- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Kuzummmmm aminnn inşallah darısı bu ay sizlere inşallahSağlıkla gelsin inşallah
Ay hadi hayırlısıyla canımmmm saat sayıcaz şimdiKizlar ignemi kendim vurdum hiç te acimadi
Tek yumurta ıkızıdır belki kuşummBilmiyorum kuzum vallaaaaben anlamadım hiç bişi
Hiç acımıyor kuzum evet bende şaşırmıştım iğne gibi degıl hattaKizlar ignemi kendim vurdum hiç te acimadi
Kuzum vallah ilk gün dedim hamilesin hamile cikti kaç gundurde diyorum tek yumurta ikizleri olacak öyle hissediyorum Allah herseyi daha iyi bilir sağlıkla kucağına alKuzummmmm aminnn inşallah darısı bu ay sizlere inşallahhayırlısı ile benim de değerim çok çıkttı anlamadım valla sence?
Evet ama şimdi hafiften kasiklarim agiriyorHiç acımıyor kuzum evet bende şaşırmıştım iğne gibi degıl hatta
Ayy evet ya sizle konuştuğum da öğrendiğim geceyi hiç unutamam vallaKuzum vallah ilk gün dedim hamilesin hamile cikti kaç gundurde diyorum tek yumurta ikizleri olacak öyle hissediyorum Allah herseyi daha iyi bilir sağlıkla kucağına al
Teşekkürler
Cuma günü kaset test ile yapayım o halde
Gönlünce olsun inşallah.Bana tavsiyelerin varmı canım.Akşam 36.saat doluyor benimValla bitanem bize de doktorada öyle geldi değer ama tek kese vardı dün ben 1500 2000 beklerken değeri böyle çıkması şaşırttı
Beninmde öylr oldu kuzum sonra 36.Saatte aşırı şiddetlendi beninde ertesi gün geçti amaEvet ama şimdi hafiften kasiklarim agiriyor
É et çok rahat acisı olmadı ama sonra kaşık ağrısı başlıyor hemenKizlar ignemi kendim vurdum hiç te acimadi
Canım valla billa çok bol bol değerlendir kafanı rahat tut hiç bişi düşünmeGönlünce olsun inşallah.Bana tavsiyelerin varmı canım.Akşam 36.saat doluyor benim
Evet vallqh öyle hissediyorumAyy evet ya sizle konuştuğum da öğrendiğim geceyi hiç unutamam vallasen benim için mi dedin tek yumurta ikizi diyeee ay bana bişiler oluyo
Benimde hafiften başladıÉ et çok rahat acisı olmadı ama sonra kaşık ağrısı başlıyor hemen
Hayırlısı olsun ilher acıya razıyız yeter ki olsun en azından icimiz rahat olurBeninmde öylr oldu kuzum sonra 36.Saatte aşırı şiddetlendi beninde ertesi gün geçti ama
Merhaba canım bayadir girmiyorum en son negatiffi görünce girmemistim Allah'ım kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsunCanım valla billa çok bol bol değerlendir kafanı rahat tut hiç bişi düşünme
Kesinlikle canım inşallah hepimiz hayırlısıyla bu ay öğrenirizHayırlısı olsun ilher acıya razıyız yeter ki olsun en azından icimiz rahat olur
Ay hadi bakalım pazartesiye gün sayıcaz artık hakkımızda hayırlısı hepimiz içinEvet vallqh öyle hissediyorum
Amin inşallah kizlarKesinlikle canım inşallah hepimiz hayırlısıyla bu ay öğreniriz
Çok sağol bebeğim benim ihtiyacım var bunaAy hadi bakalım pazartesiye gün sayıcaz artık hakkımızda hayırlısı hepimiz içinsenin için dualarımı gönderiyorum