Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kız uzaktan akrabada sayılır mı dur bakalım bazıları hızlı artış gösterebilir diyor valla analamadm ba
Bak kuzum söyle anlatayım eğer tek kese görmüşsün bu tek ihtimali verir o da tek yumurta ikizi değerini hesapladigim zaman her gün iki kat olmuyor mu seninki fazla biraz buda kalp atışını duymaya gittiğinde öğreneceksin ve bize diyeceksin ve bizi mutlu edeceksin

Çatlamaya hazırlanıyor kuzum bendede öyle oldu
Öyle mi diyorsunuz kizlar ayıp olmasın özür dileyerek diyorum ben namaz kıldım biraz geçtikten sonra eşimin yanına bir kere gitmeyi düşünüyorum birde sabah namazından sonra bir kere gitmeyi düşünüyorum sizce sorun olmaz demi

Ayyy evett bekliyoruz dört gözle

Ya canım öyle mi diyorsunnnn bitanem dün hiç girip bakmadım doktor birde aşlevi bi kaç şeyler vardı onlarla ilgilendik kusurua bakma testin negatif mi oldu ne oldu?
Evet canım dün days comfort yaptım negatif çıktı sonrasında hayalet çizgi çıktı ama hep çıkıyormuş bu testlerde, Bu sabah da artımed kaset test yaptım yine negatif ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…