsey soracam ben iliski sirasinda çok yanma hissettim acaba neyden dolayı

Merhaba canim kadınlar, öncelikle hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum
İlk sayfadan okudum ama 80 sayfa varmış hepsini okuyamadan buraya geçtim o yüzden sizlerin durumuna hakim değilim fakat bende birkaç şey sormak isterim
1 yıllık evliyim tedaviye başladım doktorum letrozol diye bir ilaç verdi beş tane şeklinde adetin 2 günü başladım ve bitti bu pazartesi igne için kontrolle gideceğim, sorum şu ilacın 3.gunu ve hala devam eden lekelenme şeklinde kahvemsi akintim var ve bacaklarım çok sızlıyor bu belirtileri yaşayan var mı?

canım kullandığın ilacı hiç duymadım hiçbir bilgim yok, ben femara kullandım burdaki kuzular da klomen ve femara kullandılar diye biliyorum. bu ilacı hiç duymamıştım ama muhtemelen bizim kullandıklarımızın işlevindedir diye düşünüyorum. ben femara bitiminde regl oldum. halbuki reglim bir hafta önce bitmişti doktoruma sordum ve normal olduğunu söylemişti. neden olduğunu maalesef bilmiyorum

Teşekkürler cevabın için ya sanırım normaldir bende bilmiyorum pazartesi bakacagiz belki bende regl olurum senin gibi eğer böyle bir etkisi varsa kısmet artık.
Sanirim beklemedisin çok güzel haberler almanı dilerim bu arada regl olduysan şimdi ikinci denemede misin?

Kızlarr selam çatlatma iğnemi oldum ve cuma aşılama günüm benim için de dua edin olurr muu

bilmiyorum canım ümitlenmek de istemiyorum karamsar olmak da istemiyorum. gün içinde iş telâşından hiç aklıma bile gelmiyor ama gece olunca canım sıkılıyor işte
İçini ferah tut canım Allah ne zaman isterse o zaman olur

Kızlar iğneden sonra 12.günüm sabah şimdi testi yaptım ama sanırım negatif .
Psikolojik olarak baya etkiledi beni gerçekten .
Sanırım artık hsg felan çeker doktor bilmiyorum.
Moralim gerçekten bozuldu

Canım değerlerin artışları gayet normal ama ikiz olursa iki hafta sonra tam olarak kendini belli eder inşallah.

Canım iğne gününü saymadan 15. Gün sabahı tekrar yap herkeste Betahcg hemen idrara geçmiyor çünkü

Günaydın kızlar.Ateş takibi yapan varmı içinizde ben çatlamanın oluo olmadığını anlamak için yaparım her ay.bu sabah ateşim 36.5 çıktı.dğn 36.3tü

Ayy evet ya sizle konuştuğum da öğrendiğim geceyi hiç unutamam valla sen benim için mi dedin tek yumurta ikizi diyeeeay bana bişiler oluyo
çok sevindim yaa maşallah hayırlısıyla kucağına al inş. darısı bizim başımıza dua et bize olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…