Evet canım beta hcgn çok yüksek.Tahmin etmiştim ikiz olduğunuCanım kadınlar herkese merhabaaaas bugün pek giremedim bugün doktor kontrolümüz vardı gittik ve minik civcivimizin yaşaması için yaşam alanı olan kesesini gördük çok şükür 5+4 gün kan değerim 10240.58 çıktı tek kese göründü şuan ama doktorum değerin çok yüksek ikiz olabilir dedi neye uğradığımızı şaşırdık valla hiçte bilgim yok kaçıncı haftada kaç oluyo ne zaman ne oluyo şaşkınım çok mutluyum rabbim hepinize yaşatsın tez zaman da teyzeleri minik civciv geliyor pazartesi günü tekrar gidip bebeği görüeceğiz allahın izniyle alttan vajinal değil karından kontrol oldum alttan olsan görünür ama tavsiye etmiyorum dedi çünkü ısı verip uyarmak çok tehlikeli dedi alttan us olmadım
Günaydın canımGünaydın kızlarr
Ne durumdasın kuzumGünaydın canım
Biraz sırt ağrım var canım.Akşam 36.saat dolacakNe durumdasın kuzum
Evet kuzum öyle yap bende öyle yaptım 36.Saatte ağrın yogunlaşabilir korkmaBiraz sırt ağrım var canım.Akşam 36.saat dolacakbıgğn bol değerlendirme
Doktora git kuzum benceMerhaba herkese benim yine kırmızılar göründü. Bu ay da olmadı bi diyorum doktora gideyim . Bi diyorum birde hiç düşünmeyeyim takip yapmayayım bide öyle deneyeyim anlamadım ben ne yapayım
Tamam canım çok teşekkür ederim.Evet kuzum öyle yap bende öyle yaptım 36.Saatte ağrın yogunlaşabilir korkma
Erken gebelik değil normal kaset test ile yapın.11.gün erken.12.gün ve sonrasında test yapın demişti bana doktorum.Selam kızlar.
Aranıza yeni katıldım ben.
2.kez femara+ ovitrelle kullandım bu ay.iğneyi vurduğum gün hariç bugün 11.günüm .6. Günde de Eki Görüntüle 3193310 test yapmıştım negatif çıkmıştı,bukadar hızlı nasıl negatif oldum anlamadım akşam üzeri yapmıştım o testi.
Bugünde erken gebelik testi yaptım ,çok çok detaylı bakarsam çok çok hayalet bir çizgi görüyorum sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
Testi ekliyorum yorumlarmısınız
Senin iğnenin kaçıncı günü canım bugünKuzum adet günüm 25ocak sanırım gebelik varmı diye bakıcak olmazsam adet
TeşekkürlerErken gebelik değil normal kaset test ile yapın.11.gün erken.12.gün ve sonrasında test yapın demişti bana doktorum.
Yarın sabah ilk idrarla yapıp atın buraya bakalım canım.ama erken gebelik ile yapmayın.Selam kızlar.
Aranıza yeni katıldım ben.
2.kez femara+ ovitrelle kullandım bu ay.iğneyi vurduğum gün hariç bugün 11.günüm .6. Günde de Eki Görüntüle 3193310 test yapmıştım negatif çıkmıştı,bukadar hızlı nasıl negatif oldum anlamadım akşam üzeri yapmıştım o testi.
Bugünde erken gebelik testi yaptım ,çok çok detaylı bakarsam çok çok hayalet bir çizgi görüyorum sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
Testi ekliyorum yorumlarmısınız
Ayy sağlıkla gelsin inşallahCanım kadınlar herkese merhabaaaas bugün pek giremedim bugün doktor kontrolümüz vardı gittik ve minik civcivimizin yaşaması için yaşam alanı olan kesesini gördük çok şükür 5+4 gün kan değerim 10240.58 çıktı tek kese göründü şuan ama doktorum değerin çok yüksek ikiz olabilir dedi neye uğradığımızı şaşırdık valla hiçte bilgim yok kaçıncı haftada kaç oluyo ne zaman ne oluyo şaşkınım çok mutluyum rabbim hepinize yaşatsın tez zaman da teyzeleri minik civciv geliyor pazartesi günü tekrar gidip bebeği görüeceğiz allahın izniyle alttan vajinal değil karından kontrol oldum alttan olsan görünür ama tavsiye etmiyorum dedi çünkü ısı verip uyarmak çok tehlikeli dedi alttan us olmadım
Bilmiyorum kuzum vallaaaaÇok şükür canım benim belkide iki civciv geliyordur ay inşallah
Valla bitanem bize de doktorada öyle geldi değer ama tek kese vardı dün ben 1500 2000 beklerken değeri böyle çıkması şaşırttıEvet canım beta hcgn çok yüksek.Tahmin etmiştim ikiz olduğunuBirden fazla yumurta oluşmuş demekki ondan ikiz zplıyor bazen
Ay kuzıçum sağlıklı olsunlarda valla hiç bilmiyoruz bizde tek kese varsıAyy sağlıkla gelsin inşallahhatta belki de sağlıkla gelsinler
Sağlıkla gelsin inşallahAy kuzıçum sağlıklı olsunlarda valla hiç bilmiyoruz bizde tek kese varsı