Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Adetim de pek değişiklik yapmadı canım aynı geldi sadece günü bir iki gün ku
Adetim de pek değişiklik yapmadı canım aynı geldi sadece günü bir iki gün değişti
Bıraktıktan sonra mı değişmedi klomen kullanırken mi? Düzenlidir sizinki muhtemelen benim hep erken oluyordu 28 günde olmaya başladım bıraktıktan sonrada etkisi sürüyor galiba hala olmadım da

Kızlar yaaa kafam sa deli sorular değerlerim sizce normal mi yükselmiş yoksa ikiz gebelik mi ben bu değerler nası artıyo kaç oluyo bi anlamadım gitti
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
18.ocak 10240.58
Gebelik haftam 5+5 gösteriyordün doktorumda ikiz olabilir dedi kaç olması gerekliydi ya da normali ne olması gerekir?

Değer çok iyi gidiyor maşallah ailede ikiz varmı hiç

2 günde en az %60 artması gerektiği düşünülürse maksimum 8000 lerde olması gerek hcg nin yüksek çıktığı için ikiz olabilir diyor düşük bir ihtimal.. benim son duruma yanıt yazmadın yıkığım

İki civciv geliyor bencee

Ya canım öyle mi diyorsunnnn bitanem dün hiç girip bakmadım doktor birde aşlevi bi kaç şeyler vardı onlarla ilgilendik kusurua bakma testin negatif mi oldu ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…