Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hiç ağrı felan çektinmi 36.SaatteSelam kızlar.. Moralim çok bozuk.. Doktor kontrolüm vardı bugün yumurtanin catlayip catlamadiğına bakacakti ve çatlamamış (((((
Olsun kuzum kaö gün geçtiki iğne olalı üzme kendiniKuzum hiç ağrı felan çektinmi 36.Saatte
ama bnm normaldede yunurtlma ağrısı öyle cok plmaz yaniKuzum hiç ağrı felan çektinmi 36.Saatte
Cumartesi olmuştumOlsun kuzum kaö gün geçtiki iğne olalı üzme kendini
25ocakta gel dediAynı gün vurulduk kuzum iğneyi ben gözümden yaş akıtcak kadad ağrı yasadım 33.saatte baslamıştı ayağa kalkamadım Insallah çatlamıştır diyorum ne diyim beni çağırmadı doktorum
Beni çağırdi geçen seferde çağırmıştı benim 2. Ignemdi ama ben geçen seferde öyle siddetli ağrı yasamadim ve catlamisti yaniAynı gün vurulduk kuzum iğneyi ben gözümden yaş akıtcak kadad ağrı yasadım 33.saatte baslamıştı ayağa kalkamadım Insallah çatlamıştır diyorum ne diyim beni çağırmadı doktorum
Keşke bende gitseydim neden çatlamazmış peki yumurtaBeni çağırdi geçen seferde çağırmıştı benim 2. Ignemdi ama ben geçen seferde öyle siddetli ağrı yasamadim ve catlamisti yani
Bilmiyorum ki her ay illa çatlama olmaz dedi normal birşey yani bu olağanüstü birşey yok gibi konuştu adetle atacksin dedi o kadar başka birşey yok yani ilac falan vermediKeşke bende gitseydim neden çatlamazmış peki yumurta
Olsun birdaha ki ay tekrar denersin üzme kendiniBilmiyorum ki her ay illa çatlama olmaz dedi normal birşey yani bu olağanüstü birşey yok gibi konuştu adetle atacksin dedi o kadar başka birşey yok yani ilac falan vermedi
Keşke üzülmemek insanın elinde olan birşey olsa..Olsun birdaha ki ay tekrar denersin üzme kendini
Yani iğneyi vurulduğumuz gün mü ilişki olacakSöyle diyim sana ben sabah iğne vuracam ve doktorum igne saati diye birsey yık dedi diğer doktorlar yanlış anlatıyorlar o iğne 36 saat içerisinde catlatmati sağlıyor artık iğneden 1 saat mi 20 saat mi onu bilmiyoruz bunun içinde bana yumurta 48 saat sperm 24 saat canlı kalır dedi gün asir8 dedi. Doktorum 69 yaşında pr doktor
Degıl tabiki bende ıkı yıldır bebek hasreti çekiyorum bu ilk deneme ne yazıkki cok zor ama hala şansımız var hepimizin rabbim büyükKeşke üzülmemek insanın elinde olan birşey olsa..
Canım bdn ben iğneyi vurmadan bir gün önce ve iğne günüde değerlendirdim 36. saat ve sonrasındaki gündd değerlendirdim eşinde bir sorun yoksa bence bu şekilde yapabilirsin sende bana doktorjm eşinde bir sorun yok ard arda değerlendirin demiştiYani iğneyi vurulduğumuz gün mü ilişki olacak
Hayırlısı hakkımızda diyecek birşey yok.. inşallah senin güzel haberlerini alırızDegıl tabiki bende ıkı yıldır bebek hasreti çekiyorum bu ilk deneme ne yazıkki cok zor ama hala şansımız var hepimizin rabbim büyük
İnşallah canım hayırlısını istiyorum her zamanHayırlısı hakkımızda diyecek birşey yok.. inşallah senin güzel haberlerini alırız
Tamam canım öyle yapayımCanım bdn ben iğneyi vurmadan bir gün önce ve iğne günüde değerlendirdim 36. saat ve sonrasındaki gündd değerlendirdim eşinde bir sorun yoksa bence bu şekilde yapabilirsin sende bana doktorjm eşinde bir sorun yok ard arda değerlendirin demişti