Bakalım bekle kuzumm olana kadarOlmadım yavrum bekliyorum yarın 18. Gün yarın da gelmezse kan testi vericem cuma günü çıkmayacak biliyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bekle kuzumm olana kadarOlmadım yavrum bekliyorum yarın 18. Gün yarın da gelmezse kan testi vericem cuma günü çıkmayacak biliyorum da
Canım bunu anca gebelik geçiren biri iyi yorumlar zannımcaKızlar yaaa kafam sa deli sorular değerlerim sizce normal mi yükselmiş yoksa ikiz gebelik mi ben bu değerler nası artıyo kaç oluyo bi anlamadım gitti
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
18.ocak 10240.58
Gebelik haftam 5+5 gösteriyordün doktorumda ikiz olabilir dedi kaç olması gerekliydi ya da normali ne olması gerekir?
Benim sabah işyerindeylen 1 kez akıntım oldu fazlaydı eve geldim daha Olmadı Bence o zaman çatladı gibimge eliyor Eve gelip değerlendirdik nolur nolmazKizlar iki tarafta agiriyor ve akintim son bir saat çok yoğun oldu
Varsa yarın çıkar.yarın yapın benceTeşekkürler
Cuma günü kaset test ile yapayım
Aminn inşallah canımBende öyle düşünüyorum inşallah bu ay olur bebesim
Kısmet artıkDedenin kardeşi uzak olmuyor kii
Ay evet canım hayırlısı inşallah bakalım kader kısmet olursa şok olurum yani valla bide siz ne deseniz çıkıyo başımaBak kuzum söyle anlatayım eğer tek kese görmüşsün bu tek ihtimali verir o da tek yumurta ikizi değerini hesapladigim zaman her gün iki kat olmuyor mu seninki fazla biraz buda kalp atışını duymaya gittiğinde öğreneceksin ve bize diyeceksin ve bizi mutlu edeceksin
Ay be bilim aşkım hepimiz ayrı doktoralar yapmış gibiyizherşeye hakşm olunca belki biri el atar dedimCanım bunu anca gebelik geçiren biri iyi yorumlar zannımca
Hadi hayırlısı iki civciv olabilir ozaman sağlıkla gelsinler inşallahYok dedemin kardeşinde var birde kocamın teyzesinde o kadar
Ay bilmiyorum ki valla değere öyle diyorlar hesapladığımda en en fazla 8 bin olması gerekli diyorlar valla ama bazen olmadan da yükselebilirmiş kader kısmetHadi hayırlısı iki civciv olabilir ozaman sağlıkla gelsinler inşallah
30 yaşındayım ben .Hiç bilgim yok canım o konuda kaç yaşındasın ki
İyi yaptın vallahaBenim sabah işyerindeylen 1 kez akıntım oldu fazlaydı eve geldim daha Olmadı Bence o zaman çatladı gibimge eliyor Eve gelip değerlendirdik nolur nolmaz
Insallah bu da gönlünce olurAy evet canım hayırlısı inşallah bakalım kader kısmet olursa şok olurum yani valla bide siz ne deseniz çıkıyo başıma
anladım cnm hadi inşallah hamilesindir. benim diğer yumurtalarım da çatlamak bilmedi. klomenin 4.günü öatladı akıntıdan bildim. ama bi daha da öyle bi akıntı gelmediKuzum adet günüm 25ocak sanırım gebelik varmı diye bakıcak olmazsam adet
Aminn bitanem hepimizin inşallahhhhInsallah bu da gönlünce olur
lekelenme oluyor mu peki bu arada ertesi günüde değerlendirin ama şartlanmadan kafadan onu atarak bu çok etkiliymişBenim sabah işyerindeylen 1 kez akıntım oldu fazlaydı eve geldim daha Olmadı Bence o zaman çatladı gibimge eliyor Eve gelip değerlendirdik nolur nolmaz
Bilmem kiKuzum normalde araştırılıyor diye biliyorum ben neden baktırmadı doktorum acaba
Var mı ailede kuzumAy kuzıçum sağlıklı olsunlarda valla hiç bilmiyoruz bizde tek kese varsı
Kötü düşünme canım bazen belirti olmayabirkızlar iğnenin 13. günündeyim hiçbir belirtim yok test yapmaya da korkuyorum gebelik yok mu sizce