- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum canım ümitlenmek de istemiyorum karamsar olmak da istemiyorum. gün içinde iş telâşından hiç aklıma bile gelmiyor ama gece olunca canım sıkılıyor işteKötü düşünme canım bazen belirti olmayabir
iğne vurulduysan ondandır kuzum bende de olduKizlar birsey soracam ben iliski sirasinda çok yanma hissettim acaba neyden dolayı
canım kullandığın ilacı hiç duymadım hiçbir bilgim yok, ben femara kullandım burdaki kuzular da klomen ve femara kullandılar diye biliyorum. bu ilacı hiç duymamıştım ama muhtemelen bizim kullandıklarımızın işlevindedir diye düşünüyorum. ben femara bitiminde regl oldum. halbuki reglim bir hafta önce bitmişti doktoruma sordum ve normal olduğunu söylemişti. neden olduğunu maalesef bilmiyorumMerhaba canim kadınlar, öncelikle hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum
İlk sayfadan okudum ama 80 sayfa varmış hepsini okuyamadan buraya geçtim o yüzden sizlerin durumuna hakim değilim fakat bende birkaç şey sormak isterim
1 yıllık evliyim tedaviye başladım doktorum letrozol diye bir ilaç verdi beş tane şeklinde adetin 2 günü başladım ve bitti bu pazartesi igne için kontrolle gideceğim, sorum şu ilacın 3.gunu ve hala devam eden lekelenme şeklinde kahvemsi akintim var ve bacaklarım çok sızlıyor bu belirtileri yaşayan var mı?
İçini ferah tut canım Allah ne zaman isterse o zaman olurbilmiyorum canım ümitlenmek de istemiyorum karamsar olmak da istemiyorum. gün içinde iş telâşından hiç aklıma bile gelmiyor ama gece olunca canım sıkılıyor işte
Evet iğne vurdum ama böyle kalıcı bir yanma değildi hemen geçtiiğne vurulduysan ondandır kuzum bende de oldu
Yok lekelenme olmadı benimlekelenme oluyor mu peki bu arada ertesi günüde değerlendirin ama şartlanmadan kafadan onu atarak bu çok etkiliymiş
Canım ilk idrarla yapıp at istersen bizekızlar iğnenin 13. günündeyim hiçbir belirtim yok test yapmaya da korkuyorum gebelik yok mu sizce
KdoeöKizlar birsey soracam ben iliski sirasinda çok yanma hissettim acaba neyden dolayı
Canım değerlerin artışları gayet normal ama ikiz olursa iki hafta sonra tam olarak kendini belli eder inşallah.Kızlar yaaa kafam sa deli sorular değerlerim sizce normal mi yükselmiş yoksa ikiz gebelik mi ben bu değerler nası artıyo kaç oluyo bi anlamadım gitti
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
18.ocak 10240.58
Gebelik haftam 5+5 gösteriyordün doktorumda ikiz olabilir dedi kaç olması gerekliydi ya da normali ne olması gerekir?
Canım iğne gününü saymadan 15. Gün sabahı tekrar yap herkeste Betahcg hemen idrara geçmiyor çünküKızlar iğneden sonra 12.günüm sabah şimdi testi yaptım ama sanırım negatif .
Psikolojik olarak baya etkiledi beni gerçekten .
Sanırım artık hsg felan çeker doktor bilmiyorum.
Moralim gerçekten bozuldu Eki Görüntüle 3194021
Tamam canım inşallah .Canım iğne gününü saymadan 15. Gün sabahı tekrar yap herkeste Betahcg hemen idrara geçmiyor çünkü
İnşallah hayırlı haberler ileTamam canım inşallah .
6.günden beri negatif benim
çok sevindim yaa maşallah hayırlısıyla kucağına al inş. darısı bizim başımıza dua et bize olur mu canımAyy evet ya sizle konuştuğum da öğrendiğim geceyi hiç unutamam valla sen benim için mi dedin tek yumurta ikizi diyeeeay bana bişiler oluyo