Aaa bide senin genetikte varrrYok dedemin kardeşinde var birde kocamın teyzesinde o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bide senin genetikte varrrYok dedemin kardeşinde var birde kocamın teyzesinde o kadar
Kizlar iki tarafta agiriyor ve akintim son bir saat çok yoğun olduTek taraflımı kuzum benim öyleydi
Kız uzaktan akrabada sayılır mı dur bakalım bazıları hızlı artış gösterebilir diyor valla analamadm gittiAaa bide senin genetikte varrr
Bende öyle düşünüyorum inşallah bu ay olur bebesimÇok normal bitanem iğneden dolayı
Çatlamaya hazırlanıyor kuzum bendede öyle olduKizlar iki tarafta agiriyor ve akintim son bir saat çok yoğun oldu
Dedenin kardeşi uzak olmuyor kiiKız uzaktan akrabada sayılır mı dur bakalım bazıları hızlı artış gösterebilir diyor valla analamadm gitti
Bak kuzum söyle anlatayım eğer tek kese görmüşsün bu tek ihtimali verir o da tek yumurta ikizi değerini hesapladigim zaman her gün iki kat olmuyor mu seninki fazla biraz buda kalp atışını duymaya gittiğinde öğreneceksin ve bize diyeceksin ve bizi mutlu edeceksinKız uzaktan akrabada sayılır mı dur bakalım bazıları hızlı artış gösterebilir diyor valla analamadm ba
Geçen ay kımyasalda olsa kaldın kuzum benxs bu ay sağlıklı olarak kalıcaksın sen dualarım seninleBende öyle düşünüyorum inşallah bu ay olur bebesim
Öyle mi diyorsunuz kizlar ayıp olmasın özür dileyerek diyorum ben namaz kıldım biraz geçtikten sonra eşimin yanına bir kere gitmeyi düşünüyorum birde sabah namazından sonra bir kere gitmeyi düşünüyorum sizce sorun olmaz demiÇatlamaya hazırlanıyor kuzum bendede öyle oldu
Ayyy evett bekliyoruz dört gözleBak kuzum söyle anlatayım eğer tek kese görmüşsün bu tek ihtimali verir o da tek yumurta ikizi değerini hesapladigim zaman her gün iki kat olmuyor mu seninki fazla biraz buda kalp atışını duymaya gittiğinde öğreneceksin ve bize diyeceksin ve bizi mutlu edeceksin
Olmaz tabi kuzum bol bol degerlendir bende öyle yaptımÖyle mi diyorsunuz kizlar ayıp olmasın özür dileyerek diyorum ben namaz kıldım biraz geçtikten sonra eşimin yanına bir kere gitmeyi düşünüyorum birde sabah namazından sonra bir kere gitmeyi düşünüyorum sizce sorun olmaz demi
İnşallah kuzum. Bu ay ikimizinde bebesi olur. Bu arada iğnenin kaçıncı günü seninGeçen ay kımyasalda olsa kaldın kuzum benxs bu ay sağlıklı olarak kalıcaksın sen dualarım seninle
Ben öyle yapayım bencedeOlmaz tabi kuzum bol bol degerlendir bende öyle yaptım
İğne gününü saymazsak 4.Günü bebeğim sayarsakta 5 saymakmı gerekıyor iğne gününüİnşallah kuzum. Bu ay ikimizinde bebesi olur. Bu arada iğnenin kaçıncı günü senin
Evet iğne günüyle birlikte 14 gün çünkü ne zaman catladigini bilmiyoruzİğne gününü saymazsak 4.Günü bebeğim sayarsakta 5 saymakmı gerekıyor iğne gününü
Doğru kuzum ben 36.Saate aşırı şiddetli ağrılar çektim sanıırım o ara çatladıEvet iğne günüyle birlikte 14 gün çünkü ne zaman catladigini bilmiyoruz
İnşallah tutmuştur seninkisiDoğru kuzum ben 36.Saate aşırı şiddetli ağrılar çektim sanıırım o ara çatladı
Olmadım yavrum bekliyorum yarın 18. Gün yarın da gelmezse kan testi vericem cuma günü çıkmayacak biliyorum daKuzum sen regl olmadın daha dimi
Evet canım dün days comfort yaptım negatif çıktı sonrasında hayalet çizgi çıktı ama hep çıkıyormuş bu testlerde, Bu sabah da artımed kaset test yaptım yine negatif ..Ya canım öyle mi diyorsunnnn bitanem dün hiç girip bakmadım doktor birde aşlevi bi kaç şeyler vardı onlarla ilgilendik kusurua bakma testin negatif mi oldu ne oldu?