Doktorumla konuştum regl bitiminde gel dedi. Ama hala sökülemedm kahverengi akıntı şeklinde ve yumurtlama zamanında uzayan akıntı olurya öyle çok az geliyor benim regl genelde hemen kırmızıya dönerdi ve baya yoğun başlardı öyle değil bakalım ne olacakDoktora git kuzum bence
Aaa merhaba canım hoşgeldin evet o iğnemde konuştuğumuz da tuttu çok şükür aminn inşallahMerhaba canım bayadir girmiyorum en son negatiffi görünce girmemistim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun
Aminnnn kızlarrr bol bol değerlendirKesinlikle canım inşallah hepimiz hayırlısıyla bu ay öğreniriz
Ne güzel canım ben yine ikinciyi vurdurdum bu ay umudum çok ama bilmiyorum 5 yumurtam oluştu bide rahim filmi çektirdimAaa merhaba canım hoşgeldin evet o iğnemde konuştuğumuz da tuttu çok şükür aminn inşallah
Aynen öyle kuzumHayırlısı olsun ilher acıya razıyız yeter ki olsun en azından icimiz rahat olur
Stres yapma kuzum o bile etkiliyor kanamanın miktarınıDoktorumla konuştum regl bitiminde gel dedi. Ama hala sökülemedm kahverengi akıntı şeklinde ve yumurtlama zamanında uzayan akıntı olurya öyle çok az geliyor benim regl genelde hemen kırmızıya dönerdi ve baya yoğun başlardı öyle değil bakalım ne olacak
Valla canım çok yumurtanın oluşması önemli değil umarım birtanesi sağlıkla büyür ve çatlar önemli olan o benim tek yumurta ile oldu önemli olan o hayırlısı ile inşallah tutunsunNe güzel canım ben yine ikinciyi vurdurdum bu ay umudum çok ama bilmiyorum 5 yumurtam oluştu bide rahim filmi çektirdim
İğne vurulduktan bir gün sonra aşırı ağrım oldu şuan bir şey yok belirti sende nasıldıValla canım çok yumurtanın oluşması önemli değil umarım birtanesi sağlıkla büyür ve çatlar önemli olan o benim tek yumurta ile oldu önemli olan o hayırlısı ile inşallah tutunsun
canım zaten iğnemi olduğumsa sizinle tüm belirtileri söylemiştim sadece 5.gün bi batmam bardı o kadar sonrası bel ağrısı ortadan kayboldun cvpta vermeyince diğer belirtileri paylaşamadım seninleİğne vurulduktan bir gün sonra aşırı ağrım oldu şuan bir şey yok belirti sende nasıldı
Evet haklısın . Getçekten insan stres yapıyor ya ilk hamileliğimde süpriz olmuştu hiç böyle strese gerek kalmamıştıStres yapma kuzum o bile etkiliyor kanamanın miktarını
Olur canım allahın izni ileEvet haklısın . Getçekten insan stres yapıyor ya ilk hamileliğimde süpriz olmuştu hiç böyle strese gerek kalmamıştışimdi 7 yıl geçti kızım 7 yaşında . Olmazda korkusu var sanrm bnde
Kuzum olur neden olmasın bak varmış zaten cocugunda o doğal yoldanmı olmuştuEvet haklısın . Getçekten insan stres yapıyor ya ilk hamileliğimde süpriz olmuştu hiç böyle strese gerek kalmamıştışimdi 7 yıl geçti kızım 7 yaşında . Olmazda korkusu var sanrm bnde
Kuzum doktorun kacıncı günde baslamanı söyledikızlar ben ikinci kutuya başlayacağım.cuma günü kontole gideceğim.adetin 5. günü olacak gecikmiş olmam dimi ilaca başlamak için.çok kanamam var anca azalır muayne ediyor bir de alttan
Klomene zaten 5.gunu başlıyor canım olmaz geç diye düşünüyorum eğer o ilacsakızlar ben ikinci kutuya başlayacağım.cuma günü kontole gideceğim.adetin 5. günü olacak gecikmiş olmam dimi ilaca başlamak için.çok kanamam var anca azalır muayne ediyor bir de alttan
Selam arkadaşlar klomen bende kullandım 5. Gün başladım 2 ay olmadı. Bu ay bıraktım canım sıkıldı. Sizİn klomen kullanırken adetinizde değişiklik oldumu??? Ben kullanmayı bıraktım bu ay ama etkisi devam ediyor galibaKlomene zaten 5.gunu başlıyor canım olmaz geç diye düşünüyorum eğer o ilacsa
Herkesin ilaca başlama günü farklı ve yumurtanın büyüme hızı vs bunlar hepsi kişiye göre ayarlanıyor o yüzden doktorun hangi gün baslamanı söylediyse o gün baslaman uygun olanKlomene zaten 5.gunu başlıyor canım olmaz geç diye düşünüyorum eğer o ilacsa
Adetim de pek değişiklik yapmadı canım aynı geldi sadece günü bir iki gün değiştiSelam arkadaşlar klomen bende kullandım 5. Gün başladım 2 ay olmadı. Bu ay bıraktım canım sıkıldı. Sizİn klomen kullanırken adetinizde değişiklik oldumu??? Ben kullanmayı bıraktım bu ay ama etkisi devam ediyor galiba
İki ay iğnesiz mi içtin caninSelam arkadaşlar klomen bende kullandım 5. Gün başladım 2 ay olmadı. Bu ay bıraktım canım sıkıldı. Sizİn klomen kullanırken adetinizde değişiklik oldumu??? Ben kullanmayı bıraktım bu ay ama etkisi devam ediyor galiba