Adetim de pek değişiklik yapmadı canım aynı geldi sadece günü bir iki gün ku
Bıraktıktan sonra mı değişmedi klomen kullanırken mi? Düzenlidir sizinki muhtemelen benim hep erken oluyordu 28 günde olmaya başladım bıraktıktan sonrada etkisi sürüyor galiba hala olmadım daAdetim de pek değişiklik yapmadı canım aynı geldi sadece günü bir iki gün değişti
Evet iğnesiz agrıyla çatladıgını hissettim zaten ama bu ay kullanmadım enerjim gitti Allah büyük ya klomenide önermeyenler varİki ay iğnesiz mi içtin canin
Evet iğnesiz agrıyla çatladıgını hissettim zaten ama bu ay kullanmadım enerjim gitti Allah büyük ya klomenide önermeyenler var
Aynen öyle kafaya göee yapmayın ilaçları lütfenHerkesin ilaca başlama günü farklı ve yumurtanın büyüme hızı vs bunlar hepsi kişiye göre ayarlanıyor o yüzden doktorun hangi gün baslamanı söylediyse o gün baslaman uygun olan@morganlafaye
Bnde istanbuldayım gebelik olursa şansımı deneyeceğimBen yumurtlama takibinde hep alttan oldum ama gebe değerim olunca hiç alttan olmadım.Zehra Çetinkale canım istanbul da
Değer çok iyi gidiyor maşallah ailede ikiz varmı hiçKızlar yaaa kafam sa deli sorular değerlerim sizce normal mi yükselmiş yoksa ikiz gebelik miben bu değerler nası artıyo kaç oluyo bi anlamadım gitti
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
18.ocak 10240.58
Gebelik haftam 5+5 gösteriyordün doktorumda ikiz olabilir dedi kaç olması gerekliydi ya da normali ne olması gerekir?
2 günde en az %60 artması gerektiği düşünülürse maksimum 8000 lerde olması gerek hcg nin yüksek çıktığı için ikiz olabilir diyor düşük bir ihtimal.. benim son duruma yanıt yazmadın yıkığımKızlar yaaa kafam sa deli sorular değerlerim sizce normal mi yükselmiş yoksa ikiz gebelik miben bu değerler nası artıyo kaç oluyo bi anlamadım gitti
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
18.ocak 10240.58
Gebelik haftam 5+5 gösteriyordün doktorumda ikiz olabilir dedi kaç olması gerekliydi ya da normali ne olması gerekir?
Kuzum sen regl olmadın daha dimi2 günde en az %60 artması gerektiği düşünülürse maksimum 8000 lerde olması gerek hcg nin yüksek çıktığı için ikiz olabilir diyor düşük bir ihtimal.. benim son duruma yanıt yazmadın yıkığım
İki civciv geliyor benceeKızlar yaaa kafam sa deli sorular değerlerim sizce normal mi yükselmiş yoksa ikiz gebelik miben bu değerler nası artıyo kaç oluyo bi anlamadım gitti
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
18.ocak 10240.58
Evet doğal yolla olmuştu . Ama tabi yaş ilerliyor sorunlar çıkıyor benim düşüncem hpv virüsü acaba etkiliyormu yumurtalarıKuzum olur neden olmasın bak varmış zaten cocugunda o doğal yoldanmı olmuştu
Hiç bilgim yok canım o konuda kaç yaşındasın kiEvet doğal yolla olmuştu . Ama tabi yaş ilerliyor sorunlar çıkıyor benim düşüncem hpv virüsü acaba etkiliyormu yumurtaları
TeşekkürlerErken gebelik değil normal kaset test ile yapın.11.gün erken.12.gün ve sonrasında test yapın demişti bana doktorum.
Yok dedemin kardeşinde var birde kocamın teyzesinde o kadarDeğer çok iyi gidiyor maşallah ailede ikiz varmı hiç
Ya canım öyle mi diyorsunnnn2 günde en az %60 artması gerektiği düşünülürse maksimum 8000 lerde olması gerek hcg nin yüksek çıktığı için ikiz olabilir diyor düşük bir ihtimal.. benim son duruma yanıt yazmadın yıkığım
Tek taraflımı kuzum benim öyleydiKizlar kasigim çok agiriyor
Çok normal bitanem iğneden dolayıKizlar kasigim çok agiriyor